Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu 40 kapljic krvi

40 kapljic krvi

Glej Ben, pusimo politiko, saj vidiš, da ti ne gre.

Dajmo raje o sex-u…

Ali veš, da za vsako kapljico sperme porabijo moški kar 40 kapljic krvi, in tako za užitek plačujejo s svojo krvjo!!! :)))))))

)))…dolgo življneje je še pred mano…)))

anabela..kaj pa pri žesnkah?

leta letijo - iščem stevardeso

Eh, annabela, si mi delovala tako, malce bolj, kaj vem, v redu…no, kakorkoli, bo že.

Ne, tega nisem vedel…je že možno…se pa splača takole kri “donirat”… )))

Pa saj jaz sem fajn, veš 🙂
Pa obljubi, da boš izpolnil svojo državljansko dolžnost.
Vsaj Pečeta voli,ker si edini upa: “gospod Janez Janša, verjetno bi bilo najlaže, da zamenjate državljane in državljanke”.

Pa pazi, da ne postaneš slabokrven 🙂

Da si fajn? Ne vem še…še nisva…no, takole na daljavo, ti bom moral verjet, ni druge…

Slabokrven? Če bi tole točno držalo…hm, no, brezkrven bi bilo bolj prav… )))))

Tud jaz tega nisem vedla. a maš kaj napisanega o tem?

Pa je kaj važno, katera krvna skupina je? 😉

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

A misliš, da iz AB pride “de la carte” izdelek? U, sej res…mogoče pa zato… ))))

A misliš, da iz AB pride “de la carte” izdelek? U, sej res…mogoče pa zato… ))))[/quote]

ja zato! AB… ključ do uspeha.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz pa sem mislil, da je kriv ananas… )))))

Zdej pa vem!

Bolj sem ciljala na tisto veš, O lahko daruje vsem, A lahko daruje za svojo skupino,…o pa prejme lahko samo svojo…
Jaz mam O ,a me zdej mal skrbi ;-))))

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Ti nič bat…kar veselo si prepusti donacijo… ))))

Porka, če bi bilo po tvoje, bi pa šele bilo zakomplicirano najdet ustrezno pupo za “hopa cupa”… ajajajaj… )))))

Hopa cupa, ajajajajajjjjjj
A se midva poznava?
Ker ko jaz to rečem, se mi vse “babe” smejijo 🙂

Če se poznava? Ne vem, bom pogledal po “mojih prejetih košaricah”, če je na kateri tvoj podpis… ))))

Beseda pa je izredno primerna za take, hudomušne trenutke, a nede? ))))

Aha :-)))

Nisem našel tvojega podpisa, veš? Tko da…khm…

Eva a pa ti misliš, da se zna še znajti tam? Med košaricami, namreč?

Hmmm, nebi vedla povedat.
Tole že bolj sodi med pogum in jajca :-)))
No, sej gre lahk tud to v košaro a ne? ;-()

No…mmm…berem in berem tole, pa še enkrat berem…pa se ne morem odločiti ali to pomeni ja ali pomeni ne?

A v pogumu pa jajcih bi drugače odgovorila?

Lahko gre, ja… ampak tvoje še nimam! Daš ali ne…daš? ;-))))

Kaj to a košarco bi? Res želiš? :-))

NE! nisem rekel, da bi jo rad imel, to pa ne…, no, odvisno kaj je notri…?

Bi pa rad, da rečeva bobu bob! ,-)))))))

( pa mal frendu nagajam… upam, da ima še gate na sebi… ))))

ben … ženske pecat iz razloga, da frendu nagajaš … bi znal bit neugoden rezultat. pa saj veš.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zaj si pa me! Kesam se in ne bom več…

Če pa…no, nič. Khm.

Če pa…no, nič. Khm.[/quote]

nič te nisem. samo prijateljske nasvete talam. :)))

kaj če pa …? a ti je teksta zmanjkalo?! tebi ben?

Če pa…no, nič. Khm.[/quote]

kaj če pa …? a ti je teksta zmanjkalo?! tebi ben?[/quote]

Hvala, ker si moja prijateljica. In cenim tvoje nasvete.

Ja, mi je…sem se ugriznil v jezik…na, zdej pa boli…

kaj če pa …? a ti je teksta zmanjkalo?! tebi ben?[/quote]

upssss. saj vem. smotana sem. s prstom kažem naokoli. se opravičujem ben. sorči. se bom poboljšala. 🙂

Hvala, ker si moja prijateljica. In cenim tvoje nasvete.

Ja, mi je…sem se ugriznil v jezik…na, zdej pa boli…[/quote]

Ok, bob! :-)))

New Report

Close