40 letnik in sex
Takrat ko so bili desci še za akcijo ste imele migrene, ste bile utrujene, desci so nehali ker tisto enkrat na mesec je enako nič, oziroma slabše kot nič, ampak to babe ne razumete, jaz sem svoji še letos na dopustu težil daj a bova, pa ni bilo nič , oziroma je bilo samo enkrat pa še to tako na silo, potem je začela da se obnašam kot dvajsetletnik, naj pogledam koliko sem star , da jih imam preko 50 in najs e tako tudi obnašam.
Sedaj se tako tudi obnašam, pač vse štima , ne slinim se pa okoli nje, prejšnji teden je že nekaj sikala kolegici kako da pri nas pa ni nič več, saj si sama tako hotela, seveda mesec je okoli tebi bi pasalo nekaj fast med noge, meni pa je tudi že vredu, sedaj niti ne pogrešam več.
Mislim, da si ti bivsega ujagala. Isti je bil. Za vsak sex sem ga mogla prosit. Ce je iz Savinjske je skor ziher on. Tip ima ocitne probleme s svojo psiho. Cez cas sem potem izvedela, da tudi z bivsimi partnerkami pred mano je imel iste probleme. Tako, da moj nasvet. Losaj se hudica. Cedaljse slabse bo cez leta in cedalje bolj bo zatezen pa tudi biba ne bo funkcionirala tak kot bi mogla, ce ze zdaj ne.
Kaj je s temi tipi danes, 02.06.2020 ob 09:52
Oba sva ločena, on enga otroka, jaz dva…..skupaj sva, da si malo popestriva čas…zveza je še dokaj sveža (cca 6 mesecev), ampak sex je katastrofa….na začetku kak mesec dva je še bilo ok, sedaj pa imam filing kot da ga dobesedno vedno silim. Kot da se sexa samo meni, on mi potem ustreže, pa še to je vse skupaj ena velika žalost.
Povsod berem in poslušam kako so tipi potrebni, kako radi sexajo, večina se jih pritožuje, ker njihove ženske ne želijo sexati….pri meni pa obraten primer. Jaz bi, on očitno nezainteresiran.
V čem je problem?
Sem ga že spraševala, pa skozi nekaj muti, nobenega pravega jasnega odgovora ne dobim od njega. Prav tako sem mu že rekla, da se ne rabi siliti, da je z mano, ampak vedno reče, da se ne sili, da si želi biti….a dejanja kažejo obratno. Ne razumem.
Uh, imaš moškega, ki je na vrhu scuzanosti – rpi 40ih. Še verjetno maldiletniotrok, pa najstrnik…. To je vrhunec iztrošenosti, ko še otroci niso polnoletni.
Verjemi, po 50em, ko so otroc polnoetni in od doma že, je tudi več časa za manj stresa iz naslova “druine” in tudi seks je spet bolj pogost.
Najbolj kruto je res to – ko mora bit nekje v neki zvezi , ko sta oba tam v letih med 38-45 nekje, vsa izmozgana od otrok in družine, pa še seksat 2+X na teden :). Ko si včasih tako zbit, da že ob 22ih padeš lahko v posteljo, pa še ne moreš.. Kaj boš še seksal potem..
Ja, po 50em se telo spet opomore, ko je pa človek srečen in zadovoljen, pa tudi z veseljem seksa. Velja tako za moške, kot ženske, evo.
Ženske nimate pojma, ko na hitro ocenjujete moške, ki ste jih nekje komaj videle. Mislite, da veste vse o njih. My ass. Tanajhujši obsedenci s seksom in mogoče še psihoti tega ne bodo razkrivali in bodo velikokrat bolj tihe narave, delovali nedolžno in nič podobni moškim. Notri se skriva pa vse kaj drugega…
Ženske ženske…ko bi ve vedele kako enostavno je, nikoli težav ne bi imele.
Moškega je treba kot malega otroka ahtati, ker oni sami večinoma ne zmorejo. Že tako so preobremenjeni, potem pa mislite, da morajo še o tem razmišljat, iskat informacije in pomoč. Zakaj pa ima žensko? Ja zato, ker imamo me dokazano več grey matter v možganih, torej smo pametnejše in sposobnejše, bolj iznajdljive in lahko opravljamo več funkcij hhkrati. Medtem ko kuhaš kosilo ali večerjo, se pozanimaj še malo o ashwagandi, korenini catuaba, pri čebelarju pa vprašaj za apilarnil. Ni sramota vprašati za pomoč, sramota je da to gledaš in nič ne narediš, človeku ne pomagaš. A smo ženske 3 stebri al kaj?!
Babe pojma nimate, 02.06.2020 ob 10:17
Ah, še veliko nas je takih. Ampak ženske mislite, da vse veste o moških, se vam ne da nič dopovedat, potem ste pa šokirane, ker se realnost izkaže drugačna. Večini po štiridesetem ni več do seksa, sploh, če mora pogrevat vedno isto staro župo. Tisti, ki so skoz potrebni, so kaki stari kurbirji, ki si dokazujejo večno mladost, ali pa junfri v srednjih letih. Ampak tudi slednjih je sam gobec.
ENim se vam neda
soft, 31.10.2023 ob 15:55
Ženske ženske…ko bi ve vedele kako enostavno je, nikoli težav ne bi imele.
Moškega je treba kot malega otroka ahtati, ker oni sami večinoma ne zmorejo. Že tako so preobremenjeni, potem pa mislite, da morajo še o tem razmišljat, iskat informacije in pomoč. Zakaj pa ima žensko? Ja zato, ker imamo me dokazano več grey matter v možganih, torej smo pametnejše in sposobnejše, bolj iznajdljive in lahko opravljamo več funkcij hhkrati. Medtem ko kuhaš kosilo ali večerjo, se pozanimaj še malo o ashwagandi, korenini catuaba, pri čebelarju pa vprašaj za apilarnil. Ni sramota vprašati za pomoč, sramota je da to gledaš in nič ne narediš, človeku ne pomagaš. A smo ženske 3 stebri al kaj?!
“Zakaj pa ima žensko? Ja zato, ker imamo me dokazano več grey matter v možganih, torej smo pametnejše in sposobnejše.”
Citation needed. Da “pametnejše in sposobnejše”. Nisem prepričan, da je kerikoli ženski lahko privlačen tip, ki ga ne dojema kot pametnejšega in bolj sposobnega od sebe, kaj šele, da bi ga blo treba “kot malega otroka ahtati, ker on sam večinoma ne zmore”.
Žensk nimamo zato, da bi nam reševale probleme, to je naš job, ampak zato, ker majo naravni talent upravljati s čustvenimi stanji in se dobro počutiš ob njej, nabilda te, da prej in lažje realiziraš svoj potencial.