40 letnik in sex
Anonimno 8409, 31.10.2023 ob 17:59
soft, 31.10.2023 ob 15:55
Ženske ženske…ko bi ve vedele kako enostavno je, nikoli težav ne bi imele.
Moškega je treba kot malega otroka ahtati, ker oni sami večinoma ne zmorejo. Že tako so preobremenjeni, potem pa mislite, da morajo še o tem razmišljat, iskat informacije in pomoč. Zakaj pa ima žensko? Ja zato, ker imamo me dokazano več grey matter v možganih, torej smo pametnejše in sposobnejše, bolj iznajdljive in lahko opravljamo več funkcij hhkrati. Medtem ko kuhaš kosilo ali večerjo, se pozanimaj še malo o ashwagandi, korenini catuaba, pri čebelarju pa vprašaj za apilarnil. Ni sramota vprašati za pomoč, sramota je da to gledaš in nič ne narediš, človeku ne pomagaš. A smo ženske 3 stebri al kaj?!
“Zakaj pa ima žensko? Ja zato, ker imamo me dokazano več grey matter v možganih, torej smo pametnejše in sposobnejše.”
Citation needed. Da “pametnejše in sposobnejše”. Nisem prepričan, da je kerikoli ženski lahko privlačen tip, ki ga ne dojema kot pametnejšega in bolj sposobnega od sebe, kaj šele, da bi ga blo treba “kot malega otroka ahtati, ker on sam večinoma ne zmore”.
Žensk nimamo zato, da bi nam reševale probleme, to je naš job, ampak zato, ker majo naravni talent upravljati s čustvenimi stanji in se dobro počutiš ob njej, nabilda te, da prej in lažje realiziraš svoj potencial.
Kakor kateri/a… Jaz vem da ne bi čakala na čudež, ampak bi svojemu moškemu pomagala. In nič manj moški ne bi bil zaradi tega v mojih očeh. Nekateri moški v življenju niso šli k zdravniku razen sistematski in na tisti 5-letni pregled, ki je obvezen za službo. Kako bi takega prepričal? Težko.
Ponavadi je problem pri tipih vedno isti. In to velja za 95% primerov. Problem je, da zenska ni dovolj vredna greha, ni dovolj privlacna, lepa, strastna, mlada. To je vse. Pac tako je. Daj mu eno 28 letnico, ki jo hormoni razganjajo. Lepa, se mladostna, ampak ze zenska (ne punca). Seksal bo cel dan in celo noc. Nas Golub je padel ravno na ta trik. Seks bomba (vsak v spalnici. To je jasno)
Pravi moški, 31.10.2023 ob 20:55
Ponavadi je problem pri tipih vedno isti. In to velja za 95% primerov. Problem je, da zenska ni dovolj vredna greha, ni dovolj privlacna, lepa, strastna, mlada. To je vse. Pac tako je. Daj mu eno 28 letnico, ki jo hormoni razganjajo. Lepa, se mladostna, ampak ze zenska (ne punca). Seksal bo cel dan in celo noc. Nas Golub je padel ravno na ta trik. Seks bomba (vsak v spalnici. To je jasno)
Slabom kurcu svaka dlaka smeta.
Tako je, kot je en tip napisal pred mano.
Samo, da je mlada – pa ni važno, lahko je tudi bolj močna, mladost in neobremenjenost, pa vseskozi mokra in 90% hetero moškim bo tič stal tudi pri 70-ih.
Tako da, če tipu ne stoji ni treba iskat nekih globjih vzrokov. Problem je v ženskah. Da mu nisi privlačna. V tem se moški razlikujemo od žensk. Vidimo mlado, voljno in željno in ne razmišljamo kaj dosti:))
Sem 25 in sem poskusila s 40 letnikom, ker naj bi bil izkušen in ker ima karizmo. Sicer je poročen in ima dosti denarja, ampak mi je bil res všeč. To sem mu dala tudi vedet in se je tip takoj odzval. Kakšno razočaranje. Nabijal je ko zajec, brez občutka. Bolj kot z mano, se je ukvarjal s svojim tičem, ali mu bo stal ali ne. Vmes me je grabil za bradavice brez občutka. Ščegetavčka mi je s prsti skoraj zradiral stran. Hropel mi v uho s tisto slabo sapo. Ne morem pozabiti njegovih mehkih, ko sem se jih dotaknila med nabijanjem. Najrajši bi si ta prizor izbrisala iz spomina. Podobno izkušnjo imajo kolegice. Razen ene, s katerim je poročena, ampak ga tako ali tako vara. Ni ga čez mojo generacijo, tipa od 20-28 let. Nafitnisirani. Če mi v prvo ne pride, komot skoči v drugo in popravi. Ni šans, da šaltam na staruhe 35+. Svetujem ti, da si najdeš mlajšega, da ti povrne samozavest in voljo do življenja.
@iskreno603:
Da se ti da predstavljati za 25-letnico in pisati zgodbice…zehh.
Iskreno, tole je zapis ženske 40+. Samske ali v slabi vezi in močno nezadovoljne s svojim življenjem.
Če se že izmišljuješ zgodbice moraš imeti precej velik intelekt da zadaneš pisanje tistega za katerega se izdajaš. To je še za pisatelje težko opravilo, kaj šele za povprečno MON-ovko pri 50-ih, nezadovoljno s svojim lajfom…
GOODLIFE, 31.10.2023 ob 21:49
@iskreno603:
Da se ti da predstavljati za 25-letnico in pisati zgodbice…zehh.
Iskreno, tole je zapis ženske 40+. Samske ali v slabi vezi in močno nezadovoljne s svojim življenjem.
Če se že izmišljuješ zgodbice moraš imeti precej velik intelekt da zadaneš pisanje tistega za katerega se izdajaš. To je še za pisatelje težko opravilo, kaj šele za povprečno MON-ovko pri 50-ih, nezadovoljno s svojim lajfom…
Si se prepoznal v opisu? Resnica boli. Sprijazni se, za mojo generacijo ste starci. Razglej se kdaj po fitnesu. Zakaj bi hotela enega 40+. Vi imate krizo srednjih let.
iskreno359, 31.10.2023 ob 22:04
Si se prepoznal v opisu? Resnica boli. Sprijazni se, za mojo generacijo ste starci. Razglej se kdaj po fitnesu. Zakaj bi hotela enega 40+. Vi imate krizo srednjih let.
Poslusaj ti iskrena! Od vseh nas lahko tu samo jaz sodim. To pravico sem si sam vzel in dali ste mi jo tudi vi ljudje. Posebej zenske, ki se mi ze celo zivljenje mecete pred noge. Nekatere dobesedno na zobe.
Stvar je taksna: star sem 43. Torej sem ze bil star 20, 30 in tudi 40. Torej imam veliko vec izkusenj kot ti. Od 25 leta sem bil nabolj zazeljen samec v druzbi in verjetno v dolocenem delu drzave, evrope. In tako je se danes. Vedno sem dobival pozornosti zensk, ki so na vsak nacin hotele biti z mano. Ampak tep ozornosti pri 43 dobim cirka 25x vec,kot ko sem bil star 25. Ker sedaj me hocejo vse. Od 22 let,do 55let. In ker ze imam otroke in sem vzoren oce, zato ne rabim zenske, da mi rodi moje otroke. Torej izbiram le najboljše. In priznam, obstajajo tudi 40 letnice s katerimi sem bil. Aapak to je le fuk kategorija. In se to,ce se nic boljsega ne najde. Sam pa sem odgovoren moski in ne bomsi dovolil, da v 1 tednu manj kot 3xseksam. In pac splet okoliscin in vcasih sem se usmilil tudi 40letnici. Ampak to je tako..za spraznit jajca.seveda se ona napali in hoce vezo on druzenja….ampak kako? Kam bo ta veza peljala?? Vezo imamo ljudje z namenom ustvariti druzino. Fuk pa za uzitek in zdravje. In 40 letnice so res bolj sproscene kot 26 letnice, ter bolj se potrudijo. Ampak ne morejo moskemu prijati kot 28 letnice no.. moski se napali na telo, napeto kozo, mladost, razigranost, vonj. Vsi upesni moški,kralji,cesarji,podjetniki..itd..pac moški z izbiro in jajci vedno izberemo isto. In to je strastna mlajša zenska. In vse zenske tudi izberete vedno isto. To je močan, uspesen, custveno, mentalno in ekonomsko stabilen moski, pogumen, dobrega izgleda itd… In moški s temi lastnostmi so vedno nad 35. Pogosto nad 45. Pač zenske hocete zmagovalca. Moski pa hocemo mlado, dobro ocuvano lepotico
GOODLIFE, 31.10.2023 ob 22:32
@iskreno359:
Nisem se prepoznal, ni potrebe, ker nič ne dam na leta v nobeno smer. Če mi paše sexat z 18-letnico bom to speljal, če mi bi kdaj zapasala 90-letnica pa tudi. Stvar energije.
Prepoznam pa obupan ženski stil pisanja. In to NI stil 25-letnice. Tako da nehaj nabijat, da imaš 25, ker lažeš.
Če bo kaj lažje, sem zate lahko tudi 70+.
Pravi moški, 31.10.2023 ob 22:38
Poslusaj ti iskrena! Od vseh nas lahko tu samo jaz sodim. To pravico sem si sam vzel in dali ste mi jo tudi vi ljudje. Posebej zenske, ki se mi ze celo zivljenje mecete pred noge. Nekatere dobesedno na zobe.
Stvar je taksna: star sem 43. Torej sem ze bil star 20, 30 in tudi 40. Torej imam veliko vec izkusenj kot ti. Od 25 leta sem bil nabolj zazeljen samec v druzbi in verjetno v dolocenem delu drzave, evrope. In tako je se danes. Vedno sem dobival pozornosti zensk, ki so na vsak nacin hotele biti z mano. Ampak tep ozornosti pri 43 dobim cirka 25x vec,kot ko sem bil star 25. Ker sedaj me hocejo vse. Od 22 let,do 55let. In ker ze imam otroke in sem vzoren oce, zato ne rabim zenske, da mi rodi moje otroke. Torej izbiram le najboljše. In priznam, obstajajo tudi 40 letnice s katerimi sem bil. Aapak to je le fuk kategorija. In se to,ce se nic boljsega ne najde. Sam pa sem odgovoren moski in ne bomsi dovolil, da v 1 tednu manj kot 3xseksam. In pac splet okoliscin in vcasih sem se usmilil tudi 40letnici. Ampak to je tako..za spraznit jajca.seveda se ona napali in hoce vezo on druzenja….ampak kako? Kam bo ta veza peljala?? Vezo imamo ljudje z namenom ustvariti druzino. Fuk pa za uzitek in zdravje. In 40 letnice so res bolj sproscene kot 26 letnice, ter bolj se potrudijo. Ampak ne morejo moskemu prijati kot 28 letnice no.. moski se napali na telo, napeto kozo, mladost, razigranost, vonj. Vsi upesni moški,kralji,cesarji,podjetniki..itd..pac moški z izbiro in jajci vedno izberemo isto. In to je strastna mlajša zenska. In vse zenske tudi izberete vedno isto. To je močan, uspesen, custveno, mentalno in ekonomsko stabilen moski, pogumen, dobrega izgleda itd… In moški s temi lastnostmi so vedno nad 35. Pogosto nad 45. Pač zenske hocete zmagovalca. Moski pa hocemo mlado, dobro ocuvano lepotico
Da znate bit pri svojih letih tako plitki, nisem vedela. Še moj mlajši brat premore več globine. Leta so tu, pameti pa od nikoder. Meni se vsi nad 40 zdite stari. Oprosti stari, ampak si star. Ne pomaga vam fitnes, niti ženskam botox. Prav smešni ste kako sami sebe prepričujete kako ste mladostni in zaželeni, velja za moške in ženske. Oboji ste patetični.
goodlife, pravi moški
Povejta, kje so te lepe 28 letnice? Malo jih je, ki so vredne pogleda, vecina jih je neženstvenih, raztrgane kavbojke, raztegnjena majica..jaz imam 47 let, ne da se ti silim, imam moža, s katerim imava lep odnos in kvalitetno spolno življenje. Čeprav je precej starejši , nima težav z erekcijo. Jaz pa danes pri 47 ih zgledam bolje kot sem pri 25 ih. In to mi ljudje odkrito povejo, ni v moji glavi. Ko sem na plaži, imam med lepšimi ali celo najlepšo postavo, se večina mladenk skrije. Nekatere damo nekaj nase, se urejamo, imamo stil za oblačenje. Nismo umetne pupike, z dolgimi nohti , nabotoksiranimi ličnicami, ampak lepe ženske ki imamo stil in smo vedno urejene. In tudi vredne greha. Ga ne iščemo drugje, imamo doma vse kar rabimo. Oglasila sem se le ker tako opevate mladenke. Golob je pa z Tino Gaber zato ker prvič misli s spodnjo glavo, zgornje itak nima, drugič da skupaj uživata kokain, oba sta strastna uporabnika, tretjič, očitno ga rajca tak moški horse face, ženska izgleda kot transvestit. In tu sta se našla
Gaz, 02.11.2023 ob 21:35
goodlife, pravi moški
Povejta, kje so te lepe 28 letnice? Malo jih je, ki so vredne pogleda, vecina jih je neženstvenih, raztrgane kavbojke, raztegnjena majica..jaz imam 47 let, ne da se ti silim, imam moža, s katerim imava lep odnos in kvalitetno spolno življenje. Čeprav je precej starejši , nima težav z erekcijo. Jaz pa danes pri 47 ih zgledam bolje kot sem pri 25 ih. In to mi ljudje odkrito povejo, ni v moji glavi. Ko sem na plaži, imam med lepšimi ali celo najlepšo postavo, se večina mladenk skrije. Nekatere damo nekaj nase, se urejamo, imamo stil za oblačenje. Nismo umetne pupike, z dolgimi nohti , nabotoksiranimi ličnicami, ampak lepe ženske ki imamo stil in smo vedno urejene. In tudi vredne greha. Ga ne iščemo drugje, imamo doma vse kar rabimo. Oglasila sem se le ker tako opevate mladenke. Golob je pa z Tino Gaber zato ker prvič misli s spodnjo glavo, zgornje itak nima, drugič da skupaj uživata kokain, oba sta strastna uporabnika, tretjič, očitno ga rajca tak moški horse face, ženska izgleda kot transvestit. In tu sta se našla
Spet te pravljice kako abrahamovke zgledate bolje od svojih hcera, lol.
Vas problem, ce ne zmorete dojeti in sprejeti, da moski raje seksa z mlado kot staro. Nekateri do tega pridejo skozi razne oblike zvez, ker nam tako dalec pac nese. Tisti, ki tega ne morejo, imajo pa za kurbe, pa obcasno placajo. In, jasno, placajo mladim kurbam, ne abrahamovki, lol.
Tipson521, 03.11.2023 ob 06:38
Ja seveda ga je minil, če maš tako jamo, da ma filing kot da je hrenovko na hodnik vrgu.
Ja saj, večina vas ima res take male drobne hrenovke. Tudi trdota je podobna piščančjim hrenovkam brez ovoja. In vi črvički bi radi analo? Ja s čim le?
Torej, če povzamem, babe so povečini grde in z velikim breznom, dedi pa drobcene male piščančje hrenovke. Ojojoj, kaj pa zdaj?
Kdor laže mora imeti dober spomin, 03.11.2023 ob 21:42
Za Pravega moškega,
daj povej kako se pa počutiš, ko se zbudiš iz svojih mokrih sanj, ki si nam jih tako velikodušno izlil v vednost?
Teta Pehta, nismo vsi na tem forumu inceli, ki molimo, da bi se nas kaksna Teta Pehta usmilila.