Najdi forum

Splash Forum Politični čvek 4000 učiteljev

4000 učiteljev

Zanimivo, da imamo še okoli 4000 (po štrukljevih besedah) učiteljev, ki nimajo ustrezne izobrazbe!?

Ampak plača jim pa pripada enako visoka, kot bi imeli ustrezno izobrazbo!

Sedaj bodo tožili državo za manj izplačane dohodke in spet bodo sodišča obremenjena in sodniki bodo zahtevali višjo plačo. Inflacija je spet tu!

Komaj čakam, da pride Barbika in vse uredi!

Če zasedaš delovno mesto z neustrezno izobrazbo imaš za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manjšo plačo kot bi jo imel sicer. To imaš zapisano tudi v odločbi za plačo tako,da ne moreš tožiti za neizplačano plačo.

izobrazba je eden od pokazateljev uspešnosti, ki prehitro zastari.

boss tako menda piše v pogodbi, ampak sodišče je razsodilo drugače, torej zdrave sile se vračajo na plan…

norton ne gre se za pokazatelje uspešnosti, ampak za zahtevano izobrazbo

učiteljem plače pobrat

v vseh strokah imaš nesposobneže…..najhujši je primitivizem.

samo malo mojega pregleda za nazaj, predavalo mi je “cel spekter različno izobraženih”, rečimo jim učiteljev (tudi dr. prof..), dobrih je bilo samo 5.

v sloveniji je preveč strokovnjakov ki so to samo na papirju

Frančišek kaj ti poznaš kako učiteljico ali te je kakšna hudo jebala da imaš tako veliko proti njim??

hahaha, ti a veš, da jaz tudi, pa ni mus, da je ravno Ken, lahko tudi kdo drug, samo da bo sposoben, kaj urediti.

ninej narobe misliš, barbika ne more biti ken, on je barbika in jaz komaj čakam da pride na oblast da se bo začelo cediti med in mleko.

Sploh pa lahko povem, da dokler je bil LDS in KPJ je bilo bolje, davkarija nas je pustila pri miru, nobenih problemov ni bilo, sedaj nam Bajukova davkarija nonstop teži in kontrolira, pač kolca se nam po starih časih:-)

ti prfoksa pa pazi na izražanje, to berejo tudi otroci, pa pol ni čudno, da so otroci tako lepo vzgojeni…

Kaj je po tvoje neustrezna izobrazba?

Frančišek, me prav zanima , če imaš kakega svojega otroka, kako se zanimaš za njegovo šolo, kako z njim sodeluješ pri učenju, kako hodiš na govorilne in roditeljske sestanke.Mogoče ga bi kar ti sam poučeval , ko si tako pameten in znaš toliko povedati čez učitelje. Ker če bi imel otroka in ga spremljal tako kot je treba, bi znal ceniti tudi delo učiteljev. Mogoče pa ga imaš in vse to prepuščaš partnerki, da lahko udrihaš po učiteljih.Ali pa povej v kateri razred hodi in kaj se zdaj učijo, pa da vidimo.

Plačani bi morali biti po opravljenam delu, ne pa po izobrazbi.

Predpisana je visokošolska izobrazba

učiteljem znižati plače za šestdeset procent

Ni pošteno do tistih, ki so šolo ob delu naredili, torej so se potrudili, ostali so bili pa preveč obremenjeni s šolo, pa še nižje plače so imeli zato. Sedaj bodo dobili pa cca.56 mio EVROV, pa kaj je to za Slovenijo!

megaboj tu se pa ne morem strinjat s tabo, predpisana izobrazba je visoka šola….torej ni pomembno znanje ampak šola

aro nekako ti ne uspeva najti prave teme…tule govorimo o izobrazbi in plači za izobrazbo

Ker sem jaz direktni vplačnik v proračun me to nadvse moti, ker mi ni vseeno, da bo iz mojega žepa šel denar za lenobo in nesposobnost!

Frančišek, kje si pobral podatek, da hočejo imeti učitelji z višješolsko izobrazbo enako plačo kot tisti z visoko? To ni res, poglej v časopise in se prepričaj, pa potem pljuvaj.

Tole vaše pisanje je kratko malo nepoznavanje tematike. pojdite na svizovo stran in si malce preberite..

Gre za učitelje, ki so imeli ob zaposlitvi ustrezno izobrazbo (15 – 20 let nazaj), skratka ne gre za neusposobljene delavce.

Takrat, ko so se zaposlili, je bila pa predpisana izobrazba drugačna.
Če ne bi imeli ustrezne izobrazbe, se že takrat ne bi mogli zaposliti.

Med tekmo se ponavadu ne spreminja pravil.

Sej ne gre zdaj za neznanje učiteljev. Gre za to, da jim je bivša vlada LDS in KPJ zmanjšala plače, sedaj bi naj pa zato dobili 56 mio € iz proračuna in zopet je kriv Janša.

Če pa še iz časov KPJ niso dobili povišnice, potem pa res ne vem, kaj Janša še čaka.

jaz bi učitelje na gavge pobesil

Veliko nas je, BI prej omagal, SVETILJNIK.

New Report

Close