48 ur brez spanja, radio 1. Zelo škodljivo!
To, kar pa organizira Radio 1, je pa absurd. Za denar ljudi silijo, da so 48 ur pokonci, brez spanja?! To je zdravju zelo škodljivo, lahko tudi (življensko) nevarno.
To zelo spominja na Tik Tok izziv, ko so tekmovali, kdo dalj časa zdrži brez zraka. Takrat vsi v luft, a to, zdravju nevarno tekmovanje pa nobenega ne moti?!
Anonimno 2158, 12.04.2025 ob 18:42
Radio 1 kakovost vam je izjemno padla. Intelektualni nivo pa sploh. To ni ničemer več podobno. Sploh avdic šov. Režanje dveh kokoši. In to naj bi bilo zabavno komu? A lahko v svoj program vključite kako znanstveno temo? Ne vem imate valda neke izobražene ljudi?
Neposlušno. Eni čez druge se derejo, brez vsebine. Režanje na silo. Osebe stare čez 40let.
Poslušam, ko sem na kavi. Ker imajo prižgan ta radio.
Nikogar ne silijo, ljudje počnejo en kup stvari, ki so nevarne za zdravje ali celo strežejo po življenju, a se spustite v vsako stvar? Nimamo več samo prvi in drugi program, ampak je ponudba začrtana širše. Vsak naj posluša kar želi. Za kakšne teme, ki jih želite prestavite na val 202, radio ognjišče… Zakaj vas neka stvar, ki vam ne paše tako vrže iz tira? Odmaknite se in pojdite svojo pot.
Vidiš, 12.04.2025 ob 23:05
Nikogar ne silijo, ljudje počnejo en kup stvari, ki so nevarne za zdravje ali celo strežejo po življenju, a se spustite v vsako stvar? Nimamo več samo prvi in drugi program, ampak je ponudba začrtana širše. Vsak naj posluša kar želi. Za kakšne teme, ki jih želite prestavite na val 202, radio ognjišče… Zakaj vas neka stvar, ki vam ne paše tako vrže iz tira? Odmaknite se in pojdite svojo pot.
Zato ker moraš v službi na silo poslušat 8 ur, ker je prevladala večina, ne moreš prešalta a ne?
Radio 1 bo počasi propadel. Iztekel se je. Mladi okrog 20 let so sedaj drugačni kot Avdić, ki jih ima 40.
Tako program ni poslusljiv 40 letnikom, niti 20 letnikom. Je treba marsikaj spremeniti. Počakati dokler gre in potem bo štala… ne bo več.
Zetako imajo precec reklam, od tega živijo, to jim je plača. Denis si dela slabo figuro in ne vem kam ga bodo še sprejeli delat.
Patetično, 13.04.2025 ob 08:31
Zanimivi ste. To je kot ko te boli zob, ti pa še vrtaš po njem.
Poslušate jih, ker si bolestno iščete, čez kaj bi pljuvali.
Če je tudi v lokalu ali službi radio prižgan, ga lahko preslišiš, če le hočeš. Ne pa da si še daješ s slišanim opravka in se celo razpišeš o tem…
Patetični zdraharji. Bolani.
Mi, ki na silo poslušamo radio v službi nimamo take nadsuper sposobnosti kot jih imaš ti, da lahko nekaj prelišimo.
Samo bedaki, ovce oprane in ostrižene dajete Radio 1 denar za njihove dobrodelne akcije. Fuj!
Radio 1 ne poslušam več ravno zaradi teh njihovih dobrodelnih akcij.
Dobrodelna za Božič – december, jokcanje in fehtarjenje denarja OD NAVADNIH LJUDI, od SLEHERNIKOV – njim denar pobirat.
Dobrodelna za otroke na morje – junij – jokcanje in fehtarjenje.
Dobrodelnost za poplave.
KOZLA se mi, samo da jih slišim, te Avdiće in Deželake.
Ker denarja v Sloveniji je kot listja in trave. Koliko milijonov evrov je šlo za kljovid nateg? Koliko milijonov evrov gre za mešalce dreka – neke nevladne organizacije, za mavrično kozlanje je tudi en kup denarja – en kup stvari lahko še naštejem, kam se razmetava denar.
Radio 1 naj gre tja pobirat denar! A to pa ne, a ne.
Kozla se mi Radio 1 in ta njihova dobrodelnost. Jih ne poslušam sploh.
Kajbpa to? Službo začnem ob 7.00 in grem domov naslednji dan ob 7.oo, včasih celo ob 158h.
Dopl ms v bolnišnici. Ponoči sem dežurna. To pomeni, da dajem antibiotike, protibolečonsko terspijo in v primeru urgence in nujnega operativnega posega, sem tudi ponoči zraven.
To je redno delo! 48h ledati film je verjetno lazje!