5-2 dieta
Oprosti, ampak tudi jaz sem pogledal Mosleyev dokumentarec in tam ni nikakršnega govora o tem, da bi se človek moral na postne dneve izogibat živalski hrani. Imam tudi njegovo knjigo in audiobook, oboje je izšlo leto ali dve po dokumentarcu, pa spet ni nikakršnega govora o tvojih trditvah. Če se hočeš še sama prepričat, dokumentarec s slovenskimi podnapisi lahko dobiš na partisu, knjigo in avdioknjigo pa na kickass torrentih.[/quote]
kot sem že zgoraj napisala, v dokumentarcu MM govori o tem, da je telo z vnosom živalskih beljakovin v turbo pogonu, tega pa jaz ne želim, vsaj v dnevih postenja ne.[/quote]
Že možno, da je omenjal turbo pogon, ampak v odgovor tistim, ki imajo pomisleke, da se ti s to dieto upočasni metabolizem. Turbo pogon po postnih dneh ravno to prepreči. Pa nima zveze z živalskimi beljakovinami. Ker pojma nimam, kako bi te živalske beljakovine spravile v turbo pogon. Lahko to logiko razložiš? Kje je povezava? In tudi če je, turbo pogon je nekaj dobrega za telo, to o čemer govoriš ti, samozdravljenje se dogaja na čisto drugi ravni. In med jedilniki je povsod napisano pusto meso.
Dokumentarec je samo en, ni enega zate in drugega za rajo. In vse izhaja iz njega in iz knjige.