Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5 kg nutella

5 kg nutella

Zanima me, če kdo ve, kje bi v nm kupila 5 kg nutello? Pa hvala.

In kaj boš z njo ??

Muller.

A da jo imajo v Mullerju? Ma sem nekaj gledala pa nisem našla,… bom mogla kar vprašat.

omg; 5 kg nutello bi podarila mojim sladkosnedkom.

pa že raje vidim, da kadijo, kot pa to svinjarijo jedo 🙁

omg ti pa si ena velika zafustriranka,… hahahaha

Kompas shop.

lenuh babji, raje otrokom kaj skuhaj ne pa, da jih filaš s to svinjarijo

jest sm jo prejšn tedn nesu 16 letni smrkljici, sem računal da bo čist znorela, pa da si bi pol mi tastari mal po bratski razdelili… Mater me je zafrknila, jo je kuj v svojo sobo odnesla, ko jo je pa krstila za palačinke, mi je pa samo slikco poslala, povabila pa nič…. GRRRRR, tud mlade smrkle niso več kar so ble…

Tak da, lohk se tud tebi zgodi da nauš nič dobila… Sam povem da je možno…

In kaj boš z njo ??[/quote]

z dragecom se bosta po zadnji plati mazala v soboto…

V Kompas shopu je najcenejša, to je res. Ampak glede na to, da si iz Novega mesta, ti to ne koristi kaj dosti.

Videla sem jih tudi enkrat na Petrolu, mislim da je bila cena okrog 40€. Lahko jo pa naročiš tudi na internetu, s poštnino slabih 36€: http://www.enaa.com/oddelki/poslovnaDarila/izd_9102_kml04333_nutella__mega_pakiranje_5_kg

In kaj boš z njo ??[/quote]

z dragecom se bosta po zadnji plati mazala v soboto…[/quote]
škoda nutelle, samo umit se jima ni treba , kalorij znatno manj

pa že raje vidim, da kadijo, kot pa to svinjarijo jedo :-([/quote]

Ti to resno?

pa že raje vidim, da kadijo, kot pa to svinjarijo jedo :-([/quote]

Ti to resno?[/quote]
zaradi cigaret , morda rak pri +60 letih , zaradi nezdrave prehrane , kap pri +30 zamaščeno ožilje, prevelika teža , težave s srcem

Ti to resno?[/quote]
zaradi cigaret , morda rak pri +60 letih , zaradi nezdrave prehrane , kap pri +30 zamaščeno ožilje, prevelika teža , težave s srcem[/quote]

Ej avtorica je samo vprašala, kje bi dobila 5 kg nutelle. Tudi mene zanima, ker bom kmalu jo rabila v velikih količinah (delala bom torto iz nutelle in piškote, kjer bom tut nutelo rabila), če 5 kg nutelle poješ v celem lajfu se ti ne more še nič zgodit

račun brez krčmarja …. he he :))))

V Ljubljani jo imajo tudi v Nami, pri nas gre 5 kg Nutella v enem mesecu, največji porabnik sem jaz – od otroštva, ko so jo nosili iz Italije.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Hej. Jaz sem jo danes pri nas v Litiji videla na Petrolu (pa imamo enommajhno luknjo, ni to nek velik petrol). Mislim, da je bila se celo neka akcija. Poglej se v vasih koncih, morda pa imajo. Lp

Kot darilo je lepo videti 5-kilsko Nutello, ampak stane več, kot če bi kupila 7 kozarcev po 750-gramov. V Italiji 750-gramska Nutella stane 4,50 evra, kar pomeni, da za 5 kg znese 30 evrov. Poleg tega Nutella, če je dlje časa odprta, izgubi okus in ni več tako dobra. To je sicer bolj nasvet za “samo vpraša”.

Grrrrrrr… Lušte ste mi naredile!!

Hvala vsem za koristne nasvete,….nekje jo bom že dobila. Še enkrat hvala pa lep dan.

Včeraj sem jo videla na Petrolu.

Pozdravljeni!
5-kilogramsko italijansko Nutello sem pred časom videla v trgovini Cool House v Šiški, blizu velikega Mercator centra.

Prejšnji teden sem jo kupil na Petrolu …

Z koriščenjem tistih njihovih pik/točk je prišla cca. 29 EUR …

hej
nutelo tavelko majo u free shopu ful je velka pa pocen!!!!!sm nesmeš usak dan tega jest haloo!

New Report

Close