Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5 kg Nutella – ima kdo prazno?

5 kg Nutella – ima kdo prazno?

Živjo,

za en hec potrebujem prazno posodo za 5kg Nutello, če jo slučajno kdo ima in je ne potrebuje. Bi bila zelo hvaležna. Preferiram LJ z okolico.

LP 🙂

Jaz mam dve :)))) Tretja bo pa kmalu hahaha 😛
Hmm lahko ti kakšno fotokopiram :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [b][i]>>> Nasmeh je najkrajša razdalja med ljudmi <<<[/i][/b] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [img]http://shrani.si/f/3M/to/IrHmRpg/mickeeena.jpg[/img]

A reees?? Odstopiš kakšno? 🙂

Ravno danes sem jo vrgla stran, Škoda:=(

Oooo škoda res 🙁

Upam, da se oglasi kakšna dobra dušica, ki bi mi pomagala pri projektu 🙂

… primeru lahko eno kupiš, narediš palačinka party in boš kmalu imela, kar potrebuješ.

Povprašaj na Tromostovju, kjer pečejo palačinke. Eno škatlo imam doma, a je žal brez pokrova.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Evo jest ti bom pomagala razčleniti predstavitev, kakšen je tvoj projekt. Torej, osnove, ki si si jih zamislila pri posoji so dobra duša mon.
Kako se imenuje projekt? Kdo je financer Nutelle, ki jo bo dostavil vsaj v 5 kg? Kaj bo za nagrado, če se dostavi le posodica za teh malo kil?

Odstopi malo svoijh, se bo ravno prav pohecalo v topljenju, kar zgoraj je manj možnosti. Saj razumeš tudi ta hec?

Jaz imam eno prazno posodo in ti lahko dam vendar sem iz goriškega konca tako, da….Je ne potrebujem in lahko ti jo dam.

jaz jo imam, in ti jo dam- sem iz Lj. Bežigrad.

lepazofa@gmail.com

Evo jest ti bom pomagala razčleniti predstavitev, kakšen je tvoj projekt. Torej, osnove, ki si si jih zamislila pri posoji so dobra duša mon.
Kako se imenuje projekt? Kdo je financer Nutelle, ki jo bo dostavil vsaj v 5 kg? Kaj bo za nagrado, če se dostavi le posodica za teh malo kil?

Odstopi malo svoijh, se bo ravno prav pohecalo v topljenju, kar zgoraj je manj možnosti. Saj razumeš tudi ta hec?[/quote]

O madona, a ti razumeš sama sebe? Ker jaz te ne, sploh hecanja v topljenju – wtf?!

Odstopi malo svoijh, se bo ravno prav pohecalo v topljenju, kar zgoraj je manj možnosti. Saj razumeš tudi ta hec?[/quote]

Hahahahahaha idealna za oddajo “Kje pa vas čevelj žuli?” :))))))))

Hvala za prijaznost, vendar ste žal predaleč. Sem že kontaktirala teto mici, sva iz istega konca.

Hvala še enkrat 🙂

sem si prav oddahnil ko sem videl, da vas je kar nekaj odvisnežev …..na nutello seveda 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [b][i]>>> Nasmeh je najkrajša razdalja med ljudmi <<<[/i][/b] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [img]http://shrani.si/f/3M/to/IrHmRpg/mickeeena.jpg[/img]

New Report

Close