Najdi forum

Splash Forum Koronavirus 5 mesecev po covidu strašno slabo počutje

5 mesecev po covidu strašno slabo počutje

Torej, prijateljica je decembra prebolela lažjo obliko covida, le kot prehlad se je pokazal. Zdaj pa je dobila hude težave, vse telo jo boli, sklepi, mišice, pljuča, glava. Ni pozitivna, nima vročine, dr pravi, da so vsi izvidi bp, ona pa niti vstati ne more, analgetiki ne primejo. Še kdo s podobnimi težavami, kako ste si pomagali in predvsem kdaj je minilo…hvala

To se lahko vleče kar dolgo.
Guglaj pod “long covid”, tega je malo morje.

Res je ogromno teh težkih posledic, ki se pokažejo mesece po blago prebolelem Covidu.
Tudi po drugi dozi cepljenja.
Ta stvar je hujša, kot si predstavljamo.

Ja, poznam eno. Podobna zgodba.

Sumim, da ni covid, ampak depra. Izolavija, stres, prebolevanje.

Sedaj pa depra. Je tudi sicer malo nagnjena k temu, slab zivljenski slog, slaba kondicija.

A gripa več ne obstaja, drugi virusi tudi ne??? Kaj zdej mislite, da je vse kovid al kaj. Podobne simptome sem imela tudi sama par tednov nazaj. Na test nisem šla in tudi nikoli ne bom šla. Pač ležat, pit čajčke, kakšen lekadol in to je to.

A ti mislis, da po covidu vec ne mores zboleti z nobeno boleznijo…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet en sds trolek zeli prikazat strasnost virusa, s katerim se mnogi zelijo namerno okuzit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš ti cel svet, ki zaradi nujnosti situacije izdeluje Covid potrdila za osla ali pa edini s temi tvojimi štirimi zblojenimi antifašisti čakaš na festival norcev imenovan “Nurnberg”?

Moj sodelavec ima podobne probleme, pri njemu je od Covida minilo pol leta.
Nikakor ni mogel več priti v isto kondicijo, prej pa športnik, plavalec, tekač, kolesar… Zdaj ne zmore kakih posebnih naporov, hitro se utrudi, še na Rožnik se privleče ves crknjen.

A gripa več ne obstaja, drugi virusi tudi ne??? Kaj zdej mislite, da je vse kovid al kaj. Podobne simptome sem imela tudi sama par tednov nazaj. Na test nisem šla in tudi nikoli ne bom šla. Pač ležat, pit čajčke, kakšen lekadol in to je to.
[/quote]

Čudno, da se ni ‘usulo’ po tebi..si odlezala v izolaciji, ali po pameti naokoli krozila na svezem zraku predihala..

To je normalno, vseh bo doletelo to.to je vroču zvarek pfizer gates naveze, za zmanjsanje populacije, ampak ne, to so samo teorije zarote, dokler tebe ne doleti…

kaj pa če se gre za psiho, da že vnaprej čakajo posledice, pa si zamislijo v glavi, da so švoh in potem res ne morejo nič več

Na začetku so rekli, da je kot sars, hiv in ebola. Sars že poznamo, hiv izkušate kot dolgi kovid, sedaj me skrbi kaj so mislili pod ebolo.

Jaz sem to dobila po gripi. Nikoli ni minilo, so pa obdobja, ko se bolj potuhne in se zdi, da je boljše. Najhujše je vsako jesen in spomladi. Razvila se mi je avtoimunska bolezen, podobna revmi.

Kot kaže long covid prizadane cca 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obolelih, tudi tistih z blago obliko. Podobno kot borelioza, ki se lahko pokaže šele kasneje in se je nikoli ne rešiš. Tudi depresija in anksiozonost je med simptomi long covida. Covid je večsistemska okužba, ne samo respiratorna. Prizadane lahko vse organe, tudi možgane.

https://www.forbes.com/sites/alicegwalton/2021/04/11/how-common-is-long-covid-new-studies-suggest-more-than-previously-thought/?sh=61e8a0486ee0

New Report

Close