Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5 minute shaper – ga je kdo kupil??

5 minute shaper – ga je kdo kupil??

Ok, čisto logično mi je, da pet minut na dan ne pomeni nič od nič,

ampak če bi človek delal vaje 30-40 minut, bi pa najbrž se moralo nekje poznati??

Na nemškem spletu sem našla mnenje, da je naprava odlična, da pa seveda treba delati na njej precej več, kot le pet minut…

ima kdo izkušnje s to napravo??

Ne ravno s to napravo, ampak podobnimi imam kar nekaj izkušenj. Odvisno, kaj bi rada dosegla. Če želiš samo učvrstiti mišice in jih oblikovati, je ta naprava super. Če pa bi rada tudi stopila maščobne blazinice, se znebila šlaufkov okrog trebuha itd., ti tale naprava ne bo prav nič pomagala. Za stopit maščobe moraš teči, kolesariti, rolati, plavati, ….. nekaj takega, pri čemer se dobro nadihaš, prešvicaš in pospešiš srčni utrip.

evo iz prve roke,zadeva je v redu ,je pa res da je 5 minut premalo ce hoces kaj doseci 15 min na dan pa se pozna ,najprej bolecine v misicah nato pa sledi ….

Rada bi poskusla z 5 min shaper pa se mi zdi preveč drag, sploh ker v družini nismo enotnega mnenja glede nakupa. Ga mogoče kdo prodaja po nižji ceni

Na zacetku sem bila skepticna glede nakupa…ampakko sem ga kupila ga ne menjam za nic na svetu na racunalnik si naštimam glasno glasbo da me motivira in zacnem delati…res je kot vecina pravi,da je 5min premalo…meni po dveh porodih je veliko pomagal oz mi se…zvecer ko otroka zaspita pa grem se na kopersko bonifiko preteci kaksne 3kroge…2krat na teden…in se dobro pocutim…rada bi edino malo prehrano menjala..ampak nisem se do tam prišla…lep pozdrav vsem…

Zapomnite si, da z samo telovadbo počasi napreduješ oz. je dobra za boljše počutje. Če želite izgubit odvečne kilograme morate spremenit prehrano. Niso kar tako zraven takih pripomočkov eno ali dvo tedenski recepti… To velja pri vsaki vadbi in to je pika i ki večini dela težave…Če boste napravo uporabljali vsaj 3x na teden po zmožnostih (15-30 min) in spremenili vsaj del hrane se vam ga splača kupit.

L.p.

ga kupiti ali ne??? zelo sem v dvomih, ker ni tako malo denarja… sem 6 mesecev po porodu in sem res že depresivna zaradi svoje postave…

ga kupiti ali ne??? zelo sem v dvomih, ker ni tako malo denarja… sem 6 mesecev po porodu in sem res že depresivna zaradi svoje postave…

lahko mi pove gdo od to spravo samo trebusni se naredi ali tudi skusat lahko ?

New Report

Close