Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 5 razlogov, zakaj je samsko življenje super

5 razlogov, zakaj je samsko življenje super

Berem tole spodaj pa se mi zdi večina tez neumnih.
1.Čas za prijatelje imamo tudi v vezi. Ali ne? Jaz ne skenslam prijateljev.
2. Tudi hobijev ne skenslam. Kakšna veza je to, da moraš hobije skenslat?
3. Tudi v samskem stanu ne flirtam.
4. Nisem posesivna, zato nimam partnerja na verigi in mu ne težim s kom okrog hodi.
5. To pa je en pameten razlog :).

5 razlogov, zakaj je samsko življenje super

Če boste na samsko življenje pogledali s pozitivne plati, boste hitro ugotovili, da sploh ni tako slabo, kot se vam morda zdi. Da vas prepričamo, pa vam bomo razkrili še nekaj tehtnih razlogov.

1. Končno imate čas za prijatelje
So se vaši prijatelji ali prijateljice pritoževali, da vas, odkar ste v zvezi, vse premalo vidijo? Zdaj je čas, da se jim oddolžite in jim posvetite več svojega časa in pozornosti. Skupaj se odpravite na na izlet, na pivo, po nakupih, na kavo, na sprehod, skuhajte si dobro večerjo in se naklepetajte do onemoglosti. Prepričani smo, da vam bo dobro delo.

2. Čas imate za nove hobije
Zveza zahteva veliko časa in pozornosti, zato se marsikateri stvari odpovemo, da smo lahko s partnerjem. Novopridobljeno svobodo bo potrebno dobro izkoristiti! Kaj je torej tisto, kar bi radi počeli? Bi se radi naučili tujega jezika, se vpisali v fitnes ali morda na tečaj risanja? Možnosti je nešteto, le odločiti se morate, kaj si želite.

3. Flirtate lahko, kolikor si želite
Če imate partnerja, flirt ponavadi ne pride v poštev. Ko ste samski, pa ste prosti za akcijo, kjerkoli in kadarkoli se vam zahoče. In četudi se iz njega ne bo razvilo nič resnega, bo flirt zagotovo dobro vplival na vaš ego in samozavest. Da o tem, da bo tako še lažje pozabiti nekdanjo ljubezen, niti ne govorimo.

4.Nič več vam treba skrbeti, kje je in s kom
Nekatere ženske pač ne moremo iz svoje kože. Če naš moški ne pride domov takrat, ko je rekel, smo že v skrbeh, kje je in s kom. Četudi gre za poslovni sestanek, nismo nikoli čisto brez skrbi. A zdaj, ko ste samski, je to le ena stvar več, s katero se vam ni potrebno obremenjevati.

5.Prosta kopalnica
Je vaša bivša okupirala kopalnico vsakič, ko ste jo potrebovali, in je ni bilo ven eno uro? Niste imeli prostora za svoje kozmetične izdelke na polički pod ogledalom? Zdaj lahko zavladate v kopalnici in se v njej počutite kot kralj.

Nič več nogometa
Ne, nikoli ne bomo razumele, zakaj moški tako zelo obožujejo nogomet in zakaj čas obstane, ko je na televiziji tekma. Vaš moški je preteklost in z njim tudi nogomet – no, vsaj dokler ne dobite novega partnerja. Medtem pa lahko uživate v prevladi, ki jo imate nad daljincem in TV programi ter si v miru ogledujete najljubše nadaljevanke, filme in oddaje.

Vir: http://lifestyle.enaa.com/mismas/razlogov-zakaj-je-samsko-zivljenje-super.html?ap_user={92273564-6750-4F99-BBBE-3D33E488CF90}&utm_source=enovice_ls_22024015&utm_medium=email&utm_term=02_novica01&utm_campaign=spil

Res je. Se strinjam.
Tudi kislo grozdje je lahko zelo dobro in zdravo. (če do sladkega ne moreš)

Kakšne zveze mate to vi, da pustite da se odpovedujete, a je pod prisilo? Če ni, potem ne morte rečt to kot slabo, ker se sami tako odločite………..

Če ti partner ne pusti furat svoje hobije, potem ga pač odjebeš, pravi partner te bo v njih spodbujal!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj zato pa praivm, da so napsiali bedne razloge.
Aja, pa očitno jih je 6, ne 5. Nogomet sem spregledala. Verjetno zato, ker še nisem imela partnerja, ki bi bil obseden z gledanjem nogometa :).

Jah glej, dobro, tam ne morem rečt, samo kaj je obsedenost? Če je obsedenost to, da pogledam Ligo prvakov vsak torek in sredo in med vikendom še kakšno tekmo, če je le čas oz. ujamem prenos potem sem obseden tudi jaz

Pa Svetovna in Evropska prvenstva obvezno, tako kot svetovna in evropska prvenstva v košarki…..

Ampak če je to obsedenost potem je obsedenost gledat tudi smučanje vsak teden….. po moje.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni so bolj všeč aktivni športniki kot tisti športniki pred TV.
Sicer tudi jaz kdaj pa kdaj pogledam kako tekmo smučanja, kolesarstva, ampak ni to nuja. Če je lepo vreme, raje ven v naravo športat kot gledat šport.
Niti nisem imela nikoli partnerja, ki bi raje gledal šport na TV kot športal. Tako, da mi taki spori niso poznani. Sploh, ker sem imela vedno to srečo, da so naju zanimali podobni športi, tako v praksi kot na TV. To pa ni bil nogomet 🙂 in ne formula. Tako, da težko komentiram te spore glede gledanja nogometa.

Ah kje, to so samo za nogomet velja, ker je bolj moški šport. Česa vse si te koze še ne bodo izmislile…

Pa potem je ona ful na boljšem, ko gleda mehiške telenovele, pa big brotherja 😀

Jah ne vem, jaz običajno ob 20:45 – 23:00 ne športam, takrat pa je običajno Liga prvakov na TVju…. pač ne vem, Fuzbal se z izjemo vikendov nikoli ne tepe z ”normalnimi” športnimi urami, z izjemo svetovnih in evropskih prvenstev, ampak to je vsaki 2 leti….. Večino nogometnih sezon se itak igra čez zimo oz je med junijem in sredino avgusta 0 tekem, takrat pa je vreme najbolj primerno za športanje…. vsaj za športe ki so meni po godu 🙂

Ne bi vedela kako je s temi tekmami, ne gledam.
Tako kot ne gledam bigbrotherja in limonad. Nisem na tekočem kdaj in kaj točno se predvaja.

Saj zato pa težko komentiraš, ker izpade neumno ko rečeš da raje športaš Liga prvakov pa se 90% tekem začne ob 20:45….. takrat pa večina ljudi več ne športa, morda je še kdo na fitnesih ipd ali poleti laufa in koelsari itd. ampak poleti pa spet ni Lige prvakov.

A veš ,če športaš porabiš prosti čas. Torej ob večernih urah počnem tisto, kar drugi počnejo takrat, ko jaz športam.
Dan ima samo 24h. Potem pa si daš prioritete kaj boš počel v prostem času. Meni je šport, hobiji in predvsem partner pred gledanjem TV. K sreči sem tudi vedno naletela na takega moškega, ki je podobno razmišljal.

Seveda ga porabiš…. zato pa si uredim življenje tako da imam čimveč prostega časa 🙂

Vedno mi je fascinantno ko ljudje jamrajo koliko imajo za postorit doma, itd. ampak če imaš čimmanj v sobi imaš zelo malo za delat oz. je vse prej konec….. jaz v svoji sobi pobrišem prah v 10 sekundah, ker nimam na policah NIČ! in samo potegnem s krpo…. drugi majo na policah tone zadev in traja 5 min…. samo kot primer, kako si prihraniš delo in lahko delaš oboje ali več drugega kar spada v prosti čas…. enako nimam rož, pa okraskov, pa ne slik pa ničesar, vse da je manj za delat.

Lepo, da si tako organiziran.

Ljudje res čisto preveč komplicirajo, predvsem pa ne znajo uživat v statusu, ki ga pač trenutno furajo. Bit v zvezi je super, biti samski prav tako. Enkrat uživaš prednosti enega, drugič prednosti drugega. V resnici je povsem preprosto.

Seveda ga porabiš…. zato pa si uredim življenje tako da imam čimveč prostega časa 🙂

Vedno mi je fascinantno ko ljudje jamrajo koliko imajo za postorit doma, itd. ampak če imaš čimmanj v sobi imaš zelo malo za delat oz. je vse prej konec….. jaz v svoji sobi pobrišem prah v 10 sekundah, ker nimam na policah NIČ! in samo potegnem s krpo…. drugi majo na policah tone zadev in traja 5 min…. samo kot primer, kako si prihraniš delo in lahko delaš oboje ali več drugega kar spada v prosti čas…. enako nimam rož, pa okraskov, pa ne slik pa ničesar, vse da je manj za delat.[/quote]

Jest se rolam…….ne morem več…..
Ti maš v sobi police, da imašp na njih NIČ????
Ja LOL, zakaj maš pa pol sploh police…?? LOL
Aja. zato, da CAJT PRIHRANIŠ…..ROFL:….:-)))))))

Vedno mi je fascinantno ko ljudje jamrajo koliko imajo za postorit doma, itd. ampak če imaš čimmanj v sobi imaš zelo malo za delat oz. je vse prej konec….. jaz v svoji sobi pobrišem prah v 10 sekundah, ker nimam na policah NIČ! in samo potegnem s krpo…. drugi majo na policah tone zadev in traja 5 min…. samo kot primer, kako si prihraniš delo in lahko delaš oboje ali več drugega kar spada v prosti čas…. enako nimam rož, pa okraskov, pa ne slik pa ničesar, vse da je manj za delat.[/quote]

Aja. zato, da CAJT PRIHRANIŠ…..ROFL:….:-)))))))[/quote]

Ta pa je res najboljša … ha ha ha vsaj eno rožico si go postavi, no

Sicer pa po tej logiki je najboljš da nimaš kopalnice … je ne rabiš čisti, ker je to najbolj zamudno delo 🙂

Ta pa je res najboljša … ha ha ha vsaj eno rožico si go postavi, no

Sicer pa po tej logiki je najboljš da nimaš kopalnice … je ne rabiš čisti, ker je to najbolj zamudno delo :-)[/quote]

Jest se še zdej režim…. :-)))

Da ne rabi tolk prahu po tleh brisat. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matkic ima prav glede praznih polic. Tudi sam imam “prazne” police oz. minimalno. Glede čiščenja domovanja je na prvem mestu organiziranost. Manj kot imaš stvari, boljše je. Ne pa da moraš 500 figuric iz polic dol dat, pa 100 stvari premikat sem pa tja ko recimo sesaš.

Vse mora biti v omari, v škatli, v predalu, če želiš kaj razstavljati pa itak steklena kredenca.

LOL keri neumni razlogi. Razen 4. mogoče…Oseba, ki je to napisala verjetno ne zna bit v dobri vezi.

za srednješolce je 5+ ogromno, odlično
na faksu pa s 5+ pogrneš izpit, diplomo, ☺

Meni pa nikoli ne bo jasno zakaj eni sploh imate te figurice. Ko jih že omenjaš, da morajo biti v omarah, škatlah, predalih: daj mi razloži zakaj jih sploh imaš?

Saj, če ne bi Marko lepo pojasnil, res ne bi vedela zakaj imate police.

Meni je pa 4. totalno mimo. Mi je pa 5. simpatičen 🙂 – tisti o prosti kopalnici :).

Meni pa nikoli ne bo jasno zakaj eni sploh imate te figurice. Ko jih že omenjaš, da morajo biti v omarah, škatlah, predalih: daj mi razloži zakaj jih sploh imaš?

Saj, če ne bi Marko lepo pojasnil, res ne bi vedela zakaj imate police.[/quote]

Police imajo zato, da prihranijo čas, ko prah brišejo z njih :-)))
Pa zato, ker so v reviji vidli, da jih moraš met :-))))
Stvari imajo pa v predalih :-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close