5 razlogov, zakaj je samsko življenje super
Meni tudi ne, jih nimam. Sovražim petsto miljard nekih prčkarij.
Pač okrasni predmeti, eni so navdušeni nad nečim in postanejo fani in zbiratelji. Pri večini po moje bolj nostalgičnega pomena.
Nekateri se morajo pač prepričati, da je samskost super. Iščejo taužnt razlogov, zakaj so se v bistvu znašli v bedi in depri:). Srečen človek ne rabi alinej.
Jest se rolam…….ne morem več…..
Ti maš v sobi police, da imašp na njih NIČ????
Ja LOL, zakaj maš pa pol sploh police…?? LOL
Aja. zato, da CAJT PRIHRANIŠ…..ROFL:….:-)))))))[/quote]
Ta pa je res najboljša … ha ha ha vsaj eno rožico si go postavi, no
Sicer pa po tej logiki je najboljš da nimaš kopalnice … je ne rabiš čisti, ker je to najbolj zamudno delo :-)[/quote]
Če si moron si pač moron, pač ma most nad posteljo police, ki jih ne morem dat dol brez da bi porušil ravnovesje in bi mi vse zgrmelo dol, torej sem pač forsiran imet POLICE, ja…..
inteligenca ženska 🙂
Ja, zakaj pa nisi povedal, da spiš v otroški sobi, ki ti jo je mama kupila. Potem pa bi takoj vedele kako in kaj.
A veš, smo mislile, da si si sam nabavil spalnico, da je po tvojem, praktičnem okusu. Nismo vedele, da spiš v otroški sobi.
Ta pa je res najboljša … ha ha ha vsaj eno rožico si go postavi, no
Sicer pa po tej logiki je najboljš da nimaš kopalnice … je ne rabiš čisti, ker je to najbolj zamudno delo :-)[/quote]
Če si moron si pač moron, pač ma most nad posteljo police, ki jih ne morem dat dol brez da bi porušil ravnovesje in bi mi vse zgrmelo dol, torej sem pač forsiran imet POLICE, ja…..
inteligenca ženska :)[/quote]
LOL….ne, to mi tud še ni prišlo na misel, da je treba police imet zaradi RAVNOVESJA.
Kaj vse se še ne bom naučila tle na MONu…
inteligenca ženska :)[/quote]
LOL….ne, to mi tud še ni prišlo na misel, da je treba police imet zaradi RAVNOVESJA.
Kaj vse se še ne bom naučila tle na MONu…[/quote]
Če so del mosta, ženska neumna, resno….. saj vem da tebi marsikaj ne pride na misel, pač si bolj tupa, ampak saj to je dobro, ti bo lažje v življenju, si že dovolj pretrpela, je boljše da si neumna za tvoje dobro 😉
Kaj vse se še ne bom naučila tle na MONu…[/quote]
Če so del mosta, ženska neumna, resno….. saj vem da tebi marsikaj ne pride na misel, pač si bolj tupa, ampak saj to je dobro, ti bo lažje v življenju, si že dovolj pretrpela, je boljše da si neumna za tvoje dobro ;)[/quote]
Itak sem jest tle neumna…..sploh če prebereš svoje prispevke v tej temi….
Blamaža totalna….in zdej je treba jasno na Skelo zvalit…..
Prozorno ko gorski potoček…
Ja, skela no, pejdi v trgovino s pohištvom. Veš tisti oddelek, kjer imajo otroške sobe. Tam boš videla kaj je mama kupila svojemu sinčku mamkiču.
[img]http://www.mizarstvo.si/wp-content/uploads/2014/04/Otro%C5%A1ke-sobe-z-mostom.png[/img]
Je pa drugač to lahko tudi mladinska/odrasla soba seveda. Hvala bogu so mel eni mamice, ene so pa rastle brez staršev in rezultati so tukaj.
Aja pa btw, funny pa unikatna besedna zveza “sinček mamkič” hah, tega še nisem slišal… Za tipe je lahko res preveč crkljanja, medtem ko punčke pa potrbujejo, da so očetove princeske, drugače vidimo kaj rata iz ženske…
In sinček mamkič ostaja kljub skoraj 30 letom še vedno v tej otroški sobici, ki jo je nabavila mamica.
Edino igračke s police na posteljo je skril v predal :).
Kriza res. Bi človek mislil, da bo tem mladcem čudno, da pri svojih letih še vedno spijo v postelji, ki jim jo nabavlja mama. Da še vedno živijo na mamin račun. Pa očitno jim je to povsem normalno.
Zraven pa na veliko razpravljajo o seksu in o tem kako lahko ženske sanjamo o njih. Ha, ha, ha, o takih fantkih pa res sanjamo ja. To pa.
ignorance is bliss 🙂
Kaj pa, če bi kdo raje naštel kaj so prednosti samskega stana? Pa take pametne, ne take kot so napisane v članku.
Mene zanimajo take realne prednosti samskosti.
En drugega obtožujeta debilizma, eden od njiju je skoraj zagotovo, le kdo bi to bil ?
23.04.15 22:28
24.04.15 08:40
24.04.15 10:54
24.04.15 11:07
Pametna skela bi dala tiste police na mostu stran, potem pa bi se praskala po glavi zakaj most ne stoji v luftu 😛
Genijalno!
btw posteljo sem si kupil sam, most je pač star dobrih 10 let, kaj naj, a misli kdo da bom zamenjal zato da bodo forumski anonimneži veseli? Optimisti!
Ne, matkič, reč tko k one, če jim kaj ne paše, DA SO TI FOVŠ ! 🙂
Njim ati ni kupil nič, če sploh vejo kdo je oz. so imele stike, tretje variante pa raje ne bom pisal..
Soba je drugače čisto cool, ekonomska in trpežna. No sam osebno ne maram, da mi karkoli visi nad glavo a vseeno 🙂
Še dobr, da se ni v POLICE (policijo) vtaknila, v smislu, haha, ker debil, da rabš policijo (POLICE), da ti pazi na ravnovesje…
Dajmo it nazaj na temo. Upam, da mi kdo našteje pametne razloge zakaj je dobro biti samski.
SVOBODA
SVOBODA
SVOBODA
SVOBODA
SVOBODA
A jih je dost ? Svoboda kdaj boš porival… ko se odločiš da boš porival lahko to v roku 30min, VEDNO…
Na dopust greš kdar ti paše, lohk vržeš kocko na letališču. Bivališče je 100% po tvoji meri. Če si kdaj brez denarja se prilagodiš, ni treba pojasnevati, se opravičevati oz. imeti občutek krivde/odgovornosti… Fleksibilen si, lahko vzameš službo na kateremkoli koncu sveta, če je plačana dobro si lahko tam že JUTRI, že operativen. Če bi bila vojna al karkol, so ko so tanki šele na meji, že na vlaku v mirno državo, kjer te čaka (rezervni) bančni račun oz. prijatelji/veze, za nov/začasn job, sebe lahko pretovčeš pa četudi pleskavice obračaš dokler se sistem ne stabilizira in si spet poiščeš vrhunsko službo po svojem okusu, če ne odpreš firme 🙂 Prehranjuješ se 100% tako kot tebi paše. Imaš lahko na tone prijateljev, prijateljic, lahko so pri tebi kolikor ti paše, porivaš lohk kogarkoli paše, ali doma ali tam… če ti je cool si tok časa tam… Ni nobenega pritiska kaj je TREBA imeti, za kaj se je treba zadolžiti, kaj je treba delati… Ljudje smo celo življenje pod nekimi pritiski, starši, učitelji etc.. ko odrasteš, se osamosvojiš in si samski, si lahko neverjetno fleksibilen, za sebe ne rabiš prav veliko in zatorej si dosti bolj samozavesten tudi na delovnem mestu, če nimaš kar svoje firme. Se pravi, če ti šef preveč serje po glavi mu lahko po človeško poveš svoje, če pa te hoče na vsak način maltretirat, ga steraš v kurac, ker si samski znaš preživeti z zelo skromno oz. imaš prihranke, do naslednje službe/prilike/firme, tako da imaš ČAS da poiščeš drugo/dobro službo, kar ne bi mogel če imaš doba neprevite otroke, lačno ženo, hipoteko, lizing in kredit… moraš biti kurba, ker si ne moreš privoščit niti enega tedna lufta, da bi si poiskal oz sprobal novo službo, saj se takoj sesede cashflow… No satje sem ti napelal, če ti bo godlo boš vedel kam pelje naprej, če ti pa ne bo in iščeš razloge zakaj ni dobro biti sam, ti pa lahko napišem 1000 strani, pa ne bo efekta. Še enkrat FREEDOM.
V zvezi pa nimaš svobode?
Glede seksa – moje izkušnje: samska – brez seksa. V vezi veliko seksa.
Bivališče res po moji meri, ampak je pa dražje. Dosti dražje, če moraš vse sam plačat.
Služba: nimam te sreče, da bi se službe ponujele kjerkoli. Zato sem tam, kjer imam službo, samska ali v vezi. Služba je prva.
Upam, da vojne ne bo.
Prehranjujem se tudi v vezi kot mi paše. Nihče mi nič ne sili ali prepoveduje.
Tudi, ko si v vezi imaš lahko vse prijatelje od prej.
Mi je pa zanimivo, da ti tako opletaš s to službo. Sem bila samska leta in leta pa niti pod razno ni bilo enostavno glede službe. Tako, da samskost ne pomeni, da je lažje s službo.
Aja ženska si 🙂 V zvezi je seveda manj svobode, lahko pa je za to več česa drugega, če imaš srečo. Svobodo se da tudi pretvoriti v kaj drugega kajne. Za dosti ljudi je (preveč) svoboda(/e) tudi breme, sama po sebi ne prinaša sreče, jasno. 🙂 Samo sem se držal ON-TOPIC, samo zakaj je SUPER, ne zato kaj ni, saj si tako hotela kajne ?
Glede službe pa je tako, odvisno kakšno izobrazbo/poklic/izkušnje imaš. Je pa dejstvo, da ti mobilnost pošteno poveča možnosti za službo že znotraj (naše) države, kaj šele EU-wide oz W-wide kamor za enkrat lahko še dosti gremo, vsaj določeni profili, zato se ljudje prvo usidrajo nekam, potem pa naprej oz. partnerja vzamejo s sabo, če hoče it… Potem je še odvisno kaj si pripravljen delati. So profili poklicev, k se zaposluje tako, da prvo prideš znotraj določenih krogov, potem pa zveš, si povabljen, se predstaviš, povprašaš, razpisov za službo se bojijo kot hudič križa, ker pride na tisoče prošenj, tako da če se da se dobi preko vez (ja žal, sam si jih lahko tudi sam ustvariš znotraj poklicnih/interesnih krogov) oz. dobro rastejo zaposlitvene agencije, kjer majo bazo tvojih skills/referenc in ti najdejo potem, tisto prošnja na firmo, če ni neki unikat je po moje še najmanj uspeha 🙂 Če firma vidi vrednost v tebi, se pravi da ji utegneš prinesti dosti več kot jo staneš oz. si dober delavec al karkoli, te bodo že vzeli. No pustmo to… Samo hotel sem povedati, da ti samskost je (večinoma večja) mobilnost, poveča verjetnost za menjavo službe, so pa službe, kjer je zaželjeno, da si vezan (da maš sidro/odgovornost etc..). Da ne bom predolg…
Za seks si si sama kriva, lahko bi porivala ko nora, če ti pa več pomeni monogamija, potem je zate bolj trajen partner, izbiro imate ženske vedno, le odprite oči pa prilagodite standarde, če je treba 🙂
Pa sama moraš vedeti kaj ti paše, ne primerjaj se z vsemi oz. se probat ukalupit oz ostale. Če ti seve biti samska, potem bodi, zgleda ti ne.. Če ne pa si najdi desca, preprosto, četudi z ločenim bivanjem, oz naj se preseli, pa čimprej, dalj boš sama težje se boš prilagodila pol kar na enkrat na partnerstvo…
In zakaj si vezo prekinila ? Zgleda je bilo vse krasno.
Zakaj splho želiš razloge ? Saj že sama jasno veš, da si želiš vezo, raje na tem delaj, kot da iščeš tolažbo zakaj nisi v njej a si je močno želiš. Beri raje kako jo najti/obdržati 🙂
Jao spet ena butasta tema. In zakaj sploh iščete vse te razloge?
Jaz sem v zvezi in mi je fajn.
Evo vam odgovor…
[img]http://www.aaanything.net/wp-content/uploads/2012/11/Girls_versus_Boys_single_and_married.jpeg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.