Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 5 razlogov, zakaj je samsko življenje super

5 razlogov, zakaj je samsko življenje super

Ne, v zvezi nimaš nikoli toliko svobode, kot jo imaš kot samski. Imaš pa veliko drugega, kar kot samski nimaš. Ampak svobode pa ne.

Ah, ja, pa še to, če v zvezi vzameš toliko svobode, kot si jo imel kot samski, potem kmalu lahko postaneš zopet samski.

;))))

Razen, če si ravno prišel iz zapora. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek je svoboden, ko ne čuti nobenih potreb.
Biti svoboden bi pomenilo, da ne rabiš nikogar poleg sebe. Kdo je tak?
Oz kdo trdi, da je tak, samozadosten? Egoist.

Razlog poveličevanja samskosti je opravičevanje lastne nesposobnosti, neprilagojenosti sobivat v družbi oz. partnerstvu.
Tudi nepeglanje in nekuhanje ima podoben vzrok.
Namesto, da bi se človek vprašal kaj lahko še naredim za sočloveka, raje ne dela še tisto malo kar je z muko že sedaj komaj počel….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zanima me koliko let imaš in ali si zdele samska?

Bom brutalen. Večina ljudi je v vezi, ker jim finančno ne znese samim živet, pri moških pa je pomemben faktor tudi nesposobnost dobiti seks izven veze. To potem zavijajo v celofan o čustvenih potrebah, solidarnosti itd…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

AGREED!

Varajo pa potem samo samski ? 🙂
Če praviš, da je razlog nesposobnost dobiti seks izven veze. Če bi to bilo res, ne bi bilo toliko varanja.
Zato je pomemben faktor takšnih izjav občutek lastne nesposobnosti. Kot tista izjava o lovcih in trofejah, s katerimi se hvalijo le tisti, ki niso sposobni najti primerne partnerice ali pa nobena ni z njimi zadovoljna. Zato jim seveda le preostane hvaljenje in tolažba s trofejami.
Ki je pa le “pirova” zmaga.

Kdor težko dobi žensko, težko dobi tudi ljubico. Ne vem, zakaj si v debato varanje privvlekel, večina moških lahko samo sanja o tem, d abi imeli šanso varat.

Večina vara. Poglej si statistike.

Dvomim. In ne vem, kako bi sploh obstajala statistika na to temo.

Me želiš prepričati, da za povprečnega vezanega dedca ni problem postranski seks dobit, če odmislimo prostitutke, kar stane?

Pomojem ga res ni, če je vsaj malo sposoben. Veš kok vaških mam in tet je nepotešenih, če lojz cele dneve v gostilni visi. In kok mestnih milfic, ker so partnerji na potovanjih, sestankih, športanju, pa še kje. Mi pravi znanec (mož postave, sicer res greha vreden, moram rečt), da se mu skoz ponujajo, da so babe čisto zmešane.

To zdaj kr neko teorijo pišeš. Moja poanta je bila, da ej erden seks za povprečnega dedca kr močan razlog za odločitev za resno zvezo. Marsikateremu je namreč drugače do seksa prit misija nemogoče.

Pusti zdaj ti te greha vredne, kar je mogoče 20% tipov.

Je problem, ampak da si varalica je dovolj en skok čez plot…. torej lahko se ti v 40+/- letih na delovnem mestu zgodi ravno ena fešta, ravno ena sodelavka ki ma enake probleme z monotonostjo doma, ravno dovolj alkohola da se zgodi, potem mogoče več ne ali pa še kdaj, nima veze, od takrat naprej si varalica po standardih ki pritičejo ”varanju”

Zdaj kolko pa jih to ime možnost procentualno gledano pa ne bi vedel

To pa absolutno…… večina samskih seksa bolj malo, ali relativno malo, nekateri pa več kot ko so vezani ali več kot marsikdo vezan….. tako to je.

Misliš da je 20% tipov greha vrednih? Meni se zdi to vlka cifra 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Rečmo tako, 20% tipov je sposobnih seks dobit, brez da bi šli v vezo ali na prostitutko. Tipi, ki hodijo ven, so dost v družbi, delujejo “frajerji” in podobno. To sem hotel povedat.

Ne pravijo zastonj, da 20% moških seksa z 80% ženskami, ostalih 80% moških pa z ostalimi 20% žensk.

Rodnost je obratnosorazmerna s trendom sindikalnij izletov.To so včasih čakali celo leto, da so se zgonili med sabo. Treba uvesti nazaj, bo več otrok. Kaj je lepšega, kot na sindikalcu nafilati sodelavko ? Takrat je vse dovoljeno, na sindikalcih, “na vodi je vse dovoljeno” pa to.

Sinkdilaci so (bili) ko LAS VEGAs. What happens in Vegas, stays in Vegas.

Ja, seveda pišem teorijo. Prakso bi bolj težko.
Čeprav ja, imaš prav, če pomislim na druge primere moških … Uh, reveži, zanje je verjetno res misija nemogoče.

že res, da je cel kup žensk vseh elt verjetno nepotešenih, ampak tudi te ženske ne iščejo okoli nekih povprečnih lojzlov. Raje trpijo sušo, ali pa si kupijo vibrator.:)))

Vsak normalen moški dobi žensko, saj sta spola nekje v razmerju 50:50.
Tudi število samskih moških in žensk po 30-tem, ne vem, če ni nekje 1:1.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

večja rodnost – manj sindikalnih izletov, več sindikalnih izletov – manjša rodnost
To je obratno sorazmerje, ti govoriš o premem. 😉

Vsaka, ki želi dedca, ki je sposobna za dedca, se zmiga, da ne rabi plastičnih pripomočkov.

Pišeš bedarije, cel kup samskih obojnih spolov je, eni prostovoljno, eni neprostovoljno.

Še enkrat. Te tvoje otroške teorije nimajo veze z realnostjo. Praksa kaže, da je marsikatera ženska raje recimo po ločitvi osamljena , kot da bi si kr iskala nekega dedca. Če je suša, si kupi vibrator.

Pišeš, kot da je nek povprečen dec, recimo že malo starejši, brez denarja, debelušen, plešast, nekaj tako ful posebnega, da bi si ga naj ženska želela, tudi če sama ni kaj posebna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close