5 razlogov, zakaj je samsko življenje super
Bi se kar strinjala na nek način. Saj za pogledat se še najdejo, ampak itak ga hitro preceniš že po slogu, družbi v kateri visi, načinu ali tonu govora, govorici telesa, tudi po avtu in še čem, če je sploh vreden tvojega časa. Večina jih, tudi če naredijo prvi test, pade pa na drugem. Se pa najde tudi mnogo biserčkov, samo pobrskat je treba znat 🙂 sploh tam, kjer se ne gnete kup kokošk.[/quote]
Kok hitro pa ga lahko prepoznaš ? Kaj npr. tisti parametri, da takoj rečeš RED FLAG ? Pa a ni to omejeno (ne spoznaš bolje) al je dovolj in prihrani, da ni treba naprej zgublat časa?[/quote]
A-a, tko lahko pa ne bo šlo. Nič naute plonkali 🙂
Ni omejeno. Zame. Prihrani čas in energijo. Tiste ekstra borce, ki me pa uspejo prepričati tudi, če je povsem izven mojih standardov, imam pa vedno za kinda kul dečke in do njih samo spoštovanje. Ker so smart, domiselni in iznajdljivi. Neredko ostanemo prijatelji ali vsaj v kontaktu.
Hočeš rečt, freindzonaš jih in jim dovoliš, da še naprej izkoriščaš njihovo zaljubljenost in usluge.
Aja ok 🙂 Eni zgleda ne znamo, druge znate. Eni smo omejeni, druge pa prihranite čas. Morda pa znamo tudi nekateri moški prihranit čas in energijo in lahko tiste očitne kurbe že na ene nekaj red flags takoj izločimo. Bolj si zverziran manj parametrov rabiš. Eno še enrkat te malo pojezim, viden tatu na roki, tist tramp stamp na hrbtu + tangice, splho vidne, pa še nekaj SECRET (tudi jaz nam razkril) pa maš že visok verjetnost, da je WHORE, pol dodaš sam še družba, pa šola/faks etc, pa še sem pa tja pe si že hitro pr 90% kera je TRASH. Sam ne, to ne dela nič, treba bit odprt. Medtem ko ženska pa lahko na SINGLE parameter zmodelira, pač sposobnejši spol jbg.
**
Ja lih polpet pa res ni naraven, je vedno zmes večih sestavin.
Uh, zelo, zelo si omejen s svojim mišljenjem. Priporočam malce liberalnosti in odprtega duha :)[/quote]
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10379307,page=3
Evo WHORE signs, mal odlomkov:
odraščala brez očeta, hčerka samohranilke, tatuvirana na vidnih mestih (roke, hrbet, vrat!), bolj se vidi prej da, namazana ko prasica, kaže trebuh, trgovska šola, zdravstven faks, hodi na te te in lokacije (nam delal (anti)reklame)…
ma ene prepoznam v 5sec… ne me jebat.. sam valda, ko vam paše “si omejen, treba spoznat”. Ko pa vam ne, pa “glejta ga to in ono.. fak klošar aus…” Selektivno pač. Ene ženske majo tud zlo omejene parametre, ena je rekla da tipa sam pod nohte pogleda pa čevlje in da ji je vse jasn heh. Pol maš pa še bolj kompleksne, no za avte itak vemo… Sam vidm da je sam mindfuck kle vse pa egotrip, malo ovako, malo onako, nisma smisla kej resnega debatirat zgleda.
Poštene wife-material signs pa tud nam razkrival, ker se bodo whores začele oblačit v ovčjo kožo. Jst grem stavit, da kurbo prepoznam z 90% verjetnostjo, pa tudi zvesto/pošteno, že po sliki ene 60%…
Če kdo ne verjame, naj posta sliko znanke tukaj, pa mu opišem osebnost.
Črna magija. :))
če so HETERO potem so lahko to tisti SERVISERJI o katerih govori, ali pa FRIENDZONED ja.. druge ni..
Po moje se je itak že tok udobno navadila samskosti, da ni hudiča da bi ji ustregel… Tak k bi ji pa lahko, da ima vse, da je PRINC v BELEM porsche z 19cm batino, 17cm obsega, 190cm/90kg,8%bodyfat, 2doktorata, a praktik mojstr, podjetnik, posluša, globok glas, lastna firma, poleg tega ma še neprofitno društvo za pomoč otrokom, vzburga ja samo ena pizda, čeprav so ji ga vse kolegice fovš in ga prosijo za milistni fuk… etc etc…
Tak je pa FAG, k bi jo mel sam za FRONT… drugače bo jasno gledal YOUngeR PUSSY, a se motim
Kako pa si ti razlagaš dejstvo, da je na spoznavnih portalih toliko več moških, kot žensk?[/quote]
Ker so še vedno v večini primerov moški tisti, ki iščejo in morajo biti aktivni, ženske pa le izbirajo.
Zakaj tukaj vse obrnete ne nagativo? Ne razumem, res ne. Se mi zdi da sploh ne znate sprejemat mnenj, brez da takoj nekoga poštempljate in verbalno zbrcate. Saj razumem – sem in tja se kdaj zahakljaš s kom, ampak skoz neki? V čem je smisel tega?
Ne, ne delam tega kar ti praviš, ampak točno to, kar sem napisala. Ker so dečki kul, samozavestni, živahni in fajn so pač prijetna družba – torej ne korist, ampak (samo) družba. To je vse, brez neke znanosti. Kakšne privlačnosti ni bilo, zabavni pa so.
Aja ok 🙂 Eni zgleda ne znamo, druge znate. Eni smo omejeni, druge pa prihranite čas. Morda pa znamo tudi nekateri moški prihranit čas in energijo in lahko tiste očitne kurbe že na ene nekaj red flags takoj izločimo. Bolj si zverziran manj parametrov rabiš. Eno še enrkat te malo pojezim, viden tatu na roki, tist tramp stamp na hrbtu + tangice, splho vidne, pa še nekaj SECRET (tudi jaz nam razkril) pa maš že visok verjetnost, da je WHORE, pol dodaš sam še družba, pa šola/faks etc, pa še sem pa tja pe si že hitro pr 90% kera je TRASH. Sam ne, to ne dela nič, treba bit odprt. Medtem ko ženska pa lahko na SINGLE parameter zmodelira, pač sposobnejši spol jbg.
**
Ja lih polpet pa res ni naraven, je vedno zmes večih sestavin.
Uh, zelo, zelo si omejen s svojim mišljenjem. Priporočam malce liberalnosti in odprtega duha :)[/quote]
http://med.over.net/forum5/read.php?124,10379307,page=3%5B/quote%5D
Me lej, ne da se mi drkat s temi provokacijami no, res ne. Če ne znate normalno komunicirat, pa nič ane. Človek se pač počasi naveliča, neha zahajat sem, pa stvar rešena.
Zakaj tukaj vse obrnete ne nagativo? Ne razumem, res ne. Se mi zdi da sploh ne znate sprejemat mnenj, brez da takoj nekoga poštempljate in verbalno zbrcate. Saj razumem – sem in tja se kdaj zahakljaš s kom, ampak skoz neki? V čem je smisel tega?
Ne, ne delam tega kar ti praviš, ampak točno to, kar sem napisala. Ker so dečki kul, samozavestni, živahni in fajn so pač prijetna družba – torej ne korist, ampak (samo) družba. To je vse, brez neke znanosti. Kakšne privlačnosti ni bilo, zabavni pa so.[/quote]
[img]http://replygif.net/i/735.gif[/img]
Ne, ne delam tega kar ti praviš, ampak točno to, kar sem napisala. Ker so dečki kul, samozavestni, živahni in fajn so pač prijetna družba – torej ne korist, ampak (samo) družba. To je vse, brez neke znanosti. Kakšne privlačnosti ni bilo, zabavni pa so.[/quote]
[img]http://replygif.net/i/735.gif[/img][/quote]
Temu sem se pa še jaz nasmejala, tako simpatično kot tale moški,čeprav sem načeloma na strani žensk. 😛
Seveda je fajn družba ta, ki je zaljubljen(a) v drugega,sploh če je zabaven in nezatežen. Vemo pa menda vsi kako se zaljubljeni počuti, če ne zna postaviti meje in iti naprej. Ne očaran(a) drugemu izpije kri-vso življenjsko energijo.
[img]http://replygif.net/i/735.gif[/img][/quote]
Temu sem se pa še jaz nasmejala, tako simpatično kot tale moški,čeprav sem načeloma na strani žensk. 😛
Seveda je fajn družba ta, ki je zaljubljen(a) v drugega,sploh če je zabaven in nezatežen. Vemo pa menda vsi kako se zaljubljeni počuti, če ne zna postaviti meje in iti naprej. Ne očaran(a) drugemu izpije kri-vso življenjsko energijo.[/quote]
Kar se mene tiče, ste čudaški.
Saj bi mi zelo božalo ego, če bi se vame zaljubljali kar vsi po vrsti, najbolje kar 5 njih na večer. Pa se pač ne. Kaj za vraga imam za izkoriščat odrasle moške, ki točno vejo, da med nami ni neke kemije, so pač probali, ker a) so moški, b) ker vedo, da imajo dolg jezik in druge sposobnosti osvajanja. In ja, taki tipi so pogosto totalno zabavni in simpatično iskreni, torej odlična družba. Če ima tip fajn pristop, se ga da tudi lepo zavrnit, brez, da ga žališ, ponižuješ ali ignoriraš. In to neverjetno dobro sprejemajo, zato se pogosto potem zaklepetamo in tako jalovi poskusi osvajanja (iz njihove pa tudi kdaj moje strani) postanejo simpatična poznanstva. In ja, eni imajo kmalu tudi kakšne punce. Šit no. Kaj za boga milega je tu čudnega?
Kaj jaz morem, ljudje se pač radi družijo z mano, ampak kaj takega na teh forumih je itak najhujši greh rečt, ker si takoj bitch na egotu in frustrirana ženska v oblakih, pa kaj vem kaj še vse. Totalno creepy.
Morda se pa ljudje radi družijo z mano ravno zato, ker sem dostopna, ne iščem težav, se ne držim kot štil, ne blefiram non stop, ne pametujem vsepovprek in ne sikam vsakomur, ki me samo bežno pogleda, ogovori ali se mi nasmeje. Še od študentk vedno dobim presenečeno prijazen nasmeh, ker jih pač ne nagovarjam z “ej, a poračunaš”, ampak “gospodična, a lahko prosim račun”. Kar pomeni le to, da tak način ni redna praksa. Precej morbidno.
Ne vem no, čisto preveč ste preračunljivi in spletkarski za moj okus. Skoz neki sumite, iščete iglo v senu in težave tam, kjer jih ni.
Sicer pa kakor hočete, vsak po svoje.
ta friendzone shit babam res nav šel nikol v glavo… https://www.youtube.com/watch?v=RLqK0DTevxA
Čakajo če bo kej, ni nujno zaljubljanje, lohk sam seks.. No sej, kar tako misli ja, sam je pa funny, z žensko se ukvarjaš sam če maš ljubezensko/seks/poklicne/sorodstvene odnose, drugač je waste of time, ker smo si preveč različni, že to da tako preprostega koncepta ne štekaš je dost zakaj je nemogoča odprta komunikacija… Tipi se čist drugač pogovarjamo med sabo kot ti misliš, včasih kdaj kaka ujame pa bul ko tupa, kakšni prasci smo…
Sej sem se samo hecal, res si odlična prijateljica, moški te imajo kot za prijatelja, pizde še opazijo ne, sploh če so že probali 😀
valda folk ve, da si samska, urejena, fit baje in vse.. mal se podrgnejo, pa investirajo, tud če si zavrnila, ker vejo da samski slej k prej (občasn) kurc zapaše in zakaj si neb povečal možnosti…
Sam ne, to sam kle tak folk tko misl, drugač obstaja ogromno SAMO prijateljev, sploh če so take univerzalke in dostopne, razgledane in oh… my bad
ne se zajebavat, res obstaja samo prijateljstvo, si predstavljate da neb blo, kako bi se tip ženske rešu pol ? Kakšne so še huj k najbol zalezovalski tipi, ne nam tega izgovora vzet.
A tukaj tudi pametuješ, pa ni že čas da te začnejo igorirat? Negativka a te v življenju sploh kdo upošteva? mislim da vemo dogovor. NOT!
[/quote]Smisla ni, so samo ljudje, ki rabijo tako “negativno” okolje, to jim je domače, edino to poznajo in kamorkoli pridejo ustvarijo okolje katero jim je domače.
To kar piše Spider kar drži.
V Sloveniji je več žensk kot moških. To je dejstvo.
Na portalih, ki jih omenja Spider, je pa cca. 75%, mogoče celo 80% moških. Čeprav je v celotni populaciji več žensk, jih je na teh portalih dosti dosti manj kot je moških.
Če se ženska prijavi na tak portal jo v dveh dneh zasuje prek 100moških. Če je pa kaka huda bejba, z dobro postavo in tako naprej pa ima verjetno bistveno večji naval.
Sem ena izmed tistih, ki se drži reka; »Raje kvalitetno samska, kot pa biti z nekom v zvezi samo zato, da nisem sama.« Vse tiste klišejske fraze in razlogi, zakaj je samsko življenje super… so po mojem mnenju »larifari«. 🙂
Ne glede na to, če si v zvezi ali če si samski, je pomembno to, da se dobr počutiš v svoji koži, ne podležeš vplivu in pričakovanju okolice, češ da zdej si pa že v teh letih, da si moraš ustvarit družino in pol če ne gre po skrbno načrtovanih planih, lahko pri 30+ postaneš »biološka tik-taka na dveh nogah« in zavzeto iščeš potencialnega semenodajalca/ bodočo mati tvojih otrok.. vmesne faze pa preprosto preskočiš.
Ja, čas leti.. leta minevajo, ampak bistveno je, da ne pozabimo na tiste stvari, ki nas v življenju delajo »žive«; pa naj bodo to hobiji, kariera, prijatelji.. itd. V samskem stanu je več kot zaželeno to, da se zavedamo kaj hočemo predvsem pa to, česa si ne želimo.
Glede konkretnih razlogov, zakaj je samsko življenje super.. to je lahko eno izmed obdobij, v katerem spoznavamo nove ljudi, izoblikujemo svoje prioritete in predvsem delamo na sebi in ne nosimo s seboj odvečne prtljage, »okostnjakov iz omare« …
Sej poznamo rek: Everyone comes with baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack. (Po mojem mnenju zelo malo ljudem diši delo emocionalnega arheologa, da skupaj s partnerjem/ico premleva in razkopava njegovo/njeno ljubezensko preteklost. Bivši so z razlogom bivši.)
Forum je zaprt za komentiranje.