Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka 50.000SIT

50.000SIT

Poroka na gradu stane 50.000 SIT/uro. Ali se vam to zdi predrago?

Odvisno od tega koliko denarja imaš.Miša je pisal/pisala:
>
> Poroka na gradu stane 50.000 SIT/uro. Ali se vam to zdi
> predrago?

na kerem gradu?

NA PTUJSKEM.

no v vili bistrci pri tržiču je isto…maš pa saj eno uro cajta…v preddvoru jih na 15 min šibajo! industrija!

in kaj ti nudijo za teh 50.000??

Oj!

Ja, drago je, če je pa predrago, pa je odvisno. Tudi midva bova v Bistrici za eno uro plačala 50.000, ampak jaz si želim lep obred – stavim na lepo vreme, da bo zunaj in ne v dvorani.
Lp, Ajs

eno uro najem prostora, eno steklenico šampanjca in to je to..pa da izpelejo protokol seveda…vse ostalo morš doplačat

to je pa res noro!!!
Kolikor jaz vem je protokol že plačan na občini, ko greš podpisat zapisnik in daš tam 7.600 al neki tazga…

No mene pride 100.000 samo mi naredijo viteško poroko en kup enih ceraminij in iger…, in traja ene 50 min. vse skupaj in je tudi zunaj na travniku za gradom…

Komi čakam, sam nevem kaj bom če bo dež, se bom kar nekam zaprla in me ne bo ven… 🙂

ja na upravni enoti sva plačale še 10680…
no klele ti nič ne priredijo….še svojih piškotov na smeš prnest….tko da za 50 gostov recimo bom zapravla še 28 jurjov za 7 šanpanjcev pa še 7 jurjev za ene piškote pa eno slano pecivo…skor 100 jurjov pa nobene viteške poroke! proklet drek!

ej pa to je noro!!!

Men so sami rekli, da naj piškote pač sama prinesem en dan prej in sadje če hočem.

Šampanc pa tudi ni tako drag kot pišejo punce tuki. Ene 4.000 bo ena steklenca.

Ves čas sem mislila, kako bom drago plačala za ta ceramonial pol pa vidim, da bom še najbolš skoz prišla. Zanimivo..

Lara iz kje pa si ti? Saj si tista, ki bo dala cvetje delat v Murgle?

iz kranja sem drgač..ja jest bom dala cvetje v murgle delat….
šanpanc je tut pr ns po 4 jurčke ja! kriza no res!

bomo že preživeli, saj je samo enkrat v življenju…

Na Ptuju so poroke na občini in tam stane 7500 SIT. Na gradu ti nudijo samo prostror (lahko se dogovoriš še za razne druge zadeve- vožnja s kočijo itd., vendar to ni v ceni), ne vem, kako je s šampanjcem in pecivom. So pa nama rekli, da je to nadstandardna poroka, za nadstandard pa je treba plačat. Sama bom se za to verjetno odločila, ker se ne bom poročila cerkveno, na občini pa poteka vse tako kot po tekočem traku -na pol ure. Se pa mi ne zdi prav, da imamo tako lep grad in tako neizkoriščen. Kolikor sem brala, je na Otočcu čisto druga pesem.
Drago je, pa vendar… Upam, da bo tudi spomin nadstandardni.

Lara, ti si iz Butal.Obenem pa si tudi polpismena čveka.Predvidevam, da imaš končana maksimalno dva razreda osnovne šole, glede na stavke, predvsem pa slovnico, ki jo uporabljaš.

Namesto Lady in podobnih revij, raje vzemi v roke slovensko slovnico.

Draga gospa oziroma gospodična Sonce!

S spoštovanjem se zahvaljujem za tvoja natančna opažanja in naj poudarim, da imam končan samo en razred osnovne šole, ravno toliko, da prepoznam črke na tipkovnici. In da se ne bomo zopet in še na tem forumu poglabljali v to kako se kdo izraža in kako uporablja ali ne uporablja slovnice, ker se mi enostavno ne ljubi razlagati, da se lahko vsak izraža kakor se hoče in da na internetu itak velja, da se pisanje spreminja na tako, da je čim manj pisanja in čim manj kompliciranja. Če pa imaš take probleme z razumevanjem mojih sporočil jih pa ne beri, pa bo zadeva rešena!

Pa lep sončni pozdrav od polpismene Lare

P.S.: Glede na to, da črke komaj poznam sem porabila za tole sporočilce cele 2 uri, da sem spacala neko brezvezno govoričenje. Aja pa še to…ni lepo, da ocenjuješ druge ljudi po sebi. Pa brez zamere!

Sem upala, da vsaj tu tega ne bo – je že na forumu Starši-staršem dovolj hudo!!!
Glede Lare: tudi meni je bilo na začetku malo čudno brati – ampak sem slavistka in se mi to oprosti, a ne, Lara?! No, zdaj sem se že navadila in je super, da ima vsaka svoj stil.
Smo pa na forumu Starši-staršem pisale o tem, kakšen medij je internet in kako naj bi se pisalo – vsaka ima pač svoje mnenje o tem; bistvo pa je, da se razumemo, kaj hoče katera povedati.
Predvsem pa ženske: STRPNOST, da ne bo tako kot na Starši-staršem, ko je Primož kar forum zaprl zaradi ženskih prepirov.

Čao, Ajs

hvala ajs 🙂

New Report

Close