Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 50 kg več v pol leta

50 kg več v pol leta

Kako je možno da se nekdo zredi 50 kg v pol leta?  Zadnjič vidim eno gospo, ki je v našem bloku, najprej jo nisem prepoznala, šele kasneje sem dojela, da je ona. V mladosti je bila že skoraj pretirano suha. Po 30-em letu po porodu se je začela močno rediti, pri 50-ih letih komaj hodi, tako je gibalno zanemarila telo, samo notri sedi , edino kar hodi je po stanovanju in v avto in nazaj. Na sprehodu jo nisem nikoli videla.  Ima okoli 120 kg ali celo več. Kako se lahko ljudje tako obupno poredijo? Kako bo tak človek zivel do konca, to je izjemen napor za telo, še večji napor pa je spraviti dol težo . Jaz imam 10 let več, pa imam pol manj kg kot ona, sem gibalno spretna, ker skoz nekaj delam, kolesarim, hodim, psa sprehajam, pa bi tudi rada jedla, pa se mi ne da na kolo,  ampak vem da moram paziti in se gibati.

Si se že naročila pri psihiatru?

 

Torej od 30ga do 50ga leta se je poredila. V pol leta praviš. Hm. Ok :). Se pridružujem prejšnjemu komentarju. Najdi si pomoč. Pa svoje življenje si omisli, da se ne boš rabila v tuja ki nimajo nič s tvojim in nič ne vplivajo na tvojega ukvarjala.

Povabi jo na sprehid in kolo, pa ti bo mogoče kaj povedala. Namesto da obiraš na forumu in ne na kakšnem drevesu nezrele sadeže.

Gospa ima lahko srčno popuščanje in je polna vode. Zato lahko tudi ne giba in ne hodi, ker ji srce ne pusti. Zboliš in nato si v začaranem krogu. Podobno, kot če imaš hude bolečine v kolenih, enostavno ne moreš hoditi.

Ne obsojati, če ne veste, za kaj se gre.

Ko odpirate teme o Tanji Žagar , nimate sočutja, pa je resno bolna.  Ta gospa je pa zanemarila telo, ni bolna. Bom šla na psihiatrijo, samo povejte, kaj naj rečem, da me sprejmejo?

Lahko je tudi depresivna in jemlje močna zdravila

Odgovor na objavo uporabnika
Kilogrami, 08.05.2024 ob 10:52

Ko odpirate teme o Tanji Žagar , nimate sočutja, pa je resno bolna.  Ta gospa je pa zanemarila telo, ni bolna. Bom šla na psihiatrijo, samo povejte, kaj naj rečem, da me sprejmejo?

Pojdi tja, povej da nisi sposobna sama živeti svojega življenja, da imaš obsesijo s tujimi življenji in da rabiš pomoč. Bodo vedeli kaj narest.

Odgovor na objavo uporabnika
25484, 08.05.2024 ob 10:55

Lahko je tudi depresivna in jemlje močna zdravila

Jaz sem jemala Asentro par let, pa sem shujšala. Če pa ne gibaš, pa samo sediš in ješ, pa hitro pride do tega. Eni so močnejše postave, ampak so gibčni. Ne smeš se zasedeti

seveda smo sočutni, samo ona sočutja noče……………

Zakaj te to zanima? Delaš raziskavo? Zakaj je ne vprašaš? Kaj se te tiče? Kako njena teža nate vpliva točno? Razen da ti da vsaj neko delo tvojim možganom, ti čas zapolni, pa še ego ti dvigne, ker lahko da si totalen luzer brez svojega življenja, ampak ej, vsaj debela nisi 🙂

Ja, ti nisi depresivna, osamljena. Eni pa ne morejo čez to. Pa tudi ko se enkrat tako veliko in hitro zredijo, imajo še večje težave. Ker če si depresiven, ne boš hujšal. Sploh ne s toliko kg, ker veš, da ti bo koža visela, če shujšaš. Za operacijo pa nimaš denarja.

Ne vem, zakaj nisi sama tega pogruntala, brihta.

Pa krave pizdontarske, namesto za druge kilograme se brigajte zase kako vam pizda smrdi, zobje luknjasti in rumeni od čikov. Če so tebe frderbali niso druge.

Jebenti ženske golazen ste res.

Avtorica takoj delat!

KAko to veš, iz prve roke? Ne natolcuj o nobenem.

Na odgovor avtorice, ko razpreda zdravo za gotovo, kdo je in kdo ni bolan.

Kolegica se je konkretno zredila + zastajanje vode po močnih zdravilih.

Ne sicer 50 kg, ampak vseeno precej.

Pa mi na misel ne pride, da bi ji to omenila, ker vem, da ji izgled trenutno sploh ni pomemben, je pa tedensko pri zdravnikih na kontrolah in ji tudi sami pravijo, da je po teh zdravilih tako stanje čisto normalno.

Lahko je depresija. Sama sem se zredila 30 kg v enem letu, že leta nazaj. Itak veš, kaj se dogaja, a ti je vseeno, ker si tako na dnu. Ni za soditi!

Pri vsej tvoji “aktivnosti” imaš še čas gledat druge? Važno, da si ti fit. Ženski itak ne boš pomagala, taki kot si ti, samo blebetajo in osirajo ljudi, da malo zamaskirajo lasten drek. Tudi če imaš ok kile, nisi popolna, verjemi. Tako, kot ni nihče popoln. Če te tako skrbi zanjo, zapri forum in pojdi do nje.

New Report

Close