Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 50 odtenkov sive, teme in svobode – ima kdo v pdf?

50 odtenkov sive, teme in svobode – ima kdo v pdf?

Ima kdo knjige 50 odtenkov sive, teme in svobode (se pravi prvi, drugi in tretji del) v pdf verziji?

V anglescini je dostopno na netu

Ne rada bi v slovenščini. Ang mi ne gre tako fajn. Sej jutri jih grem kupiti, samo sem ravno prvi del prebrala pa sem tako notr padla. 🙂

Ma meni je bil že prvi del tako tako, drugi in tretji del sta pa čist nepotrebna…vse razvlečeno in pocukrano, ma kr neki skratka.

Oprosti, ampak nihče te ni vprašal o tvojem mnenju o knjigi.

Tudi meni Mali princ je pogojno prebavljiv, pa čeprav ga 99 ljudi kuje v zvezde. Zato pa vsak prebere in si izbere tisto čtivo, ki mu odgovarja. Mogoče v nekem čustvene ali pa celo starostnem obdobju.

kje v ang dobim tele knige?

js sm zj drugi del knige, in sm čist navdušena nad knigo, zgodbo in seveda Christianom. 😀

bi pa rada prebrala še v ang, ko končam v slo, saj je baje bolš brat v ang..:D

Ma ne more mi it bolj na živce kot pa da se knjiga (1. del) konča kar nekej in da me že cel dan žre kaj je naprej. 🙂 Pa še danes k je tako vreme, mož je na računalniku, otrok se pri tašči igra…. aaaaa 🙁
Jih imam sicer že naročene, ampak bom vseeno šla jih raje osebno iskat v knjigarno, da bo prej. 🙂
Knjiga mi je pa fajn – malo drugačna od žanra ki ga sicer berem 🙂

Oprosti, ampak nihče te ni vprašal o tvojem mnenju o knjigi.

Tudi meni Mali princ je pogojno prebavljiv, pa čeprav ga 99 ljudi kuje v zvezde. Zato pa vsak prebere in si izbere tisto čtivo, ki mu odgovarja. Mogoče v nekem čustvene ali pa celo starostnem obdobju.[/quote]

Oprosti tudi ti, ampak … kdo je pa tebe vprašal za mnenje o neki xy knjigi, ki nima prav nobene povezave z avtoričinim vprašanjem? Če že je predhodnica vsaj znotraj teme komentirala, ti si pa usekala čisto mimo…

Meni je ta tako silno opevana in hvaljena knjiga, tako zanimala, tudi zato, ker sem jo pol leta čakala v knjižnici, da sem jo vsa vzhičena začela brati in brala 50 strani, pa 100, pa iskala neko dogajanje, nekaj posebnega, pa ga ni in ni bilo pa naprej 150, 200… nič…. skratka cenena limonada, ‘doktor ljubezenski roman’ razvlečen na 500 straneh v 3 nadaljevanjih…. ne morem in ne morem razumeti kje je tu, kakršnkoli literarni do(pre)sežek????

Če mi je v letu 2012 bila knjiga Orhana Pamuka Muzej nedolžnosti, zame daleč najboljše presenečenje v žanru ljubezenskih romanov, mi je ravno tako, če bi že morala navesti, navedla 50 odtenkov sive za najslabše presenečenje v letu 2012……(morda poleg Kluunovih Petelinčkov, ki je spet razred zase).

Mali princ pa je literarni evergreen in nima veze s temi knjigami, ne po vsebini, ne po čemurkoli drugem…

ma dajte no kaj čete se tuki zj neki kregat keri je kniga dobra ali ne…in keri je ona xy kniga bolša kok 50 odtenkov trio?! vsaka ma svoj okus…pa mirna bosna! 😀 mene osebno je kniga navdušila, enih pa pač ne…je*bat ga tak je lajf 😛

Ma lejte, ne more biti vsaka knjiga všeč vsem. Jaz sem knjigo pač začutila in zraven jokala kot dež. Če se vas ni dotaknila, se pač niste vživeli v like. Pa to še ne pomeni, da je s knjigo kaj narobe, ampak pač ni primerna za vas. Ni vse za vsakega.

js sn se isto vživela v vlogo anastasie in se totalka zaljubila v Christiana :$ …in prav zanima me konc njune zgodbe 😛 pač me je kniga prevzela na sto in en način…tk ko me še nobena kniga ni, pa sm kar redna obiskovalka knižnice 😀

Jaz ponavadi zvečer berem, tako za glavo spočit, avtorice Garwood, Woodweis, Quick, Lourens, …. pri teh knjigah ne rabiš nič misliti in so precej boljše kot tv.. ampak po celi zimi takih knjig me je ta knjiga dobesedno potegnila.
Všeč mi je da ni pretiranega opisovanja zadev…
Vsak ima svoj okus.

New Report

Close