50 odtenkov sive, teme in svobode – ima kdo v pdf?
Ma ne more mi it bolj na živce kot pa da se knjiga (1. del) konča kar nekej in da me že cel dan žre kaj je naprej. Pa še danes k je tako vreme, mož je na računalniku, otrok se pri tašči igra…. aaaaa
Jih imam sicer že naročene, ampak bom vseeno šla jih raje osebno iskat v knjigarno, da bo prej.
Knjiga mi je pa fajn – malo drugačna od žanra ki ga sicer berem
Oprosti, ampak nihče te ni vprašal o tvojem mnenju o knjigi.
Tudi meni Mali princ je pogojno prebavljiv, pa čeprav ga 99 ljudi kuje v zvezde. Zato pa vsak prebere in si izbere tisto čtivo, ki mu odgovarja. Mogoče v nekem čustvene ali pa celo starostnem obdobju.[/quote]
Oprosti tudi ti, ampak … kdo je pa tebe vprašal za mnenje o neki xy knjigi, ki nima prav nobene povezave z avtoričinim vprašanjem? Če že je predhodnica vsaj znotraj teme komentirala, ti si pa usekala čisto mimo…
Meni je ta tako silno opevana in hvaljena knjiga, tako zanimala, tudi zato, ker sem jo pol leta čakala v knjižnici, da sem jo vsa vzhičena začela brati in brala 50 strani, pa 100, pa iskala neko dogajanje, nekaj posebnega, pa ga ni in ni bilo pa naprej 150, 200… nič…. skratka cenena limonada, ‘doktor ljubezenski roman’ razvlečen na 500 straneh v 3 nadaljevanjih…. ne morem in ne morem razumeti kje je tu, kakršnkoli literarni do(pre)sežek????
Če mi je v letu 2012 bila knjiga Orhana Pamuka Muzej nedolžnosti, zame daleč najboljše presenečenje v žanru ljubezenskih romanov, mi je ravno tako, če bi že morala navesti, navedla 50 odtenkov sive za najslabše presenečenje v letu 2012……(morda poleg Kluunovih Petelinčkov, ki je spet razred zase).
Mali princ pa je literarni evergreen in nima veze s temi knjigami, ne po vsebini, ne po čemurkoli drugem…