Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 500 eur bankovec

500 eur bankovec

Ali mi zna prosim kdo svetovati:

če uletim s petstotakom tankat na bencinski servis, mislite, da imajo za zmenjat? In če ne, kam naj drugam grem danes – zdaj?

hvala

mislim da bo imel za zmenjat… drugače pa baje obstaja pravilo da lahko trgovec al pa petrol al kdrokol zavrne placilo z prevelikim bankovcem.. naj bi blo neki tacga kot 10 x vrednosti ki jo mislis plačat.. če kdo ve kaj več bi bil zelo vesel 🙂

Kaj pa če plačaš s kartico, v ponedeljek pa bankvec na banki razmenjaš za manjši denar, kar se mi zdi tudi bolj varno. Tebe lahko preverjajo na plačilnih mestih, da jim ne podtakneš ponaredka, ti pa tega ne moreš.

hvala, tankat pa itak mislim za cca 70 €, tako da ne more zavrnit

hvala, ampak rabim danes manjši denar, tako da moram nujno zmenjat

Jaz sem ga prav na bencinski razmenjala in to brez problemov.

Itak ti bodo menjali, ni panike.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Pa še hlede menjave na banki.
Banka za menjavo zaračuna provizijo. Mislim, da na 500 € pride 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, torej 5 €.
Meni je gospa na bančnem okencu, ko sem to hotela narediti, predlagala, da ta denar najprej položim na račun, potem pa ga dvignem v želenih bankovcih. To je pa potem brezplačno.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

So težave z plačevanjem z bankovcem za 500 eurov.Jaz na banki ob dvigu vedno rečem,da mi naj dajo drobiž,pa če prav mam pol full debel tošln.

Bemu mast!!!! Po 500 eurov ima, pa še slovensko ne zna…. kam gremo….. Pa ne mi rečt, da se je zmotil/a….

itak da lahko zavrne

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Praviloma na bencinskih ne sprejemajo 500 eur.

Ni res !!!!!! vedno sprejmejo in tudi druge trgovine , nikoli nobenih težav !

Ni res !!!!!! vedno sprejmejo in tudi druge trgovine , nikoli nobenih težav ![/quote]

ok, se ti opravicujem. V Sloveniji potem ja. V tujini ne, imajo ze na vratih napisano, da ne sprejmenjo. Pa da me ne boste prevec secirali, ok tujina je velika, v tujini, ki jo jaz dobro poznam in sem veliko tam to velja.

če jim s tem pobereš ves drobiž pol so velike težave

sploh pa tistih par evrov za kolikor kupiš ne odtehta izgube v kolikor je denar ponarejen

v glavnem riziko je prevelik

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

katera banka to? pri NOVI KBM so mi do zdaj vedno razmenjali brez provizije.
Pa tudi na Petrolu mi niso nič komplicirali, ko sem plačala s 500 eur.

[hr]

Bemu mast!!!! Po 500 eurov ima, pa še slovensko ne zna…. kam gremo….. Pa ne mi rečt, da se je zmotil/a….[/quote]

Pa ti si stvarno bolestan človek.Pa kaj ti je.Res te može biti sram.

Ne razumem zakaj mora nekdo vedet 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenščino,da lahko denar na banki dvigne??Nikoli slišal niti videl,da bi nekdo rekel dvig denarja na banki ob 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} slovenščini.

Kar pomeni da si stvarno budalo in to ljubosumno budalo,ki mi do kolen ne sežeš,zato pa imaš take izpade.

Ni res !!!!!! vedno sprejmejo in tudi druge trgovine , nikoli nobenih težav ![/quote] pred 3 tedni sem šla tankat in hotela plačat z 500€ in mi jih ni razmenjal, potem sem šla cez cesto v qulandio v hervis in big bang in mi nikjer niso razmenjali, kljub temu, da sem hotela v bigbangu kupit eno poceni miško v hervisu pa žogo, tako, da sem na koncu počakala do 13:00, da se je banka zopet odprla po malici in šla lepo razmenjati denar in na petrol plačati račun

Hvala vsem, brez težav sem tankal za skoraj 80 € in so mi lepo sprejeli in izmenjali petstotaka.

Lepo nedeljo vsem;)

Ni res !!!!!! vedno sprejmejo in tudi druge trgovine , nikoli nobenih težav ![/quote] pred 3 tedni sem šla tankat in hotela plačat z 500€ in mi jih ni razmenjal, potem sem šla cez cesto v qulandio v hervis in big bang in mi nikjer niso razmenjali, kljub temu, da sem hotela v bigbangu kupit eno poceni miško v hervisu pa žogo, tako, da sem na koncu počakala do 13:00, da se je banka zopet odprla po malici in šla lepo razmenjati denar in na petrol plačati račun[/quote]

Jaz pa ne bi. Saj bencin si najprej natankala. Mu ponudiš denar, če ga noče pač nič. Hvala lepa in brrrrr.

Na avtocestah imajo veliko prometa in je bolj verjetno, da ne bodo komplicirali za zmenjat.

New Report

Close