502: Bad gateway
NesramnaResnica, 20.06.2025 ob 06:59
To je cenzura po nareku trenutne oblasti.
Ti povem, 20.06.2025 ob 07:14
A tega pa nisi opazilo, da so teme, pri katerih se to pokaže izbrisane? Cenzurirane! In povrh vsega so to samo take teme, kjer ljudje nekaj “grdega” napišejo o islamu ali muslimanih. Očitno so moderatorji Mona že pogruntali, kdo so naši prihodnji vladarji in jim gredo že zdaj na roko.
Ne, ni to.
Samo zmenil sem se na MONu, da se vam ne bo več popuščalo, jaz vam bom kradel vzdevke in brisalo se vas bo ko opozorim na vas 3 trole.
Niso pa vsi na MONu na moji strani, nek noderator meni, da je treba mene brisati in me briše.
Kakorkoli, to dela poredko. Vas se bo brisalo pogosto.
To je ta nova svoboda , ko je islamistom in pedrom dovoljeno vse, če si pa normalen in po pravici in resnici napišeš te pa brišejo, blokirajo , ali pa permanentno banajo.
Prav zaradi tega je Zverov uspeh proti komisiji tako pomemben, standardi se bodo postavili na novo, dovolj je bilo vseh oblik cenzure !
Anonimno 5461, 20.06.2025 ob 08:48
To je ta nova svoboda , ko je islamistom in pedrom dovoljeno vse, če si pa normalen in po pravici in resnici napišeš te pa brišejo, blokirajo , ali pa permanentno banajo.
Prav zaradi tega je Zverov uspeh proti komisiji tako pomemben, standardi se bodo postavili na novo, dovolj je bilo vseh oblik cenzure !
To niti ni tako bistveno. Bolj je odvisno od tega kdo odpre te teme.
3 osebe se bo pač blokiralo. Ena izmed njih je celo za migrante in za lgbt. A se jo bo vseeno blokiralo, ker je trol ničvreden.
anus, 20.06.2025 ob 15:36
Saj pedri in islamisti pa ciganija napredujejo samo s podporo cenzure, drugače dobijo po prstih in se umaknejo v mišje luknje.
3 osebe se bo pač blokiralo. Ena izmed njih je celo za migrante in za lgbt.(govorim o ITAK multivzcevek sranju. A se jo bo vseeno blokiralo, ker je trol ničvreden.
Koki
3 osebe se bo pač blokiralo. Ena izmed njih je celo za migrante in za lgbt.(govorim o ITAK multivzcevek sranju. A se jo bo vseeno blokiralo, ker je trol ničvreden.
Kaj pa če je trol vreden, se ga tudi blokira?
Peter Pan532, 20.06.2025 ob 16:29
Če google translate ne deluje pravilno, še ni treba, da še vi kažete ignoranco.
Vsak, ki pozna vsaj osnove latinščine, bi to enostavno frazo prevedel v:
via ad mortem
Pa saj ni treba frajerisat z Latinščino, ko večini že Slovenščina dela preglavice.
Kaj pa: “Tole ne pelje nikamor?”
Da, 20.06.2025 ob 16:00
Vreden komu? Če trol povečuje obiskanost foruma, potem ja. Vendar so med obiski tudi taki, ki grozijo s sodišči ali celo s fizičnim poračunom.
Grožnja s sodiščem ni nič slabega, grožnja z obračunom (poračunom) pa je kaznivo dejanje. Samo dva uporabnika grozita z obračunom: Popej Modremu vragu in Koki vsem, ki se ne strinjajo z njegovimi umotvori.