5G omrežje
Zanima me, ali ste povsem brezskrbni ob postopnem uvajanju 5G omrežja v vsakdanje življenje?
Ali so ‘milimetrski valovi ‘ res tako visoko frekvenčni, da ne prodrejo izza kože in oči?
Ali ne bo po tej uvedni omrežja veš prostor absolutno poln nekih sevanj in to non stop?
Ali ni to najboljša podlaga za absolutni globalni nadzor?
Ali res potrebujemo še hitrejše življenje?
KrEna2022, 14.10.2022 ob 17:58
Saj je nihče več ne bo potreboval – pameti.
Saj bo Umetna inteligenca mislila za vse.
Končno bomo vsepovezani, AI pa bo naš Bog.
Ampak zato morajo tudi ljudi spremeniti v kiborge.
Ali bomo kmalu imeli referendume o tem, ali naj zakonsko uvedemo obvezno čipiranje? Tako se zdi.
Klaus Schwab napreduje.
Zaradi mene se lahko zabito čredo čipira. Mene ne bo nihče.
Prav tako v moji bližini ne bo 5g, ker samo vzamem fleks in prerežem štango.
Anonimno 10766, 14.10.2022 ob 17:58
Je obratno. Dolgi valovi brez težav prehajajo skozi telesa. Kratki pa ne.
Dolgi valovi gredo tudi okrog ovinka, kratki pa ne.
Poleg tega velja tudi, čimdaljši valovi, večje moči.
Srednje in dolgovalovni radijski oddajniki imajo stotine ali celo tisoče watov in signal gre tudi prek oceanov celin.
Kratkovalovni oddajniki imajo samo par watov. Več ni smiselno, ker vsaka prepreka ovira širjenje signala in ta zato itak ne gre daleč.
KrEna2022, 14.10.2022 ob 17:53
Zanima me, ali ste povsem brezskrbni ob postopnem uvajanju 5G omrežja v vsakdanje življenje?
Ali so ‘milimetrski valovi ‘ res tako visoko frekvenčni, da ne prodrejo izza kože in oči?
Ali ne bo po tej uvedni omrežja veš prostor absolutno poln nekih sevanj in to non stop?
Ali ni to najboljša podlaga za absolutni globalni nadzor?
Ali res potrebujemo še hitrejše življenje?
v Sloveniji je samo ena 5G antena vse ostalo so siemens 4G nadgradnje…
Anonimno 10766, 14.10.2022 ob 21:11
Poleg tega velja tudi, čimdaljši valovi, večje moči.
Srednje in dolgovalovni radijski oddajniki imajo stotine ali celo tisoče watov in signal gre tudi prek oceanov celin.
Kratkovalovni oddajniki imajo samo par watov. Več ni smiselno, ker vsaka prepreka ovira širjenje signala in ta zato itak ne gre daleč.
KV še gredo preko celin in oceana, UKV ne.