Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka 6.9.

6.9.

Kok sem jaz srečna ker bom danes postala gospa. Vreme izgleda da nam bo naklonjeno. Vam kasneje povem kako je bilo.

Naj ti bo res lep dan, najlepši v življenju. Uživaj v čisto vsakem trenutku, ker vse tako hitro mine.

Pa veliko sreče in ljubezni na skupni življenjski poti.

no kako je blo?

SUPER!!!

Zjutraj smo odšli (midva z možem, moja prica, moji starsi in brat) na zajtrk v Čajno hišo, v stari LJ. Po zajtrku sva šla vsak k svojemu frizerju, oba k Miču, vendar v različne salone. Ker je ženska ki naj bi me naličila pri miču zbolela, so mi dali denar za taksi in sem odšla v City park, v njihovo poslovalnico, da me je tam naličila neka druga gospa. Lase sem imela spuščene, vendar pobrane s sprednjega dela. Mi je bila kar všeč, čeprav sem si prvotno predstavljala drugačno. Iz city parka sva s pričo odšli k mojim domov. Starši so me prav lepo presenetili in mi poklonili lep prstan iz belega zlata s tremi diamanti in malo večjim safirjem. Nato sta mami in brat odšla v Galerijo Repanšek, saj so se svatje zbrali ob 16h. Midve s pričo in očetom smo še malo počakali, saj sem jaz tja prišla šele ob 17h. Oči me je odpeljal do matičarja in me izročil bodočemu možu. Obred je trajal le kakih 15 minut. Zaradi mene bi lahko bil še krajši. Večino časa so mi po licih polzele solzice sreče. Make up se je dobro obnesel. Po obredu je sledilo slikanje in nato večerja na sosednjem prostoru. Najprej so postregli s predjedjo, nato sva zaplesala valček. Nato je sledila glavna jed in okoli 23h smo razrezali torto. Hitro sva se odšla domov preobleč in okoli polnoči zaplesala tango. Večina je odšla domov okoli dveh.
Vreme je bil lepo in vse je potekalo brez večjih zapletov!

New Report

Close