Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 60 km na uro se vozi s skirojemmbrez čelade

60 km na uro se vozi s skirojemmbrez čelade

Saj razumem, da bi bilo plačilo registracije skirojev nesmiselno, ampak a se vam zdi električni skiro enakovreden udeleženec avtomobilu? Če jaz z avtom zbijem električni skiro, ki gre 60 km na uro in ubijem človeka, grem v zapor.

Skiro ni za 60 km brez čelade in v trenirki!!!!!

Predvsem pa ni namenjen, da se s 30/uro zapelješ na prehod za pešce direkt pred avto, saj si ja na prehodu in imaš torej prednost ?!?!

Joj, ja. Dokler jim sede se obnašajo kot da so na motorju ali v avtu, potem pa z nezmanjšano hitrostjo na prehod za pešce in izsili prednost.

Takšnega, ki ravna tako neodgovorno do sebe , ni prav nič škoda, z lahkoto gre lahko na Žale.

Pričakuje spomenik z napisom: “Imel je prednost”.

Odgovor na objavo uporabnika
Skyro, 17.11.2024 ob 09:16

Saj razumem, da bi bilo plačilo registracije skirojev nesmiselno, ampak a se vam zdi električni skiro enakovreden udeleženec avtomobilu? Če jaz z avtom zbijem električni skiro, ki gre 60 km na uro in ubijem človeka, grem v zapor.

Skiro ni za 60 km brez čelade in v trenirki!!!!!

Registracija ima smisel. Preveč motencev računa na neizsledljivost če naredijo pizdarijo.

Ja, tudi pri nas je en tak model, kaj češ, ima pač butaste tastare. Bo pa še ena svečka več gorela v bližini njihove hiše

Ja, ampak v zapor grem pa jaz, a ne, ki sem ga povozil?!?

Veckrat se peljem po Hradetsekga, kjer je omejitev 40, en del celo 30, marsikdaj ne prehitim kolesarja ali skiroista, ker sta hitrejsa od 40km/h.

pri nas na podeželju se večina s skiroji afnajo čapci,

New Report

Close