66 LET STARA RODILA
To se mi zdi pa res zanimivo. Gospa Aleksandra Hildebrandt, vodja Berlinskega muzeja v Nemčiji je pri 66 letih rodila sina. To je njen deseti otrok.
Osem otrok je rodila po štiridesetem letu, dva je imela prej. Tega je rodila s carskim rezom.
Gospa je športno zelo aktivna, zdravo se prehranjuje, veliko se giblje, seveda ne uporablja nobenih kontracepcijskih zaščit, ne ona ne mož.
Mar ni to čudež narave ?
In vendar obstaja upanje, da še katera, ki si želi biti mama, ne obupa in mogoče se pa zgodi. Ampak poglejte, starost žensk se povečuje in otrok bo imel vsaj dvajset let, vendar, res je, da bo imel mamo, ki bo stara.
In vendar je to izobražena ženska, zgodovinarka, vodja muzeje in ve, kaj dela.
Tudi jaz ji želim vso srečo.
In kdaj bo gospa vstopila v menopavzo? Pri 80-tih? Marsikatera pol mlajša ima težave z zanositvijo, gospa pa kar? Razen, če je njena puberteta nastopila tam nekje pri 40-tih in je sedaj v polni rodni dobi. In njen partner tudi ful spolno aktiven in njegovi spermiji prehitevajo pol mlajše in še in še. Mislim, da sem v pravljice prenehala verjeti nekako pri 20-tih.
Anonimno 9713, 29.03.2025 ob 21:30
In kdaj bo gospa vstopila v menopavzo? Pri 80-tih? Marsikatera pol mlajša ima težave z zanositvijo, gospa pa kar? Razen, če je njena puberteta nastopila tam nekje pri 40-tih in je sedaj v polni rodni dobi. In njen partner tudi ful spolno aktiven in njegovi spermiji prehitevajo pol mlajše in še in še. Mislim, da sem v pravljice prenehala verjeti nekako pri 20-tih.
ona je 8 otrok rodila, sicer z carskim rezom, po 53 letu..
Ta gospa je še delovno aktivna žena, dela v muzeju v Berlinu in je priznana zgodovinarka.
Kdaj in kako je z njeno menstruacijo, ne vem, vendar imam znanko, ki tudi dela v muzeju in sicer v Mariboru in se s to gospo pozna, ker imajo razstavne programe iz druge svetovne vojne in zajemajo tudi podatke iz Slovenije.
8 otrok po 53. letu s carskim rezom? Soseda je bila stara okrog 25, ko je rodila s carskim rezom in so ji naslednjo nosečnost priporočili šele po 2 letih, ponovni carski rez, potem pa so ji zaradi njenega zdravja predlagali daljši presledek. Gospa v roku 12 let 8 carskih rezov? Ja, fenomeni obstajajo, zato kar pogumno naprej. Verjemite, da bo gospa še pri 100 letih delovno aktivna.