Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 7.7.2003

7.7.2003

Torej v ponedeljek pravite??? Ob 19.00 uri??? Kje pa??? Vem, da GO….ampak kje točno???

P.S: In itak bomo hodili kot brez repa in glave….pa dejmo premaknit za pol urce ali pa urco naprej……da bomo vsi bolj na kupu……

nej bo en plac, ku nima premajhnih miz… in je zadosti velik za 10 ljudi… recimo…

… jst sem za mandrijo…

baj

Helči, ti si pa optimist….:-)))))))))))

No, pa dobro jutro na Primorsko!

Čaki……..ki je že tu???

Dobro jutro v Kaernten!!!!
Za ptiča,kokr si ti….preletet tako razdaljo ne bi smel bit problem..;-)

Če še ti ne moreš prilesti par km po strugi navzdol – točno, lahko bi se raftingha poslužu, zakaj pa ne? – kako naj jaz potem sredi začetka tedna uletim v Gorico?! Še do BC imam kar nekaj vožnje…:-(((
Žal, lahko pa sem kako drugače z vami…. saj veš, mobiči pa to, hehehehe! :-)))

Glede Mandrije je edini problem, ker ne vem če jo bodo vsi našli … Sicer pa … … … se zna celo zgodid, da se pojavi tam gor moj miško … tko de … … ehm … … … Sicer me ne bi pretirano motilo … sam vseeno …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Po mojem bi bilo najboljše kje na placu………….betul je itak en kup…….

Sam problem je, ker na placu so bolj male mize … :((((

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm……………Kaj torej ti predlagaš?

Lahko bi skočili do Žogice … Tam je prijetno vzdušje … pa še velike mize … … če bo seveda kaj placa …

Lp, Bgv

Če se ne motim………proti Solkanu?

A pride zdaj poleti full zasedeno?

Ja … v Solkanu … dol pri Soči … …

Gužva … … sedaj ko se je končala šola je vsa mularija po barčkih … in Žogica je pa tako ali tako že eno zbirališče mladih … … … (sicer nisem bila dol že en leeeeep lep cajt) … … … …

Čene je fajn tudi če bi se recimo dobili na Dolgi Njivi (na Soški cesti) … tam kjer delajo hamburgerje … … … Je fajn plac … imajo dolge lesene mize … pa bi lahko še kaj piknili zraven (kak krompirček ali podobno) … …

Lp, Bgv

super! jst sem za oba teva predloga (žogica in dolga njiva!)

papa

:))))) Jaz se bolj nagibam k Dolgi njivi … :)))) … Sva bla ravno včeraj s Sončkom tam … in je res prijetno … pa še čez teden ponavadi ni gužve …

Sam … se je treba pa z Autanom prej namazat … ;))) :)))))

lp, Bgv

Kej so klopi in komarji??? Komarje še prenesem….klopov pa ne!!!

Mimogrede………A vi bi tudi papcali??? Sem mislila, da gre samo meni za jest:))))))))))

ZVEZDICA,
SEM TE VIDLA PREJ, SI ŠLA MIMU…
KU SEM ČAKALA PR ZOBARKI, TI PA SI ŠLA Z UNO KURIRČKOVO TORBICO MIMU…

PAPA

Eh … če bomo pili (seveda sok) … (ehm … al pa tudi nje) :)))))) … je fajn da imaš tudi kaj za prigriznit zraven, a ne? :)))))))))))) He he … … Bgv zadnje čase poje vse kar ji daš pred oči … je kot sod brez dna … :)))))))

Tam so pa sam komarji … nč bat … :))) ;)))

Lp, Bgv

Aaaaaaaaaa………….ma kej kje hodiš k zobarki???

P.S. Jaz sem pa vidla tvojo mamo na pošti……….

Ja………..jaz bom itak pila sok, kaj pa drugega:)))))))))))))

A bi radi da bi si ta mičken prižvižgal na svet al kaj???:)))))

A tebi pa gre ljubezen skozi želodček ali kako?

Uh … …… zgleda, da res moja nova ljubezen deluje tako, da sem skoz lačna … :)))))))))))))))

lp, Bgv

TJA JA… VSAKE TOLKO NA KONTROLO… MI NI BLU HUDGA DANS… :))

MOŽNO JA, DA SI VIDLA MOJO MAMO… SEM JO PRPELALA ZJUTREJ V MEJSTU, ZDEJ PEJ ŠPANCIRA GOR IN DOL… MA DOLGU NE BO, KR ZGLEDA DE SE BO VSAK CEJT USULU… 😉

UPAM, DA BO OB 14-IH SIJALU SUNČKE!

Ma sonce al dež………mi se itak vidmo……..Sam verjetno tudi jaz nesla pošto popoldne tako da se mogoče trefnemo že na pošti…….drugače pa pred tvojo stavbo……….Kam pa gremo pol?

Pri meni je bilo pa vedno kontra……če sem bila zaljubljena (ali pa če sem žalostna) ne morem jest……….

Hja … … sej pri meni je tudi tako … na začetku … oz. … ko sem pustila miškota in začela s Sončkom sem šla dol kakih 5 kil … ker pač nisem mogla jest … … Zdej pa zgleda, da bom pridobila vse nazaj … :)))))))))))))))) … ali pa še kaj več … ;))))

Lp, Bgv

New Report

Close