7.7.2003
Glede Mandrije je edini problem, ker ne vem če jo bodo vsi našli … Sicer pa … … … se zna celo zgodid, da se pojavi tam gor moj miško … tko de … … ehm … … … Sicer me ne bi pretirano motilo … sam vseeno …
Lp, Bgv
Ja … v Solkanu … dol pri Soči … …
Gužva … … sedaj ko se je končala šola je vsa mularija po barčkih … in Žogica je pa tako ali tako že eno zbirališče mladih … … … (sicer nisem bila dol že en leeeeep lep cajt) … … … …
Čene je fajn tudi če bi se recimo dobili na Dolgi Njivi (na Soški cesti) … tam kjer delajo hamburgerje … … … Je fajn plac … imajo dolge lesene mize … pa bi lahko še kaj piknili zraven (kak krompirček ali podobno) … …
Lp, Bgv
:))))) Jaz se bolj nagibam k Dolgi njivi … :)))) … Sva bla ravno včeraj s Sončkom tam … in je res prijetno … pa še čez teden ponavadi ni gužve …
Sam … se je treba pa z Autanom prej namazat … ;))) :)))))
lp, Bgv
Eh … če bomo pili (seveda sok) … (ehm … al pa tudi nje) :)))))) … je fajn da imaš tudi kaj za prigriznit zraven, a ne? :)))))))))))) He he … … Bgv zadnje čase poje vse kar ji daš pred oči … je kot sod brez dna … :)))))))
Tam so pa sam komarji … nč bat … :))) ;)))
Lp, Bgv
Hja … … sej pri meni je tudi tako … na začetku … oz. … ko sem pustila miškota in začela s Sončkom sem šla dol kakih 5 kil … ker pač nisem mogla jest … … Zdej pa zgleda, da bom pridobila vse nazaj … :)))))))))))))))) … ali pa še kaj več … ;))))
Lp, Bgv