Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 7.7.2003

7.7.2003

He, he, he……….kar redi se, da boš lepa debela:))))))))))

Čisto tako……..mimogrede………do kdaj pa ga vi mislite resturat v pondelk?

:(((((((((((( Tko tut moj Sunčk pravi … … … … sam jst neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeečem bit debelaaaaa … :((((((((

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Meni je povsem vseeno … Jst si vzamem v ponedeljek libero … … sam za vas … ;))) :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Debela deklica je moja ljubica:))))))))))))))

DO KONCA…. SE RAZUME!!!!!!
POLE ŠE RAZVOZMO TAPJANE DOMOV IPD.

ODVISNO OD VREMENA… IN TEBE…. MENI JE VSEENU…

PAPA

Hmmmmmmmmm…………………ma jaz ga v mojem stanju ne morem glih žurat do konca………..Sploh pa ne vozit ob ne vem kakšni čudni uri domov..

He he … prejšnji vikend sva na morju videla eno reeeeeeeeeeeeeeees debelo žensko … … iz vsepovsod ji je viselo … … … … Meni je naredilo slabo samo ko sem jo gledala … … … Pa mi reče Sončko: “Srce, kdaj boš ti taka?” :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

HEHE, KEJ PA VEŠ KDAJ BO KONC?!

LOHK DE ŽE OB 19.30…. HEHE…. MA NE NE…. DO POLNOČI PA BOMO GA JA SRALI….. ;)))

Stelči … ne se bat … Sej na Dolgi njivi niti nimajo odprto do ne vem kake grozne ure … :)))) ;))))

Sicer pa … če bo prav hudo … te pa že peljemo mi domov … ;)))) :)))))

lp, Bgv

Ne, ne……….se mi zdi, da se bom kar sama odpeljala……..Ma sej meni ni problem za žur……Jaz bi bla do pete zjutraj……ampak prvič nečem preveč noret zaradi mičkenga…..drugič pa zaradi mojega……da me ne bo preveč postrani gledal……….

Zame tudi ni važno……..ma……se bomo če ne pol zmenle……

Pa si mu rekla………mogoče ko bom v devetem mesecu???:)))))))))

Noreli tako ali tako ne bomo … … … :))) … se ni za bat … Mislim, da bo vse v mejah normale, tako da se ni kaj sekirat … poleg tega je naslednji dan tudi delovni dan … pa glih ne bomo pokonci do petih … ali pač??? :)))))

Se ni za bat, Stelči … … to je komaj prvo naše srečanje … in bo bolj spoznavno srečanje kot kaj drugega …

Lp, Bgv

Hm………pa ne bi dala glih za vse roko v ogenj, da bo spoznavno srečanje:)))))))))))) he, he, he……………

Torej……….še zdaj točno ne vem…………….

Ura………19.00 in naprej???
Kraj…………???????????????

Kulturni dom za zbiranje, potem se odpravimo tja, kjer naj bi kaj bilo !!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

S KJE SI TI, ČE NE VPRAŠAM PREVEČ? 😉

Jaz se, ljubica moja draga, prištevam med čiste PRIMORKE!
In to bom in četudi me bojo pripisal komu drugemu, jaz sem in bom PRIMORKA!
In tvoja govorica in vse, kar tuki počneš, mu je fulla všeč, verjemi!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

OHJA, ŠE ENA MOJA OBOŽEVALKA ;)))

DA NE BOSTE SLUČAJNO VSI RAZOČARANI NAD MANO…. KER BOM SKUZI TIHU…. ;(((

CMOKA, ZAVEDNA PRIMORKA….

He he … joj … bejž, ko mi že tako ali tako … ku vidi kako mamico z otročičkom pravi “Glej glej … taka boš ti!” :)))))))))

Lp, Bgv

Ti tiho ???? Nak, nak, nak, tega ne morem in nočem verjeti. Primorc, tak ali drugačen, nikoli ni tiho, jasn’ ?????

In če se dobiva skupi, me samo zanima, katera bi prej dala “gmah” !!!????

Lep dan, Helči! In še nekaj, Wuajdovšna je meni ljubi kraj, ne samo zarad burje (ali je Vipava, sej ne vem čist točn), ampak tudi z’radi gavarice !!!

Uh … mariči … sam Wajdušne pa Vipave ne mešat … bohvari … … … A ne veš, da to je greh … … … he he … :)))))))))))

Lp, Bgv

hihiihi…tud primorka utihne……

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close