70 let – moški
Zakaj že morajo bit voščila v verzih? Sploh prepisanih?
Predstavljaj si, prepišeš neke verze z neta in to stori še nekdo drug in človek dobi dve voščilnici z istimi (več ali manj osladnimi in kičastimi) verzi…
Tisti, ki skoz iščete neke verze, a res ne znate nič iz (svoje) glave in iz srca napisat? Tudi če ni v verzih…
Najlepše je, če je iz svoje glave, a če ne gre drugače zaradi raznih intelektualnih razlogov, se pa na strica gugla obrneš.
Ja, tako je to, bi rekel znani formulaš.
Zakaj bi moralo biti v verzih in po možnosti še prepisano iz interneta? Moja hči je dobila za poroko tri enake čestitke, vse z interneta in mi je bilo prav smešno.
Napišite nekaj enostavnega, nekaj preprostega, kar pride iz srca. To je najlepše.
Napišite npr. v tem stilu!
Dragi sosed!
Leta zelo hitro bežijo in prišel je dan, ko praznujete 70. rojstni dan!
Vedno smo bili povezani med seboj, veže nas iskreno prijateljstvo.
Želimo vam veliko zdravja, dobrega počutja in sreče!
Naj bodo leta, ki so pred vami srečna, polna lepih trenutkov in pričakovanj!
S r e č n o !
se podpišete
Ane, kako butaste lahko izpadejo take voščilnice v verzih? Jaz sem pred par leti za novo leto dobila dve z enakim tekstom. Pa itak takoj vidiš, da je od nekod prepisano, čim prebereš. Meni je to čisto mimo, da bi voščilo za prijatelja od kod prepisala. Me pa kar žalosti, koliko se teh internetnih verzov poslužujejo tudi precej izobraženi ljudje, od katerih bi se res pričakovalo, da znajo par stavkov za voščilo sami napisat…