Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 75 EUR barvanje las – 2.del

75 EUR barvanje las – 2.del

Hvala lepa vsem za odgovore nas pdonjo temo. Vidim, da sem res drago placala in bom menjala frizerja.

Stvar je pa v tem, da sem dala 30 EUR z svetlenje (blansiranje) las, saj naj bi se barva sicer ne prijela lepo. ALi tudi vam frizerji svetlijo lase, ker je to namreč tisto, kar močno podraži celotno baravnje???

Hvala za odgovore.

Larifari. Mene je tudi enkrat najprej blanširala, neki novi, hitro delujoči blanš. Pa ni bilo toliko. A veš koliko stane blanš v trgovini. Malenkost.Izgovor pa je dober, ni kaj.

Zakaj je potrebno odpreti še en post z isto temo? Saj je spodnji post še vedno na prvi strani, jao.

Tudi mene zanima, zakaj je potrebno ponovno odpirati novo temo? Sicer pa…zakaj si jih pa doma sama ne BLANŠIRAŠ tako kot to narediš s korenjem in ostalo zelenjavo.
Ja, sedaj ne boš razumela kaj ti hočem povedati. Sredstvo za beljenje las je blanž, zato se lasje blanžirajo in ne blanširajo.

Sicer pa menim…če imaš dovolj denarja potem je res vseeno koliko dajež za frizerja, tisti ki pač nimajo se ali ne barvajo ali pa se npr. barvajo doma.

“Dajež “ali “daješ” – hahaha, če kritiziraš blanširanje ali blanžiranje, moraš paziti.

hohoho

blanžirati ali blanširati, to je zdaj vprašanje

bi rekla, da lase pobeliš, vse drugo so spakedranke (blanž? kaj je to, poznam samo vodikov peroksid).

ups, sem se zatipkala;)

Sonceeeeee je, ne bit sitniiiii 🙂

Meni je pa jasno, zakaj nova tema, saj v prejšnji ni bilo poudarka na tem. Ne, še nikoli se ni zgodilo, da bi mi lase pred barvanjem pobelili. To so naredili enkrat moji znanki, ker ima temno rjave močne lase, hotela je imeti pa ognjeno rdeče. In barva je bila res fenomenalna. Upravičeno je torej v primeru, da hočeš imeti drastično spremembo. Po mojem laičnem mnenju.

Ja čudovito sonce je, zato ni tvoj privilegij biti sitna, a ne? Si ti začela z blanširanjem zelenjave, ali ne?! Lep dan vsem kljub Luni.

če hočeš imeti dosti svetlejši odtenek barve, kot je tvoja naravna barva las, ti mora frizerka las pred barvanjem razbarvat. ampak večinoma to ne delajo v posebnem postopku, ampak vmešajo peroksid (6 ali 9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}) kar v barvo.

Najlepsa hvala za odgovore. Ocitno me je moj frizer malo nat….., ker sem se pobarvala v skoraj enako temno rjavo barvo kot so moje lase (slo je za prekrivanje cesalje vec sivih las).

New Report

Close