Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek 9. odprto dobrodelno smučarsko prvenstvo

9. odprto dobrodelno smučarsko prvenstvo

Lions klub Bled Golf letos organizira že 9. odprto dobrodelno smučarsko prvenstvo »Lions Ski Open 2011«, ki bo 12. februarja 2011 v Kranjski Gori.

Lions klub Bled Golf dobrodelno prireditev organizira v sodelovanju z drugimi slovenskimi dobrodelnimi organizacijami – Karitas Slovenija, Rdeči križ Slovenija, Zveza Lions klubov – Distrikt 129 Slovenija, Rotary Slovenija, ZPMS ter Smučarska zveza Slovenije.

Ključni namen letošnjega dogodka je vzpostavitev in oprema Ljudske kuhinje v Ljubljani. Ljudska kuhinja bo namenjena vsem, ki si ne morejo privoščiti dnevnega toplega obroka (starejši, bolniki, brezdomci, socialno ogrožene družine, študentje, dijaki, migranti).

Letošnje dobrodelno tekmovanje bo potekalo v dveh sklopih in sicer se bo ob 15. uri pričel tek na smučeh, ob 19. uri pa nočna veleslalomska tekma. Tek na smučeh bo potekal za hotelom Kompas, nočni veleslalom pa se bo odvijal na progi Kekec. Udeleženci tekmovanja se bodo lahko na tek na smučeh in nočno veleslalomsko tekmo prijavili na info stojnici Lions kluba Bled Golf, ki bo stala na smučišču pri hotelu Larix, od 13. ure dalje.

Dobrodelnega teka na smučeh in nočne veleslalomske tekme se lahko udeležijo tako člani kot nečlani lions klubov, torej vsi ljudje dobre volje. Na obeh tekmah so tekmovalci ločeni po spolu in po starostnih kategorijah, torej se lahko tekmovanja udeleži prav vsak. Vsi prijavljeni tekmovalci dobijo še topli obrok, zmagovalna trojica v vsaki od kategorij pri teku na smučeh kot veleslalomu pa medalje ter privlačne nagrade pokroviteljev dogodka.

V sklopu dobrodelnega dogodka bo za tekmovalce in vse obiskovalce potekal tudi zabavni program, srečelov in dražba športnih dresov znanih slovenskih športnikov ter Gorenjevega hladilnika Swarowski. V koncertnem delu bo nastopil Matjaž Jelen ter drugi znani pevci.

V sodelovanju z Zvezo Lions klubov Slovenije pa v okviru dogodka poteka tudi SMS donacija, kjer s poslanim SMS-sporočilom s ključno besedo POMAGAMO na 1919 lahko prispevate 1 euro.

Na prijeten dan na snegu vabljeni vsi ljudi dobre volje!

New Report

Close