Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 9. razred ga je obdelala vrstniku

9. razred ga je obdelala vrstniku

Odgovor na objavo uporabnika
Ne nehajo blatiti oseb, 30.03.2025 ob 22:10

A se mi zdi,da obsojate samo punco,da je debata samo od dekleta, kaj pa fant? A on je pa svetnik.

Saj ji ni dal pištole na glavo?

Anonimno js, 30.03.2025 ob 21:55

Uboga punca, celo življenje bo to nosila s sabo, da bodo zanjo s prstom kazali.

Depresija na vidiku.

Družina naj se raje preseli

Nič ne bo nosila. Ne delaj iz muhe slona. Najstniška neumnost. Kot da jih mi nismo imeli.

908776, 30.03.2025 ob 22:16

Saj ji ni dal pištole na glavo?

Ona njemu tudi ni,a ne?

Za case moje osnovne so tudi govorili, da ga bolj “napredne” punce v osmem, takrat se ni bilo devetletke, tudi povlecejo dolocenim fantom na Wc-ju.. Pa ni bilo telefonov in nic, pa noben ni vedu, niti doma povedal.. Smo slisali, pa je slo mimo, noben se ni s tem posebej ukvarjal.. Na srednji soli pa sploh.. Ok, sem bila na gimnaziji, po moje je drugje se bolj pestro, smo slisi za srednjo oblikovno v MB lani itd.. Zdaj pa cela drama, ker 15 letniki to pocnejo. Omojbog.. Telefon je pac hudic..

Tovrstno dejanje niti približno ni nedolžna zadeva. Punco lahko izsiljujejo za seks, spravljajo v duševno stisko, lahko grozijo z objavami na internetu, karierno škodujejo, se norčujejo, ponižujejo, zmerjajo in kažejo s prstom na njo.

matias, 31.03.2025 ob 01:26

Tovrstno dejanje niti približno ni nedolžna zadeva. Punco lahko izsiljujejo za seks, spravljajo v duševno stisko, lahko grozijo z objavami na internetu, karierno škodujejo, se norčujejo, ponižujejo, zmerjajo in kažejo s prstom na njo.

Matiček, ti ne sodiš v današnji čas. Ti si bolj za v kak frančiškanski srednjeveški samostan.

Menda dekleta mentalno prej dozorijo kot fantje. Torej se je ona pri teh letih bolj zavedala, kaj počne, kot on. Jasno je, kdo je koga zavedel.

Ena južna je tut tko začela. Danes se ji gabi.

Julij Cezar, 30.03.2025 ob 20:59

Anonimno 9121, 30.03.2025 ob 20:20

No fajn, posledica moderne permisivne vzgoje.

DEbil…od mojega sosolca sestra se je v 7 razredu fukarla, starsa oba vidoko izobrazena, urejena familija….pa kaj…pac eni niso spolno zavrti…

Tista srbska družina, ko je mladoletni Kosta ubil sošolce, je tudi bila ugledna družina.

Spolno zavrti je bolj zdravo biti, kot pa spolno preveč odprti glede na to, da ima vsaka druga oseba že spolno prenosljive bolezni.

Julij Cezar, 30.03.2025 ob 21:38

Koki🐔, 30.03.2025 ob 21:32

Sem rekel, da Julij Cezar ne bo zanikal.

Tako homofobičen je on, in strastno zanika obstoj biseksualnosti, ker nikoli ne bi mogel sprejeti, da bi se ga označilo za biseksualca.

On se ima pač za seksualca, seksualno bitje in iz potrebe ga je pač dal nekemu pedru za fafati. Kot incel je bil pač fustriran, ker mu je težko bilo dobiti dekle.

Kakorkoli že, njegovi Rusi bi se ga sramovali.

TI ne locis odklona v naravi…zal…kot tak si nediskutabilen…a bo zdaj slo?hehe

Evo, spet isto.

Kristjan ve, da ne sme lagati. In naredi isto kot je že 5 milijonkrat naredil.

Julij Cezar kot vedno naredi vse, da se izogne, ko se mu omeni njegovo istospolno/e izkušnjo/e.

– ali ignorira 

– ali proba temo obrniti drugam

– ali proba pozornost obrniti name, kot ravnokar

– začne pisati nasplošno

Vse samo, da bi se prenehalo govoriti, o temu, da se je imel istospolne/o izkušnje/o.

Navaden krščanski hinavski gravž, ki ga bi bilo treba vržti Čečenom s posnetkom tega kar je počel.

Odjebaj kura Rozi, svaljk dreka. Kaj se sploh ti rineš v take teme, ko se na kilometer vidi, da si defekten, zanemarjen in  odvraten? Pa ti bebo začneš o neki seksualnosti. Glih ti boš vedelo kaj o čem. Kdo hudiča bi se te pa sploh dotaknil.

modrivrag, 30.03.2025 ob 21:42

Tema je pa z namenom, da se naslajate in sanjate? Pustite mlade. Tudi mi smo. Le telefončkov ni bilo.

Seveda kdo drug kot bebo kura takoj zraven z možgani petletnika in njegovo odvratno lajno o biseksualcih. Kako se ostareli popolnoma plešasti bebo, sod dreka in sala sploh meni o neki seksualnosti?…..eeeh

Poglej isto počnem kot ti. Napadam JULIJA v temi, ki nima veze z biseksualnostjo, tako kot ga ti zabijaš v raznih temah z stvarmi, ki nimajo veze s temo.

Gre se za JULIJA in njegovo hinavljenje in ne za biseksualnost.

Fora je samo v temu, da je JULIJ že milijonkrat bil vprašan o njegovi istospolni seksualni izkušnji/ah in vedno je uporabil veliko načinov, samo da bi pozornost obrnil stran od sebe.

Ker je tipičen krščanski hinavec, ki pač ne sme lagati, da ga ne bo bog kaznoval, zato vlaga velik trud, da odvrača pozornost od sebe.

In ni bila to edina tema včeraj, ko je to naredil. Pač jasno je pri njemu koliko je ura, kot pri tistemu avtistu, ki lepi tako dolge tekste usmerjene proti Židom in lgbt, ki je toliko pisal o zdravljenju homoseksualnosti, da se je opazilo, da se je sam zdravil zaradi homoseksualnosti.

JULIJ pa pač, dela vse, da bi zanikal obstoj biseksualnosti, ker ne prenese, da ga bi kdo tako označil. On je pač samo seksualec, seksualno bitje, bil je pač samo potreben incel, ki ni dobil babe in mu ga je potem nek čuden peder pofafal. Samo to.

Koki🌐🌏🌐, 31.03.2025 ob 06:51

Poglej isto počnem kot ti. Napadam JULIJA v temi, ki nima veze z biseksualnostjo, tako kot ga ti zabijaš v raznih temah z stvarmi, ki nimajo veze s temo.

Gre se za JULIJA in njegovo hinavljenje in ne za biseksualnost.

Fora je samo v temu, da je JULIJ že milijonkrat bil vprašan o njegovi istospolni seksualni izkušnji/ah in vedno je uporabil veliko načinov, samo da bi pozornost obrnil stran od sebe.

Ker je tipičen krščanski hinavec, ki pač ne sme lagati, da ga ne bo bog kaznoval, zato vlaga velik trud, da odvrača pozornost od sebe.

In ni bila to edina tema včeraj, ko je to naredil. Pač jasno je pri njemu koliko je ura, kot pri tistemu avtistu, ki lepi tako dolge tekste usmerjene proti Židom in lgbt, ki je toliko pisal o zdravljenju homoseksualnosti, da se je opazilo, da se je sam zdravil zaradi homoseksualnosti.

JULIJ pa pač, dela vse, da bi zanikal obstoj biseksualnosti, ker ne prenese, da ga bi kdo tako označil. On je pač samo seksualec, seksualno bitje, bil je pač samo potreben incel, ki ni dobil babe in mu ga je potem nek čuden peder pofafal. Samo to.

Kaj boš bebo odvratni? Teb se sanja ne o nobeni seksualnosti, če se na kilometer vidi, da si defekten.

modrivrag, 31.03.2025 ob 06:54

Kaj boš bebo odvratni? Teb se sanja ne o nobeni seksualnosti, če se na kilometer vidi, da si defekten.

Tebi se ne sanja o ničemur.

Ti ne opaziš tudi najbolj očitnega. Ne vidiš dlje od svojega nosa.

Kot ne opaziš tega glede Juija in avtista. Ti vidiš samo tisto kar imaš vbito v glavo. Sveta in reakcij ljudi niti zaznaš ne.

Tudi jaz sumim, da tole ni bilo prostovoljno. Še tako svobodomiselna in odrasla ženska bo zelo redkokatera taka, da bo to počela sredi tržnice z več gledalci naokoli.

Koki🌐🌏🌐, 31.03.2025 ob 07:14

Tebi se ne sanja o ničemur.

Ti ne opaziš tudi najbolj očitnega. Ne vidiš dlje od svojega nosa.

Kot ne opaziš tega glede Juija in avtista. Ti vidiš samo tisto kar imaš vbito v glavo. Sveta in reakcij ljudi niti zaznaš ne.

Bebo Rozi zanemarjeni odjebi. Ti si edini avtist na monu, mongoloid, vsiljivo in nadležno kot driska. Mentalno na nivoju petletnika.

nedolžna ni samo v tem, ker so telefoni in se snema..od tod izsiljevanje..Če telefonov ne bi bilo, ne bi bil problem..včasih se je to tudi počelo, pa nihče ni vedel. ker nihče  ni posnel. Ali mislite, da 14-15 letniki še ne seksajo..to pač paše zraven. Moj sin je osmi razred, pa ima kar nekaj punc fante in obratno..

dda, 31.03.2025 ob 09:03

nedolžna ni samo v tem, ker so telefoni in se snema..od tod izsiljevanje..Če telefonov ne bi bilo, ne bi bil problem..včasih se je to tudi počelo, pa nihče ni vedel. ker nihče  ni posnel. Ali mislite, da 14-15 letniki še ne seksajo..to pač paše zraven. Moj sin je osmi razred, pa ima kar nekaj punc fante in obratno..

Mah, ne vem, koliko se je to počelo včasih. Ja, seveda so in smo mladi seksali. Ampak oprosti, meni takrat na kraj pameti ni prišlo, da bi te zadeve počela v javnosti. Niti mi ne danes. Če se je ta dogodek iz novice  zgodil prostovoljno ali ne, ne vem. Mislim si pa, tudi glede na svoje izkušnje s fanti in kasneje moškimi, da je v ozadju kaj več kot zgolj normalna spolnost med fantom in punco.

Bi lahko ti veleum svoje doktorate naštel in jih dokazal? Moja izobrazba je malo več kot srednja šola, pa NIKOLI ne sramotim in zaničujem ljudi z nižjo izobzazbo od moje, za razliko od tebe, ki se ti v tisti mašinci med ušesi verjetno kakšno kolesce zataknilo!

Pa koji k je tale modri vrag??!!.

Srečam ga na neštetih temah, pa nič pametnega ne pove. Dej spizdi dol!!!

Kako to, da vsi seksajo že pri 14-ih letih, jaz pa na to “srečo” ne morem pa ne morem naleteti. Pa sem star 22 let.

Me je kar sram iti do vas žensk, ki ste več ali manj že večkrat izkušene.

Zgornje velja za Anonimno 8132.

Hahahaha318, 30.03.2025 ob 20:17

.slovenskenovice.si/novicemed-solarji-ki-poznajo-devetosolce-s-posnetka-spolnega-dejanja-na-trznici-zavrsalo

Je posnetek tud na xxx straneh, ravno naletel na novico..ni tako slabo obdelala za 9.razred no…😁

Pri sodelujočih ciganih je skoraj malo pozno.

Vampire dance, 31.03.2025 ob 09:50

Pri sodelujočih ciganih je skoraj malo pozno.

Sem tudi pomislila na to.

kura glupa…kot sem ti ze povedal….pedrstvo, lezbistvo in bsx ne obstajajo kot spolna usmerjenost, so zgolj odklon v naravi…kot so recimo albino, kot so z dawnovim sindromom itd….vse to so anomalije ki se dogajajo v naravi zato tudi ima narava avtokorekturo s katero izloca te anomalije…in znova…ti si napacno tolmacis rimski pravni rek ….kdor molci ko bi lahko govoril , ta pritrjuje…nope…ti zivis v fantazijskem svetu v katerega jaz ne zahajam in seveda se na tvoje nebuloze v TRDI KRSCANSKI VERI KI JO GOJIM NE OZIRAM, KOT SE BIVOL NE OZIRA NA PODREPNE MUHE,ker ravno to si…podrepna muha hehe….in bog mi je prica, ko te modrivrag opisuje…100% stojim za njegovim zapisom…res si defekten etc hehe

New Report

Close