90% bab je odvratnih
Logično, kako pa bo nekdo, ki je v zvezi to vedel, če je že itak preneumen. To samo vi, posebni samski vidite, pametni, ko sam satan. Še dobro, da obstajate. Take bi bilo treba zaščitit pred nasprotnim spolom, čeprav se znajo sami kar dobro. :))
saj ti ni treba, da se kakorkoli obnašaš do bejb ☺
le za roki si kupi boljši vazelin ☺
saj ti ni treba, da se kakorkoli obnašaš do bejb ☺
le za roki si kupi boljši vazelin ☺[/quote]
Zmagovalna.
Sm hotu še napisat, da Robija recimo razumem. On je šel v zvezo iz bolj ekonomičnega vidika, da bo s tem prhranu na stroških (bencin, hrana, najemnina), pa lahko tud z minimalcem živi dost lagodn lajf. Pr ostalih, k mate doma brezposelno, mi pa ni čist jasno kaj hočte dosečt.
Domači ljubljenčki so tud brezposelni:)
Pa kaj ni to nekaj samoumevnega? Meni gre tudi velika večina ljudi na živce. Vidiš modela, smotan do konca, postava: z motorko bi lepšega izrezala, ko pa še spregovori te pa itak vse mine. Mislim, tudi če ne počne nič in če samo diha, ti že gre na živce. Za nekoga drugega je pa spet ta oseba pravi dragulj. Zato pa imaš peščico ljudi (to je tistih tvojih 10%), ki pa ti ustreza, še več, med njimi se najde takšen, ki ti je celo všeč.
Tako. Zdaj sem pa svoje povedala in grem na en cigaret, pa če bi me vi vsi odpeljali na odvoz 🙂
REsnično zanimive izkušnje imaš Kulturnež, to si vse svoje izkušnje opisal ali tudi svoje prijatelje in prijateljice?
Prav zanimiv način življenja imate ti in tvoji znanci. Kaj to v LJ tako živite ali kako?
Vas bi bilo potrebno obravnavati v kaki raziskavi.
Pa kaj ni to nekaj samoumevnega? Meni gre tudi velika večina ljudi na živce. Vidiš modela, smotan do konca, postava: z motorko bi lepšega izrezala, ko pa še spregovori te pa itak vse mine. Mislim, tudi če ne počne nič in če samo diha, ti že gre na živce. Za nekoga drugega je pa spet ta oseba pravi dragulj. Zato pa imaš peščico ljudi (to je tistih tvojih 10%), ki pa ti ustreza, še več, med njimi se najde takšen, ki ti je celo všeč.
Tako. Zdaj sem pa svoje povedala in grem na en cigaret, pa če bi me vi vsi odpeljali na odvoz :)[/quote]
Margo, vidiš, tu se lahko “narcisistično dopolnjujeta” in drug drugemo pihata na dušo, kakor sedaj, ko si se kar sama uvrstila med tistih 10% in ti to laska, ker imaš občutek, da si nekaj “posebnega” in nad drugimi ženskami, (v dolžini onega govornega organa v ustih? 🙂 ), ostalih 90% ljudi pa itak ne dosega niti kolen vajine veličine in te silne kompleksnosti, seveda…. 😀
samovšečnost, ki prebija strop press 😉
Skratka, hotel si reči, da spadam v tistih tvojih 90% žensk, ki te totalno odbijajo 😀
p.s.: tokrat ti je pa ratalo 😉
Margota in Matjazko sta ustvarjena drug za drugega. Toliko iskrenja pa ze dolgo ni bilo na tem forumu 😉
Skratka, hotel si reči, da spadam v tistih tvojih 90% žensk, ki te totalno odbijajo 😀
p.s.: tokrat ti je pa ratalo ;)[/quote]
Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. 😉
Ce prav razumem in poenostavim, tvoj qurac izbira mlade in glupe, mozgani pa zenske tipa tvoje mame.Hja pol je pa to jeba ja, slednje so pa pol stare in odvratne.
Ja pa sej ti pase samski life in pol babo rabis samo za f.ukat.
p.s.: tokrat ti je pa ratalo ;)[/quote]
Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. ;)[/quote]
Ravno nasprotno. Avtor me je uvrstil med tistih 90% (beri zgoraj: kadilke so za odvoz), v odgovoru sem se tja uvrstila tudi sama (grem zdaj na en cigaret), tako da si tole tvoje nerganje ne morem razlagati drugače kakor da te je v oko zbodla tista “motorka” in si zdaj revež čisto slep.:))
Zelo mi je žal, sem pač takšna, da brez ovinkarjenja povem, če mi je kdo všeč, pa tudi brez zadržkov, če mi kdo ni. Še vedno trdim, da 90% moškim (najmanj) ne bi dovolila, da mi preverjajo dolžino onega govornega organa v ustih, z nobenim delom svojega telesa. Kaj ni to dovolj pošteno in iskreno? Pravzaprav sem se hotela pofočkati v tisti temi o iskrenih ženskah, samo, saj veš, bala sem se, da bo izpadlo preveč samovšečno :))
Babe je treba sprejet takšne kot so, kot čustvene razvaline s slabo samopodobo, zmedene, nesposobne logičnega razmišljanja, neodgovorne, nezanesljive, nepredvidljive itd. Kako boš s tako gradil resen odnos, če pa se bo že jutri nečesa naveličala, hotla neki več, pa pol spet odvisno od razpoloženja, od tega in tega dejavnika,… Nič močne ženske, razen vizualno ni nobena od vs močna. Za to moraš met karakter, bit mož beseda, odločen človek. Pič.ke so pa pič.ke. When it gets tough they run away.
Pa ko jim pravite, da hitreje odrastejo, se pravi tam pri 20ih naj bi ble že dovolj zrele za skupno bivanje, rojevanje, poroko, mirkanje otrok. Kako da se potem še naprej vse fuk.ajo po študentskih domovih z nekimi opitimi ženskarji, alkoholiki, mišičastimi barabami, potetoviranimi prasci,…Markoti pridejo na vrsto šele čez 10-15 let.
Ene zgleda znate pokazat odgovornost samo pri vzgoji. Se prav vsaka k je sposobna vzgojit otroka, brez podpore deca, je že močna ženska ? Vsi vemo da je ljubezen do otroka brezpogojna, tko da če si ga že povlekla s pičke, je nekak za pričakovat, da boš tud skrbela zanj. Pokažite ta pogum še na ostalih področjih. Kako da potem niste sposobne obdržat deca, zakaj tok hitr obupate, pa spet iščete neko kratkotrajno rešitev ? Zakaj se niste sposobne ustalit z enim in ostat z njim do konca lifa, če vam je to kao cilj že od samga začetka ? Aja, ker se pol kasnej neki spremeni, pa želite neki več, neki kar sploh ne znate definirat kaj točno bi to lahko blo. Pač sledite šestmu čutu, pa bo kar bo, only god can judge me.
Npr. če si si izbrala moško svinjo za očeta svojih otrok, potem ostani z njim do konca lajfa. Tudi, če te psihično, fizično zlorablja, je alkoholik, narkoman itd. Si vedla že v samem štartu da je tak, tko da, prevzemi odgovornost za svoja dejanja, pa tih bod.
Forum je zaprt za komentiranje.