Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek 90% bab je odvratnih

90% bab je odvratnih

Ma neee, ampak on bi se spet rad z nekom malce kregal, z mano se pa že dolg ni.
A ni ljubek? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pisu sm samo na splošno.

Pisu sm samo na splošno.[/quote]

Skratka, hotel si reči, da spadam v tistih tvojih 90% žensk, ki te totalno odbijajo 😀

p.s.: tokrat ti je pa ratalo ;)[/quote]

Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. ;)[/quote]
Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.

Đizus…

Ponavadi je tko, da ženske namalajo v glavi neke dolgime sezname, taktično-tehničnih karakteristik, ki jih mora imeti tip, da bi bil primeren za njih. Tle pa vidim, da so nekateri dedci še 3x hujši in z daljšim spiskom “želja” njihove idealne ženske.
Če ne gre drugače in ne morete dobiti, lohk probate pisat Božičku… mogoče bo prinesel željo pod smrekco. :-))
Če letos nč ne bo… ponovite vajo naslednje leto.

I do not have a bucket list.
I do however, have a rather long fuck it list.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Dejansko tiho soglašaš z ekstremistično Spiderjevo izjavo, da je 90% bab odvratnih.
To pa zato, ker te avtor ni uvrstil med teh 90% … khm, khm….
Kakšna samovšečnost, ko se nekdo poistoveti z ekstremi, če laska njihovemu egu! 😀
Margo, delaj malo na osebnostni rasti, ne da se vedno ujameš na narcisistične vijuge moških. ;)[/quote]
Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.[/quote]

Menda ne mara svinjine. Pa še žilav sem za povrh, se ne bi pregrizla skozi, ker več nima vseh svojih zob. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hehe. Če si ti še tako želiš ostati na konju, pa te bo nekako vrgel s sebe, če se te naveliča. Veš, zveza mora bit interes dveh, ne le enega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne zanima me tvoje mnenje, feget.

Ma neee, ampak on bi se spet rad z nekom malce kregal, z mano se pa že dolg ni.
A ni ljubek? :)))[/quote]

To je vendar simpatija 😉

90 % bab je obratnih.

To v večini drži in meni je ta odstotek celo 97 %!

Ja dost visok mora bit, da nam ne uspe na niti eno konkretno naletet. Sej, če bi res kšna taka obstajala, dvomm, da bi sploh bla samska. To bi si že pr 20ih mogla najt enga orng deca, pa še dons bit z njim.

Kdo bo tako babo sploh spustu z rok ? Če je res tok bolj kul v primerjavi z ostalimi.

Ljubček, ti se pa z Margot ne moreš iti. Snede te za malo malco.[/quote]

Menda ne mara svinjine. Pa še žilav sem za povrh, se ne bi pregrizla skozi, ker več nima vseh svojih zob. :D[/quote]

Se mi je kar zdelo …
Matjažko, sem ti že rekla, da pri meni spadaš med 5% tistih ljudi, ki so tako zelo prismuknjeni, da jim ne morem niti zameriti?

Oh, kako ljubka označba – prismukec. 🙂 A to kaj več pomeni, kakšno namigovanje? 😀

Oh, kako ljubka označba – prismukec. 🙂 A to kaj več pomeni, kakšno namigovanje? :D[/quote]

Haha, tip samga sebe pošolal 🙂

Hehehe, tale je pa bila nizka, a poštena. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in potem se zgodi, da takšnemu MON_čku, (ki mu nobena ni dobra) da zboli mamica/oči.
In mora v dom na oskrbo, ki stane … da je treba prodati stanovanje, hiško …

in MON_ček razmišlja, da bi pa vzel k sebi eno ubogo paro, ki profesionalno pere posodo, čisti sekrete … spada pa (ajde, bom milosten) v spodnjo tretjino v temi ozmerjanih žensk
zato, da pere, futra, umiva … njegovo mamico/očija, da revćku vsaj streha nad glavo ostane ☺

Oh, kako ljubka označba – prismukec. 🙂 A to kaj več pomeni, kakšno namigovanje? :D[/quote]

[/quote]

Margo, kako to, da ti vedno seksualnost vmešaš? Menda se tu pa še tam ozre kak mlad moški za tabo?
Če kak prijazen mlajši cukrček, kot sem jaz :))), govori s tabo, pomeni, da zate goji le sinovska čustva. 🙂
Sem mislil, da ti tudi zgolj materinska, ampak kaj, če razbiraš seksualne interese iz moje prijaznosti. 😀

Kako se mi dopade, da je Margot Matjažkota z njegovimi lastnimi zapiski zatolkla v podn :).

Zatolkel se je v podn sam, ona mu je samo citirala 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lepota je zelo zelo redka. No obstaja zelo zanimiv psiholoski pojav. Ce zagledas skupino zensk, imas prej obcutek da je ena od njih lepa, kot pa ce bi jih videl vsako posebaj 😉

Kolk si ti zleht. �

Če vidiš eno, imaš še vedno upanje, da bo naslednja lepa. Če vidiš vse naenkrat, tega upanja ni več in izbereš najmanjše zlo. 🙂

Kaj se vam nikoli ne zgodi…da se pogovarjate z neko žensko in si sami pri sebi mislite…tvoj si zasluži medaljo, ker te prenaša?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close