:((
Jutri so razprodaje, men so pa ukradli denarnico z vsemi dokumenti, pa še torbo s pol moje omare…. Ko bi se vsaj zgodilo 14 dni kasneje…
Morem nekam napisat…. za tolažbo… ;((((
Grozno, grozno!!!!!!!
Sej ne zarad razpordaj 🙂 Sam not so ble take stvari, ki so nenadomestljive, k mi jih noben denar ne povrne več. Ene stare slike, ki mi zelo velik pomenijo in mi gre kr na jok…
Socustvujem s tabo, ce ti kaj pomaga…. Meni se je to zgodilo dva meseca nazaj. Ukradli so mi denarnico z popolnoma vsem in tega res ne privoscim nikomur!!!
Je pa res se bolj grozno in zalostno, ce ti ukradejo stvari, ki se jih ne da nadomestiti…
Kaj ves, morda bo pa kdo kaj nasel in bos dobila nazaj, nikoli se ne ve!
Drzim pesti!!
LP
Hej,
morda boš pa imela srečo in dobila vse nazaj…
Meni so pred časom ukradli denarnico in sem dobila nazaj komplet denarnico z vsemi dokumenti in spominki, samo denar je manjkal…pa še tega ni bilo veliko notri – manj kot 100 tolarjev.
Denarnico je našel nek trgovec, ki je zjutraj praznil koše pred trgovino – mojo denarnico je tat vrgel kar v koš…
Joj, ja! To je taki bad, sploh če si take sorte, da si ful navezan na svoje stvari, pa ti je hudo za njimi.
Ampak mogoče pa boš res imela srečo; jaz sem enkrat izgubila denarnico, vsa v badu, ker je potem več ni bilo, jo je nekdo že vzel. Not ni bilo niti 200 sit menda, ampak vse slike, pa polno vsega, takih spominčkov pa vsega sem mela tam not. Pa še denarnico sem imela ful rada, iz Benetk sem jo imela, že od pamtiveka. Pa dobro, ta čustvena stran, potem so tu še vsi dokumenti, ki jih je treba na novo dat delat in vse. Joj.
No in kaj se je zgodilo nekje 7 mesecev za tem (tu nekje, ne spomnim se zdaj več tak dobro)- me kliče ena ženska(prodajalka v trgovini,pred katero se je to našlo, ena stranka ji je not prinesla), pove ime+priim., če sem to jaz in da če sem izgubila denarnico. Jaz gledam, da ja, ampak nemogoče (klicala me je iz čisto drugega konca Mb kot sem jo izgubila!) da ima moje stvari. Pa je povedala, kaj vse je in sem vedela, da je moje. Sem šla ponj. Ni blo denarnice, bili so samo dokumenti (ki jih več nisem rabla, ker sem po tolkem času valjda že mela nove!), pa vse tiste male bedarije, ki so mi pomenle ves svet! 🙂 Sem bla vseeno srečna, čeprav mi je še danes hudo za denarnico.
Upam, da tudi ti dobiš vsaj kaj nazaj, ker vsega tak verjetno ne. Vsaj tisto, kaj je nenadomestljivo in ti dosti pomeni!
Meni se je tudi zgodilo, da so mi ukradli denarnico (moralo je biti na avtobusu, iz nahrbtnika), pa sem jo dobila nazaj, denar je pa manjkal, pa študentski boni tudi, slike in študentska izkaznica so pa ostali. Denarnico so našli v košu za smeti ob pošti na Pražakovi.
Fora: V denarnici je bilo kakšnih 4k SIT, denarnica sama je bila pa vredna mnogo več, saj je bila iz kače.
Mogoče te bo pa čez pa dni kdo poklical, tako kot so mene! GoodLuck!
Forum je zaprt za komentiranje.