Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a bi kdo?

a bi kdo?

a je komu kej za krožnik kisle repe?

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jest!

ampak ker ste repo ppopapcali…..bi pa samo še meso,.ki je ostalo…hahahhhhaha

čuj stara…a ti dobro kuhaš?

leta letijo - iščem stevardeso.....

To si zatlač nekam!!!
Prasca ponud ,škrtica gorenska!
;-))))

uuu bi jo jest vrko rada…..
No zdej pijem toplega čajčka..ma sem se na treningu čisto premrzla..bosa po teh..auč jih že čutim……aham:::)))

Ti pa bosa!!???
Še ko sem te ***, si imela ovčje štunfe na krakih!
😉

heheheh seveda..čist bosa…ma kaj misliš tak se pleše…..pa dolga kikla do tal…..pa trebušček ven…..mislim gol….pa pa..heheh a te zanima?

Ne.

.

zlo dobr.
Repo so takoj pohopsali.
Zate bi jo pa extra skuhala.
Pa še kaj priboljška zraven :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehehe, kdor bi se repe lotil, bi bi cunje s prasca še isti hip dol letele:-))

mmm, pa ocvrte miške zraven…božansko

Oblečen prasc?Štefi?A si mal slabo spala nocoj?
Težave?

sp, eni majo prašičke še za hišne ljubljenčke

Saj jest sm tud hišni ljubljenček…mislim,kr sm prasc,ane?
😉

ja….če si res hišni ljubljenček, potem če tega še ni nobena nardila, ti bom pa jest eno rdečo pentlco zavezala okol vratu…

Katerega vratu?

OKOL TISTGA, KJER BI SE VIDELO.

Še vedno ne vem katerega.Oba se vidita….
😉

pacek ti…….sprijeni……..

V čast mi je…ti pohotnica!

a jest???????!!!!!11 ma ti si nor….

garant ….če bi mene poznal ,bi vedel..tako pa…..ehhh sej ni vredno

New Report

Close