Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A bi mi verjeli…če bi rekla…

A bi mi verjeli…če bi rekla…

…..da sem jaz frčafela.Hahaha….nič bat nisem…hihihi…no zaenkrat še ne…se je pa lepo tkole zezat…no tko na suho…po frčafelsko, aneda;))!
Kaj pa če se je kateri…hotel spremeniti v katero…saj veste namesto unga…želi imeti frčafelo;))…Ma brez veze pišem…sem tko dobre volje…mi je nekdo polepsal dan…;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti ne bi verjela…ali pa? ne..ne ..ne bi.
kako je v šoli?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Repliciram samo zato,ker se mi prsti sprožijo,sam,ko vidim plavo farbo in zraven besedo Novo!
meni je maloprej 17 ljudi polepšalo dan!
:-))))

Pepelcica…ne vem kaj mislis kar se šole tiče…daj malo pomagaj in ti odgovorim…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A so prišli sosedi drevo posekat? 😉

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Ma ne ga srat…hihihi…ti pa da si tko priljubljen…opa…ampak ves kaj dragi moj…nekomu se polepsa dan…že ko zasveti sonce…eni smo pa bolj zahtevni…hecam se…lepo, dragi prijatelj, da imas tudi ti lep dan;))

Če se glih zdej ne uščijem od smeha!!!!!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kaj ne delaš v šoli?

Draga moja…ne…nic vec…ze nekaj casa ne.

Ne , ne bi ti :)))
Jaz že ne !

vagino najbrž imaš,
ne pa frčafelinega IQ-ja. Tvoj je dokazano višji. :-))))))))

Pa naj Frči ne bo užaljena, tudi potička ni vedno sladka, hehehehe!!!

kaj pa to pol pomeni iz dne 18.6.? sem kaj narobe razumela??

Alo kletka…bemtiš dost je blo sanjarjenja…je cajt da se zbudimo…grem jaz kuhat kofetko…in se vracam…da vam zavpijem…in potalam ukore…bliza se konec šolskega leta…in predno gremo na dopuste;))…se mora potalat spricevala…Moji-moji…nič bat…saj ste vsi prilezli skoz;)).
No eni bodo sigurni imeli kaksnega popravca…komaj čakam…hihih.

Kar si citirala je bilo samo ocena foruma…s strani našega Sončija,mame,prfokse in samo zame:Žabe!
😉

zdaj sem pa izpala malo blond… uf….uf…:((((((

Še tisti,ki so res blond!
cmoka….hm….kako ti skrajšam nick?
Pelči?Pepči?Piči?
😉

po želji…. lahko si tudi kaj izmisliš in me kličeš po svoje…

Ah…ko začnem koga ljubkovalno imenovat,pol mi začno hormončki malo “blond” delovat pa najbrž ne bi bilo v redu!
Sem zvest dvema ženskama….in obe me zmerjata,kako ju varam s še stotimi!
Kar pa ni res!
😉

———————————
Sp ma vas rad!!!Dve še posebno 😉

Ne še!!!!!
So pa res bli včeraj neki komisijniki in odredili…sssssssssssekkkkkkkkk!
🙂

Ja, jaz bi verjel :))))

Aja…a to je kaka persona?

****.

Sonči….sory, sem mislil tisto kar se s tem misli….torej…frajlico napr :))))

Ja Žverči….sem se podlimal :)))

ja…draga moja…to je bilo za naso kletko mišljeno…tukaj je marsikdo dobil ukor…zaradi nesodelovanja…ali cesa drugega…ma hec je vse to…tko!

te bom tko nalimala..tja nekam…ne izzivaj me…jaz pa frčevala lepo te prosim;))

HIHIHIHI…MENE NI TREBA PREPRIČEVAT………….

uf ko bi lahko kaj več napisal……hiihihihihih…..

sonči**+ a še velja????

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close