a bi rad videl
».. kaj mi povzročaš?« mi rečeš in me primeš za roko in popelješ proti svojemu mednožju. Mmmm zamrmam podzavestno. Všeč so mi odločne ženske. Roko mi postaviš naravnost na svoj venerin griček. Začutim ga pod prsti, tako lepo se dviga pod trebuščkom. Zdrsim nižje. še bolj vroče. Razpre noge kolikor jih more. Z enim samim gibom primem za rob hlačk in jih potegnem na stran. Roka se dotakne njene gole kože na »mons venerisu« tako lepo gladka je. Pobrita. Tedaj zatipam nekaj dlačic, sledim jim. Oooo lepo urejena črtica. Pogledam jo v oči: »a ti sploh veš kaj mi delaš?« »Kaj?« me naivno vpraša. Primem jo za roko in jo popeljem na svojega skoraj čisto trdega korenjaka. »O kako lepo trdo,« mi zašepeta. Roko premaknem nazaj na njeno lepo mucko. Sledim črtici ki me pripelje, do njenega ščegetavčka. Lepo ga je čutit pod prsti. Velik je. Skoraj tako velik kot fižolček. To mi je všeč. »O kako lepega ščegija maš.« ji rečem in zakrožim po njem s kazalcem. Narahlo. Vidim da ji paše. Pripre oči in se prepusti trenutku. Premikam se po njenem čudovitem gumbku, narahlo, počasi, vzamem si čas. Prst mi zdrsi po njenih nabreklih sramnih ustnicah. Po levi navzdol do njenega presredka, pa po drugi navzgor. Tako lepo je gladka. Narahlo razmaknem te lepe lističe, ki pokrivajo njeno rožico. Vroče, nežno, vznemirljivo. Blazinico prsta ji položim na njeno luknjico, čutim rahlo utripanje, čutim rahel drget. Narahlo zdrsnem s prvim členkom vanjo. »Ne, ne morem več.« mi zašepeta,*
Najini telesi se dotakneta, ustnice se strnejo v vročem poljubu. Njene roke potujejo po meni, čutim jih povsod. Gnetejo, stiskajo, božajo. Jezika se prepletata. Tudi moje roke ji ne ostanejo dolžne. čutim njeno napeto ritko pod hlačami, čutim zaobljenost njenih bokov, vabljivost njenih stegen. Z ustnicami potuje po mojem vratu navzdol, z rokami išče gumb na mojih hlačah. Brez besed mi jih odpne in potegne vse skupaj navzdol. Z enim samim hitrim gibom vzame glavico v njena usta. »O kako božanski občutki. Ve kaj dela, zna uporabljat jezik, ustnice, zobke, … » Stiska mi ga, sesa, gnete moja jajčka. Noro dobro to počne. Prepustim se ji. Božam jo po glavi laseh, a ji pustim naj počne tako kot paše njej. Nimam se kaj pritoževati, uživam.
Primem jo za glavo jo narahlo potegnem navzgor in najine ustnice se zopet združijo. Z rokami zdrsim po njenih ramenih, navzdol po rokah do njenih »melonic«. Začutim jih pod puloverjem, bradavičke ga kar predirajo, saj ni bilo časa obleči modr?ka. Potegnem ji ga čez glavo. Ohhh kako lepo, potopim se med njena dva grička, vdihujem vonj njene kože, moj jezik je povsod. Kroži okoli in okoli, samo bradavičke pustim čakati. Dam jim čas da se še bolj napnejo, da še bolj nabreknejo, da postanejo še bolj temne. čutim in slišim, da ji paše. Slišim njeno pospešeno dihanje, slišim njene vzdihe vsakič, ko se približam tako lepo stoječim gumbkom. Ne pustim je predolgo čakati. Najprej obliznem levo, narahlo. Kar zadrhti. Celo vzamem v usta, narahlo posesam, se je dotaknem z zobmi. Vroča je, okusna, drhteča. Kar težko se zadržujem. Premaknem se še na drugo. Vmes mi pogled iz prelepega oprsja zdrkne na njen obraz. Zaprte oči, narahlo našobljena usta, kakor da pričakujejo poljub, malo razširjene nosnice ob vsake njenem vdihu. Med tem mi roke zdrknejo na njen pas, dotikam se je z blazinicami. Nor občutek. Rahli dotiki. čutit pod prsti to vroče telo, to napeto kožo, ki z vsemi porami vpije, vzemi si me. Ne dam si dosti opraviti z njenimi hlačami. Hitro se znajdejo na tleh. Pred sabo zagledam krasoto, bele boksarce, prozorne, čipkaste, skoznje je lepo videt obliko njene črtice. Tako lep je pogled na zaobljenost njenega mednožja. Todaj sedaj ni čas za opazovanje sedaj je čas za akcijo. Z jezikom se je dotaknem na njenem lepem hribčku, kar skozi hlačke. Spolzim navzdol. Omamno diši, vroča je, čutim vlažnost. Ne morem več. Hočem jo okusit. Hočem jo … Enostavno HOČEM JO. Hlačke se kar hitro znajdejo poleg hlač in pred menoj zasije njena mucka, vidim da je mokra. Njen vonj me omamlja, spravlja me v ekstazo, v meni prebuja divjo zverino. Brez oklevanja napadem njen ščegetavček. Tako je nežen a hkrati tako kljubovalen, postavlja se proti meni, ponuja se mi. Sesam jo, ližem, nežno grizljam. Z jezikom spolzim med njene lepe ustnice, pijem njene sokove. Zadiram se vanjo, strastno, a hkrati nežno……