A BI TI MEL KURAC U USTIMA ?
klara 133, 31.03.2024 ob 22:08
Pa kake bolane teme to odpirate ?
To ni bolana tema. Ta kurac v usta reklamira država in hamburger ameriško podjetje. Navadite se na te stavke, to bo vaš vsakdanjik. Usta odprta za kurac in spermo. Take stvari vas uči slovenska družba. Bo šlo?
Prisegla bi, da je to že tretja tema v smislu, kurac u usta pa ne vem kaj, se tudi komu drugemu to zdi, trikrat je bla podobna tema s kurci in fafanji , samo kontekst malenkost spremenjen, sem skoraj zih, da tole odpira ena in ista oseba ,z namenom provokacije. Mislm, kdo bi ti kr sred šihta reku, ej bi ti mela kurac v ustima, prosm vas.
Daj ga v usta, 31.03.2024 ob 23:43
To ni bolana tema. Ta kurac v usta reklamira država in hamburger ameriško podjetje. Navadite se na te stavke, to bo vaš vsakdanjik. Usta odprta za kurac in spermo. Take stvari vas uči slovenska družba. Bo šlo?
Težko bo šlo. A šta se mora nije teško. Nam bo tovarišica fafajonka pokazala kako se cuza debele stare curake. Vladne izkušnje štejejo.
klara 133, 31.03.2024 ob 23:51
Prisegla bi, da je to že tretja tema v smislu, kurac u usta pa ne vem kaj, se tudi komu drugemu to zdi, trikrat je bla podobna tema s kurci in fafanji , samo kontekst malenkost spremenjen, sem skoraj zih, da tole odpira ena in ista oseba ,z namenom provokacije. Mislm, kdo bi ti kr sred šihta reku, ej bi ti mela kurac v ustima, prosm vas.
Temo odpirajo bolani ljudje v povezavi z eno staro temo in plakati po Sloveniji, na katerih piše: Daj ga v usta. Ta plakat je del oglaševalskega projekta za ameriško podjetje in hamburgerje. To je sodobnost, sodobna družba, vzgoja. Potem pa se čudijo ugrabitvam otrok in pedofiliji. Saj ljudje sami rinejo v perverzije in še svoje pamže.
Zatežena si, 31.03.2024 ob 07:50
Jaz bi ga pijavila na tvojem mestu, še posebej, če bi bila tip, bolano, res.
Še posebi ga bi prijavila, ČE BI BILA TIP.
Sam ti si pa res za bruhat budala. Torej podpiraš moški šovinizem, MAČIZEM in prepotenco.
Pa ne skrbi, ti kar podpiraj patrirhat in druga pravila za moške, SAJ ITAK ZARADI TEGA NAJBOLJ FAŠETE ŽENSKE!
jASNA 33Q, 01.04.2024 ob 13:33
Bolana tema, bolani odgovori, če bi te ženska pecala bi bilo še nekako v redu, če te je pa tip pecal to samo pove kako so derpani nestrpni in vsiljivi, ljudem se vsiljuje pederluk, po ameriškem modelu. PRIJAVI ZADEVO,TAKOJ. Bolano do amena.
O mater tip, jaz pa tebe poznam!!! Tako kot si ti napisu enkrat(!), da ti mene.
Mare s, 31.03.2024 ob 07:40
Delal sem ankete pri znanen podjetju, zraven mene sedi zelo čuden sodelavc.. Bolj tak. Slovenc. Nekega dne se hladno obrne proti meni in me vpraša, a bi ti mel en fajn debel kurac u ustima, od sramu sem se hotel pogrezniti, kaj naj naredim. Ali na prijavim zadevo ? Aja, sem tip drgač.
TO lahko izusti samo oni tam iz juga. Slovenci se drugače izražajo,a veš?
Približno tako: kkhhmm,veššš,a ti bi imel lulčka v ustah,kva praviš na to