A bi Ukrajina nam pomagala tako kot mi njej?
Ne bi. Ni v njihovem karakterju. Kolikor poznam Ukrajince, radi igrajo zrtve in reveze, potrebne pomoci, pa s tem ne mislim v vojnih razmerah. Ko je treba uslugo vrniti, se naredijo Francoze. Slovenija bi rada vsem pomagala, kar je druga skrajnost, saj smo premajhni za to. Mi ne moremo resevati svetovnih problemov. Naj jih resujejo tisti, ki jih ustvarjajo. Poleg tega je treba najprej poskrbeti za svoje.
feminizirana do takega ekstrema, da puščamo lastne ljudi v revščini in pomagamo vsem drugim, hordam ilegalcev, masi Šiptarjev, Romom, Ukrajincem… Samo, da niso naši Slovenci!
To je ženska potreba, da se čuti pomembno in koristno, ko ji propada in gori lasten dom. Šibak moški pa le opazuje in ne naredi nič.
Povsod na zahodu je enako, feminizacija je dosegla skrajno točko kjer kot narodi uničujemo sami sebe zaradi zadovoljitve ženskega materinskega nagona in moralne pravičnosti v sprevrženem obnašanju abortiranja lastne prihodnje generacije v zameno za sprejemanje tujcev, v tem primeru milijonov Ukrajincev, ki pelje ob vsem ostalem v samodestrukcijo.
Zato pomagamo Ukrajini na način, da se Ukrajina samouniči in z njo tudi mi. Zadnji akt samomora zahodne civilizacije.
feminizirana do takega ekstrema, da puščamo lastne ljudi v revščini in pomagamo vsem drugim, hordam ilegalcev, masi Šiptarjev, Romom, Ukrajincem… Samo, da niso naši Slovenci!
No, pretiravat ni treba, lastni ljudje so razvajeni v 3pm, o kakšni revščini nakladate, še sami ne veste.
Pogamamo jim nič, na ukrajincih kurimo orožje, da lahko novega nabavimo pri američanih, Šiptarje naši kapitalisti izkoriščajo, ker smo mi preleni in preveč razvajeni za to.
Ta pomoč je samo podaljševanje agonije. Rusija ne bo premagana in tole obstreljevanje z raketami je samo izzivanje, zaradi katerega bodo najbolj nastradali Ukrajinci, poleg njih pa še katera evropska država. In ukrajinci bodo na svojem ozemlju imeli zakopane mine! Dvomim, da si prebivalci to želijo, dvomim, da si sploh želijo podaljševaja vojne. Samo Zelenski in Biden tiščita z njo.
Bojte se, če bi nam judovski oligarhi v Sloveniji zavladali kot to počnejo v Malorusiji.
Jebali bi ježa z 200 eur pokojnine in povprečnimi plačami 400 eur.
.https://www.vtforeignpolicy.com/2023/02/jewish-corruption-in-ukraine/
aha865, 20.11.2024 ob 19:46
Leta 1991, ko so nas napadli čefurji, so Ukrajinci zelo pomagali. Vse so dali od sebe. Da ne govorimo o Palestincih. Na ulicah so samo o neodvisnosti Slovenije govorili.
Leta 91 nas noben ni napadel, puklasti si je zaželel 5 minut slave in čim bolj krvavih scen. Puklasti je s svojo paravojsko napadel edino legalno vojsko, ki je na srečo puklastega bila sestavljena od komaj polnoletnih nabornikov.
Ko smo spomladi 91 imeli secesijo in državljansko vojno, Ukrajina še ni obstajala. Do decembra je bila SZ.
Dajte kletnim podganam na Trstenjakovi boljše sendviče in dvojne pingote!
ne bi, 20.11.2024 ob 16:00
A mislite, da bi Ukrajina nam pošiljala orožje, če bi s tem tvegala, da bo napadena? Bi s tistim, s katerim bi imela dobre posle, te prekinila, da bi oslabila napadalca? Bi tvegala lastno revščino, da bi pošiljala finančno pomoč?
Moje mnenje je, da ne bi nič od tega. Nič.
Itak da bi.
Ravno v času naše osamosvojitve, torej okoli 90 leta, so k nam prilezle ukrajinske kurbe, jih je bilo polno. So pomagale! 😀
Anonimno980, 20.11.2024 ob 20:56
To je bratska vojna med njimi in vsaj od ljudi si jo večina ne želi.
Postavite se v vloge mater na tej in na oni strani in boste razumeli.
ma ko jih jebe vsak ukrajinec si zasluži metek v to čelo blesavo.. gamad nadrogirana smrdljiva in upam da že čimprej fukne putin jedersko da zradira to golazen skurbano zadrogirano za drugo pa tak niso
tako menim, 20.11.2024 ob 16:08
Ne bi. Ni v njihovem karakterju. Kolikor poznam Ukrajince, radi igrajo zrtve in reveze, potrebne pomoci, pa s tem ne mislim v vojnih razmerah. Ko je treba uslugo vrniti, se naredijo Francoze. Slovenija bi rada vsem pomagala, kar je druga skrajnost, saj smo premajhni za to. Mi ne moremo resevati svetovnih problemov. Naj jih resujejo tisti, ki jih ustvarjajo. Poleg tega je treba najprej poskrbeti za svoje.
Hm, ob poplavah so nam kar pomagali…
ja normalno, 20.11.2024 ob 20:33
Itak da bi.
Ravno v času naše osamosvojitve, torej okoli 90 leta, so k nam prilezle ukrajinske kurbe, jih je bilo polno. So pomagale! 😀
Drži. So prilezle in še prihajajo.
Po nekih ocenah se jih v Sloveniji z “masažo” in prostitucijo ukvarja 2 – 3.000.