Najdi forum

Splash Forum Politični čvek A bi vohunili za Ruse, če

A bi vohunili za Ruse, če

bi vam mesečno nakazali 10.000 €, 20.000€?

Ali pa napišete, za kakšen znesek bi vohunili za Ruse.

VSAK IMA SVOJO CENO!

(Pomislite na Thalerja, Goloba in predvsem Jankovića, ki za vsako zadevo ZAHTEVA 30 % od posla zase…..)…..

Mir v mojem življenju nima cene. Ti orki pa mi nikoli niso potegnal.

Дуже тобі дякую!

Щасливий батько

Vprašajte se, a bi vohunili za Ukrajince? Če je odgovor ja, potem je vseeno za koga.

In kaj tako dragocenega bi lahko sporočil naročnikom… število ptičev, ki na dan obišče ptičjo krmilnico?

Ker vem, da ima VSE svojo ceno.

Vesel oče se danes dolgočsi.

Malo Rusi, malo južnjaki, pa Srbi, pa cigani…

Čudno, da nikoli ne omenja Šiptarjev, muslimanov, Aeabcev, črncev…

Njegova ksenofobija je zelo selektivna.

NIKOL NOBENGA ne bi niti OVADLA niti da VOHUNM za kom. NI TEGA DNARJA.

Zakaj sploh da vohunm za kom al ga ovadm?

Ja, bi vrjetn ovadla tistga, ki bi MENE osebno oškodoval, če se sama ne bi mogla kost z njim. Za ostale se mi je.be. Poznam neki mutikaša, briga me, naj delajo kar hočjo, imamo ustanove namenjene temu, naj jih sami iščejo.

Je.bal te ovaduhi, vohuni…vprašanje, če sta tista 2 sploh res bla kakšna vohuna. Tem medijem ne vrjamem NIČ.

Ne bi vohunila za nikogar za noben denar. Nekateri smo nad temi denarnimi nagradami. Meni več pomeni, da imam čisto vest in v miru spim.

Mi pa materijalno meni osebno nikoli ni pomenilo, za hrano se vedno da poskrbeti, stroške deliti, če nisi požrešen, je dovolj ena normalna služba in normalna plača. Ostali, ki sanjajo o hitrem zaslužku, nepoštenem, tako bedno končajo, da veš, da ni vredno.

za nikogar.

New Report

Close