Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A bo res deževalo čez 1. maj?

A bo res deževalo čez 1. maj?

A bo res? Pa menda ne, no…
Ali imate še kakšne druge podatke (razen accuweather…), kjer je napovedan skoz dež?

Tega ti trenutno ne more nihče 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napovedat. Jaz ti lahko rečem, da je 50:50 možnosti 😉 Mogoče vedeževalka? Ker tudi mene zanima isto – praznovanje pač 😉

Za soncem vedno pada dež.
Kot kaže res.

pojma nimam. si ne želim, ampak če bo, pač bo …

potem pač gumi škornje pa velik dežnik in nasmeh na usta, pa je super tudi v dežju! 😉

NEEE NOOO!!!

Ne klič hudiča!

joj pa ne no!!mi bi šli pa na morje,…sploh ne vem ali naj rezerviram ali ne..joj no!

Tudi mi gremo na morje.Lani je bilo slabo vreme kar tri dni,pa zelo mrzlo.Upam,da bo letos lepše.

lp,mamiMaja

Res da je že suša in bi bil dež nujno potreben…… ma oštja, nej se zdej spada…. :))

Joj, joj, ta napoved na accu je pa res slaba. Še v soboto, ko sem preverjala, je kazalo vse na sončno, zdaj ša dež, dež. Že lani sva imela prvomajske mokre. Saj spočiješ se vseeno, ampak konec koncev zakaj se ne bi doma potem … Pa tako rada imam za 1. maj par dni morja.

Jaz pa mislim, da so možnosti, da bo 1. maja deževalo, vsaj 99 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Saj ni vprašala, kje. 🙂

Kakšno zvezo pa ima hudič z dežjem? Potem se pa vsi pritožujete, ko je suša in je draga zelenjava.

255 za nekatere je nekaj hudič, za druge dobrodošlo. Če gojiš zelenjavo, se dežja po suši verjetno res razvesliš, če bi si pa rad oddahnil od službe na morju, pa ne skačeš prav do stropa, da še tistih par dni, ko si prost, dežuje.

So istrani v petek rekli, da bo za 1. maj sončno. Zdaj pa ne vem komu verjeti.

lp

Ja, Istrani najbrž rezervacije zbirajo … itak pravijo, da bo sonce.

Prvič slišim, da bo dež. Upam, da ne. Tole vreme sedaj je tako fletno, da je res že neverjetno.

npr. vreme za Pulo-grozno

Jest pa res ne vem, kje živim, ampak prvič slišim za tako dolge napovedi. A katera ve, a to res kej drži? Še po TV se večkrat zmotjo vsaj za 2 dni… A ste že kdaj preverle, a se te accr al kaj že napovedi tut uresničijo? Kakšna točno je napoved?(ena je vedla za Pulo)

še Rovinj

Zadnja ohladitev s snegom marca je bila isto napovedana, upam, da so ga tokrat mimo pihnili.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mislim, da bi v bodoče kazalo prvomajske praznike prestaviti v drugo polovico marca ali začetek aprila?!

Načelno velja za vsak dan napovedi v naprej 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napaka, napovedi dlje od enega tedna so pa baje bolj pobožne želje… Tako da, ne se preveč sekirat..

lp Tinca

se bila prehitra

odprite vreme ( je v drugi koloni pod informacije ) in poglejte napovedi

New Report

Close