Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a bodo vaši otroci v vrtcu poleti?

a bodo vaši otroci v vrtcu poleti?

? Ne vem ali bi ga pustili prijavljenega ali vzeli rezervacijo, zanima me če je sploh kaj otrok v vrtcu poleti?

Seveda so. Tudi moja deklica bo; razen takrat, ko bom imela dopust in , ko bo šla s sorodniki na morje.

ja

Seveda. Kje pa naj vzamem 40 dni dopusta!?

Bo v vrtcu, seveda. Kje pa naj dobim toliko dopusta. Vrtec pa plačam skoraj ravno toliko kot če je v vrtcu. Naj si kar vtaknejo nekam tiste rezervacije, samo da si lahko oni razporedijo fino dopust pa plače itd.. pa najraje vidijo, da jih redno plačujemo in so čim več doma. Rezervacije, prazniki..

Seveda so poleti otroci v vrtcu. Naši sta bili obe, pa jima ni bilo nič hudega. Sta imeli družbo, skoraj vsak dan so hodili v bazen, poskrbljeno je za prehrano.
Jaz imam problem sedaj, ko sta obe v šoli, pa vseeno premajhni, da bi preživeli 2 meseca sami doma čez poletje.

verjetno bomo en mesec plačevali rezervacijo (če se bo še dalo). takrat bova mi2 na dopustu, potem pa še malo k babicam, če bodo za stvar. drugače pa vrtec. čeprav mi je (sploh za jasličarja) hudo, ker se bodo vzgojiteljice menjale in upam, da ne bo prehudo.

Naša dva (2 in 4) sta vsako poletje v vrtcu. Izjema seveda najin dopust.

ja, bb, sem tudi jaz pozabila omenit to. najstarejša je letos v 2.r., pa me je ful strah, kako bomo čez počitnice prišli. lani sem bila še doma. letos pa… upam, da se bo dalo z babicami pokombinirat, drugače pa…hec je, ker sploh noče slišat, da bi bila sama doma (itak). v petek gre v šolo šele ob pol devetih (mi ob pol sedmih), pa mi že zdaj jamra…

Ne.

O, pri nas bi pa bili samo doma (6 in 8 let). Za kratek čas ni panike, a za cel dan je pa huda.
Lani smo starejšo tudi kombiniral naokrog, se bo treba letos spet dobro zorganizirat.

Naš je lani in predlani bil v vrtcu prvih 14 dni julija, potem pa še malo pri babici, drugače pa sem bla jst na dopustu in je bil doma.

Letos pa bom v porodniški, tako da bo doma oba meseca.

lp

Upam, da mi bo letos zneslo pokombinirat obe babici in dopust – večja že zdaj razlaga, da čez poletje “tavelikih” ni v vrtcu. Lani namreč ni bilo skoraj nobenega predšolskega v vrtcu in ne vem, kako bo letos, ko je ona na tem. Če ne bo nobenega njenega prijateljčka, se bomo res poskusili nekako dogovoriti.

New Report

Close