Najdi forum

Splash Forum Koronavirus A če se cepiš

A če se cepiš

A potem ko se cepiš, ti ni treba več nositi maske?

Ne.

https://www.rtvslo.si/kultura/oder/gledaliske-predstave-in-koncerti-znova-v-zivo-a-le-za-cepljene-proti-covidu-19/571993

Očitno cepivo ne deluje. Potem pa je LudiD anti-vaxxer…

Verjetno bi šlo če boš nosil potrdilo s seboj in ga kazal vsakomur ki ti pride nasproti. Kakšen trgovski center bi znal problem, te znajo nagarbat še preden izvlečeš tisti listek. Pa na Petrolu bi znalo biti zanimivo ko bi stal v vrsti zunaj pa vsem razložil kako pa kaj.

Ne, kljub cepljenju se moraš še naprej držat vseh ukrepov (maska, distanca, razkuževsnje, …). Ful dobr, ne? 😂

Cepljeni cepci torej od cepljenja ne bodo imeli nič.

No ja, pravzaprav 4x letno (zaradi vsaj štirih sevov letno) strah, da jim cepivo ne bo delovalo proti najnovejšemu sevu.

In strah, da bodo po cepljenju imeli kakšne resne posledice.

[/quote]
Pa saj ste že kdaj bili cepljeni ali pa ste vsaj približno slišali zakaj gre pri tem? Se mi zdi da je o cepljenju vsako leto več govora, pa zmeraj manj se ve, zgleda.

Pozabil si na smučanje brez testiranja.

Necepljeni pametnjakoviči ne bodo brez potrdila o cepljenju, ko bo precepljeno tisto, kar se bo uspelo cepiti, smeli praktično nikamor. Nadaljnje nošenje maske cepljenih cepcev je torej manjša žrtev, ali pač?

Ne močno zanima, kam bodo bolni, kar cepljeni prej ali slej bodo, sploh lahko se šli, razen v bolnišnice in na britof?
Solniki, zdravniki…v prvi bojni vrsti…

Logično, da debilna čreda ne bo imela nič, saj je debilna čreda namenjena le striženju.
Imela bo korist mafija, politika….

Cepljeni nikoli več ne bodo svobodni. Njihova “svoboda” bo pogojevana s tem, da se bodo cepili kar naprej, 2 x letno shot, nagobčniki ostanejo. V roku nekaj let bodo zboleli in umrli.

[img]https://www.hopenothate.org.uk/wp-content/uploads/2020/05/Screenshot-2020-05-22-at-10.06.28.png[/img]

In kam lahko greš danes če si cepljen? In kam ne smeš, če nisi cepljen? A policijska ura je še za one ta cepljene ali ne?

In kam lahko greš danes če si cepljen? In kam ne smeš, če nisi cepljen? A policijska ura je še za one ta cepljene ali ne?
[/quote]
Sicer sem bila cepljena iz drugih razlogov, ampak: sem šla smučat brez testa, v službi se mi ni treba več testirati tedensko, masko moram še nositi vendar le kirurško ne več fpp2.

Sicer sem bila cepljena iz drugih razlogov, ampak: sem šla smučat brez testa, v službi se mi ni treba več testirati tedensko, masko moram še nositi vendar le kirurško ne več fpp2.
[/quote]

Smučam ne, tedensko testiranje ni problem, masko bo še vedno potrebno nositi.Ne grem se cepit.

[/quote]

Testirat se ti ne bo potrebno 3 mesece. Wauuu

Testirat se ti ne bo potrebno 3 mesece. Wauuu
[/quote]
Zakaj tri mesece? Testira se ob pojavu simptomov.

[/quote]

Kakšna frajerka!

New Report

Close