Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A čutite obletnico?

A čutite obletnico?

Hirošime!En par vas danes tukaj s težjim orožjem razsaja!
A prešaltam na fračo?
😉

Priznam..me mece..in zato mi je en mal ze oprosceno..haha..u petk spet grem..pa bo mir pred mano..poljubcek zaspanko…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

…… obletnicah. Jutri bo obmesečnica Dolge njive……… pismo, se mi zdi, kot da bi bla že obletnica………… tlk dolgu nazaj je že tu blu………….

…….. gdaj se snidemo spejt, pupke in pupkoti?

čmoka

Jaz mam cajt skoz i kros!sam največkrat ponoči!
Takrat se pa dudik in stajic držite!
😉

u septembru..da bomo res vsi na kupu..noooooo

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

… kar jutri ?

Lahko!
Od 21.-ure pri meni doma!
Resno!
😉

Ma saj veš , da me je strah vode !

Saj nisem riba!Jaz živim v hiši in ne v akvariju!
No ja,če želiš…splezamo tudi na drevo….gor v hruški bi blo še neki placa….;-)

Kaj pa če bi pri meni;))?!

Super!Sam saškota moram naseksat,da me pobere “spotoma”….;-)

Okej…hiihhi…uboga jaz;))

Saj te bo mož branu,no!
Čem rečt….nam bo s kleti gor nosu hladen pir…pa čevape na vrtu pekel!
😉

ma moj moz..ga bo sral z vami-nami..jaz pa tudi..le koga ali kaj..naj najdem..da nas bo stregu:haha

Mogoče Razota….saj,ko bo tema,ga ne bomo videli…in njemu bo to tud pasalo,najbrž?
😉

okej..razo..pridi..da ti dam fertah..hahaah

Pa bi bil počasi cajt,da roštilj uštima in robo nabavi…..
😉

Že čaka…vse je prištimano…sam pridi…te;))

Polet rezerviran za 20.30,če ne bo nevihte!
Me prideš iskat na Brnik?

Ni blema..ti sam poklici..ampak ej…a bo luna sijala..da bomo zunaj se kaj videli…saj bomo zurali zunaj..ali moram pac postelje tud pristimat,haha..ali naj ostanejo kar take..da diskajo po meni,))

Če smem izbirat…bi šel spat v tvojo klet…al pa v gozd za tvojo hišo!
Drugače bom znoru od te nespečnosti v moji savni!
😉

Pridi…ni blema..pa ne u gozd no..te bo kak jelen naskocu..ali v kleti miska..zgeckala vso noč..je u spalnici temperaturca okol 20 stopinj..je tak hlad..u sukci…hahaha…no dokler je prazna;)).

Neki ne štima!Moja je pa gorka,še preden se vanjo zvrnem…;-)

Ne štima ne…zato pa tudi ninat ne moreš…

Kako pa da ti ne moreš?
Tudi to ne štima!
?
😉

New Report

Close