a ga bo kone al ne taga prek…leta 2003
…si še katera želi, da bi ga bilo končno konec tega zaj……leta 2003….toliko stvari seje zgodilo, da bi kar bruhala…slabih seveda..in zdaj trenutno tisti lepih sploh ne vidim….ker so mi slabe zameglile pogled…
Mater je katarza danes nasršena!!!!!!!
sorry sem pa res čist na podnu se opravičujem….naslo teme bi moral biti:
Ali ga bo konec al ne tega prekletega leta 2003!!!!
Res sorry moje babike!!!hahaha
Ej čist te razumem, letošnje leto je totalna katastrofa,
in to vsi menijo.
Letos je leto “koze” in veš da Kitajci načrtno ne delajo otrok
v tem letu, ker menijo da so otroci v rojeni v letu koze zelo
nesrečni otroci.
Odvisno ali verjameš v to ali pa ne,
ampak 2003 “ga je čist mem!!!!!”
Prav imate! Tudi jaz komaj čakam konec tega zagamanega leta!
In sem že presneto utrujena – imam namreč že drugo leto tako ….
nimam niti besed …. katarza imaš čisto prav:
AL GA BO KONEC AL NE TEGA PRELETEGA LETA!
O, ja, tudi meni to leto ni prineslo nič druga kot samo neke slabe stvari, upam da bo drugo leto doooosti boljše!!!
Za vsako slabo stvar, ki se vam je zgodila poglejte kaj prinaša drugi konec palice…ni je stvari na svetu, ki nebi poleg dobrega v življenje prinesla tudi dobro. Razmišljajte drugače, morda ste prav zaradi tega , kar se vam je zgodilo, močnejše, gledate drugače, boste komu zaradi svoje izkušnje znale pomagati, svetovati, nekomu lahko prinesete veselje…srečo…v mislih imejte vedno pozitivno misel in karkoli se vam zgodi dobrega ali slabega premislite za kaj se vam je to zgodilo, zakaj prav vam, ste za to naredile dovolj, se potrudile, boste kaj spremenile…pomaga…in življenje je lepo…vsak dan…zato ker se lahko zbudim in hodim…
ja, pol bomo pa počakali, da se začne leto 2004 pa takrat začeli delat na tem, da naša princeska dobi bratca ali pa sestrico 🙂
se pa strinjam, v naši familiji je tole leto 2003 obupno tudi v finančnem smislu: smai nepredvideni izdatki, v ne majhnih vsotah brrrr
ampak danes je že 4. december in ej punčke: danes 4 tedne bo že 01.01.2004!
se strinjam z Ribico, vsaka stvar se zgodi z namenom. Tudi men gre že počas na živce 03, pa še en miljon grdih stvari se mi je zgodilo, upam da s kakšnim namenom… :)) Bo drugo leto boljše!
Samo tisti, ki je bil na dnu,
ve kako lepo je,
ko si na najvišjem vrhu!
tako evo moje, moje…zdaj pa vidim, da je res tako, da ni samo mene usekalo…in to na vseh področjih..Drugač je pa tud neki na tem kar pravi Ribica…menda se nobena stvar v življenju ne zgodi brez razloga…..pa tole se večkrat spomnem in se s tem seveda tolažim……..to kar je nekoč Šifrer rekel v enem intervjuju: Največja katastrofa je samo priložnost v preobleki….no če je res ,pol punce bomo pa mogoče drugo leto juckale!!!
Sem tudi sama na tem, da bi včasih kar explodirala, če bi se dalo….
Ko se nekaj konča, se začne novo, slabo seveda…. Pa če si še tak optimist, ti tudi kdaj prekipi…
Jaz sem mislila, da so kriva leta, pa mi je zadnjič ena napisala, da je Mars…
Ampak, tega je baje že konec!?
Meni pa še vedno ni bolje….
Se pa slabo dogaja v tem letu veliko ljudem…
Saj po novem letu boljše bo….. vsaj nekaj se lahko tolažimo….
Lep dan vsem in veliko optimizma….
Samo meni ni nekaj jasno: Zakaj nad mano prekletstvo že 3 leta? Od mileniuma od leta 2000. Začelo se je na točen datum 14.5. Tudi jaz sem že nasršena…bi človek rekel, da ne zdržim, da se ne grem več…
Ok, morda pa bo 2004 vsaj ZNOSNO????
Očitno gre vsem kaj narobe…jaz pravim, da vsak nosi svoj križ….
Kaj bomo pa storile, da nam bo kaj bolje??
Bomo ustanovile terapevtsko skupino???? ali poklicale izganjalca duhov….
Malo za hec, pa vendar..
Meta Malus je napovedala, da bo bolje.
Ah, iz njenih ust v božja ušesa!
…no ravno tole sem hotela vprašati ..kakšne so kaj napovedi za prihajajoče leto…bom morala iti malo kake cajtnge kupit, pa prebrat…mater sem včasih tako naivno vražjeverna in če kdo reče,da bo tako in tako ka verjamem….pa že dolgo je tega ko sem jih imela 18. hahaha
Meta je tudi rekla, da bodo naši nogometaši zmagal….
MAP, ne prosim… tako rabim upanje…
Sorry, ni bilo namerno, tudi jaz imam danes slab dan. Sem ti rekla, da poznam pa eno, ki ti bo povnila malo samozavesti. A nisi videla?
Navsezadnje, dober je tudi samo pogovor s takšno pozitivno osebo…
Pa lep dan, upam, da nisem zatežila, vsak se lahko kdaj tudi zmoti, kajne!
Tolaži se.
Če je tako slabo, slabše ne more biti, torej gre lahko samo še na bolje.
To je dokazano
in drži
kot pribito.
ma kurca( oprostite izrazu)..menda ni nikoli tako slabo, da ne bi lahko bilo še slabše…ja no tako pravijo…
sam nič bat…saj bo, saj bo!!!Sam res ne vem kdaj???????
Men gre že dve tri leta tko, tako, da sem res prava nerodnca ratala.
Sam upam, da bo prišlo kako leto, ko se mi bo obrnilo vsaj malo na bolje.
LP
Se strinjam z Ribico! Leto tudi nima nobene veze, sej je samo letnica. Enkrat je en reku: Novo leto – stara zajebancija!
komi čakam da ga bo konc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nč dobrga skor ni blo..oz saj zej ne bi vedla čej kej blo..k je res bed!!!!!!!!!!!! res zlo močno upam da bo naslednje leto velik bolš za vse -TUD ZA VS:=)….čeprov zase mislam da bo isti *****:(
Odkar smo napisali 2000, je čedalje slabše…..prvo leto je bilo uredu, se mi je zdelo, da je prelepo da bi trajalo! Potem pa je udarilo.
09.06.2001….ne bom kar tako pozabila ta dan. In od takrat samo navzdol.
Letošnje leto pa je bilo sploh nemogoče…..že molim in upam, da ga bo čimprej konec in da bo naslednje MORDA bolje?
Ampak kakor kaže veliko upanja nimam, ker so določene stvari v družini (bolezni), tako težke, da bo verjetno naslednje še slabše kot letos!
Kdaj bo posijalo sonce?
Če pravijo, da se vse stvari zgodijo z namenom, me prekleto zanima kakšen namen bi to naj bil???:(
“Novo leto bo prišlo in odšlo. S kratkim postankom se bo nadaljevalo staro leto”. (Radovič)
Saj se nisem mislila oglasiti (pardon, napisati), pa vidim, punce, da nas je kar veliko takih, ki jim tole leto ni ravno najljubše. Se tudi jaz tolažim, da bo bolje. Če… Pozdravčič!
Forum je zaprt za komentiranje.