Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a ga ma še ktera tkoooo rada?

a ga ma še ktera tkoooo rada?

kuj soseda povabi. :))))

mah sami problemi so lahko z moškimi ane. ja jaz upam, da uvidi kaj počne s tabo, je pa to dolgotrajen proces, samo saj veš kaj jaz v resnici mislim..nespoštovanje in tako naprej 🙁

jaz sem pa super 😉 ravno rezervirala vikend paket za naju.
maja od kod si če smem vprašat in koliko si stara

acjom ti ga pa kot vedno sračkaš :)))))

jaz? zakaj?

zakaj pa ne? sej je fajn ane :))) hecam te mal

a bi rada po riti? :)))

Lahko po hrbtu, ko me ravn neki boli 🙂

Ne skrbi. Te bo minilo.

Jaz sem iz MB in bom čez en mesec 24 🙂

Ja vem, saj jaz tudi tako mislim – ampak ma težko je, kaj češ, saj bo – upam vsaj ne…

In kam gresta?

********************************************* We all know that cats rule the world!

hahahahah……………
te bo tvoj dragi, ko pride domu!

elaine hvala, ti me vedno pomiriš :))

maja greva v novigrad, komaj da sva našla nekaj prosto.

.oj……mladosti moja…..kje si?….hahahha

Super.
Midva se sicer za Opatijo nekaj dogovarjava za 1. maj. greva ponavadi 1x na leto tja.
ampak dvomim, da bo kaj iz tega….

Tako kot mi London obljubla že skoraj leto in pol. On je živel gor 9 mesecev in bil gori dostikrat – samo govori o tem, da bi pa šla…. Vse je ovira.

Pred 4 leta (nisva še bila skupaj) pa je lahko kolegico peljal v Amsterdam z avtom pa ni bil problem… ne denar (ga ima dosti) ne čas (služba)… pa še imela nista nič.. mah tako je če je punca na zadnjem mestu o. njene želje…

********************************************* We all know that cats rule the world!

Poslala sem mu sms za te karte (predstavo) oa nič odgovora, vem, da je dobil mi je spročil gsm, da je blo dostavljeno… haj že vidim kolko je ura…

S kot si pa ti in koliko si stara?

tvojih let in štajerka sem tudi :))) drugače pa… ma kaj vem maja, meni se res zdi, da tip ni samo nesramen, ampak je tudi izgubil zanimanje.

kljub temu, da je zloben in ima nek čudn karakter, če bi te imel rad, bi vsaj želel bit s tabo, tako pa praviš, da je čas za vse druga, samo zate ne….

premisli

Ja, saj bom.
Samo je kar težko veš… …

Včasih se pokaže kot vse OK, potem spet bed… meni pa skoz res gre po glavi – kdaj bo drugo sranje in mu nebo vse OK …

Ma res – morda bi bilo res treba končat vse skupaj.

Ja vem da je težko. Samo enkrat boš itak imela dost…

bojim se samo, da te bo spravil ful daleč in ti pobral ves “lastni jaz” iz tebe.

ko veš, da nisi srečna, ko veš da to ni to, ampak se boriš na vse mogoče načine… samo enkrat ti bo poknilo.

Nočem pametovati; želim ti samo dobro, ker si še mlada in vse življenje je pred teboj; premisli ali si res želiš živet z njim in vsak dan čakat kakšne volje bo………Ni vredno! Res ne. Samo eno življenje imaš in naredi tako, da boš srečna! Najprej pomisli nase! jaz sem naredila take napake; če pogledam nazaj…….vidim, kako sem bila naivna in ljubila , ljubezni pa nisem dobila vrnjene. Bodi pametnejša! Srečno!

Ehh nima smisla… …

Ja..po 25ih letih sem še vedno nora nanj!!! Hudo dober občutek, še zlasti, ko ti je dvojno povrnjeno….

a svojega pitbula?

jaz pa ne!

Seveda imam svojo psičko rada:)
Ampak potomce pa delam s partnerjem.Ni treba po sebi sodit,veš!!:)

acjom … si zaljubljena? globoko? ;))))

Za tako stvar bi bil vsak “zmoten” :))))) Kar korajžno!

New Report

Close