Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a gre to skupaj???

a gre to skupaj???

Danes grem na eno bolj “fensi” kosilo in imam namen obleči svetlo roza kostim, spodaj bela majčka, roza verižica in uhani.
Problem nastane pri čevljih. Imam samo bež opanke in pa ene z oranžnimi trakci ter zeleno-oranžno rožico. Ali kateri od teh dvojih opank pašejo k zgoraj opisanemu kostimu?

Od teh dvojih vsekakor bež.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Jaz bi dala bež opanke in bež majčko, namesto bele.Pol je vse usklajeno.

Opanke ali japonke?
Jaz h kostimu ne bi obula ne enih ne drugih. Obula bi cevlje. Bele, roza.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

ne, niso japonke, opanke z visoko peto. Bež majice žal nimam nobene. Hm, res ne vem, kaj naj naredim.

A moraš bit roza? Meni se postavlja drugačno vprašanje. K čemu sploh paše roza barva? Ok, če si zaposlena v slaščičarni ali pa stara dve leti… ampak fensi kosilo pa to…

Okej, ne vem kaj so opanke, sem mislila, da so japonke al japanke :), pa vidim da niso.
Nič od naštetega mi ne sede.
Obleci kaj drugega, ki se bo uskladilo s čevlji.:)

Lp.

sandali-opanke

Roza je pa ja lepa 🙂

Aha!Sandali z visoko peto:)
Hvala!

Kaj sploh so opanke po tvoje? Jaz poznam samo tisto usnjeno obuvalo srbskih narodnih nos (ki je bilo pred 20-imi leti moderno tudi pri nas), ampak na to obuvalo nikakor ne grejo petke????

S crno barvo bi dala kancek resnosti roza kostimu. Pa crne cevlje zraven? Crna torbica?

bež bo povsem ok.
pa roza je pa ja lepa in menda še vedno moderna.

Hehe, jaz sem tudi mislila, da misliš z opankami neko etno navdahnjeno obuvalo, še tisti zavihek sem si predstavljala :)))))

pa saj ni kostim zdej en barbi roza barva, pač pa zelo zrlo svetlo roza.
A res ne veste kaj so opanki?

Sandali z visoko petko 🙂

Evo primer opank:

jaz bi na tvojem mestu obula bež opanke ali kakorkoli se naj bi jim reklo.

Mislim da ne bo tak kiks.

Pa dober tek.

LP

Sandali mogoce?

Še jaz sem našla opanke

tvoja fotka so pa sandali:)

drugače pa predlagam bež

Kmalu pa v trgovino po eno bež majčko, pa boš imela vse usklajeno z kostimom

No, to kar ti imenuješ opanke, so sandali. Poletna verzija salonarjev. Opanke pa so obuvalo srbske/makedonske/romunske (nekaj od doli v glavnem) narodne noše. :))

sory, no, pol pa sandali, če že vztrajate, čeprav pri nas že od nekdaj temu rečemo opanki.

Ej, tile (Naušini) so pa res grozljivo grdi. Da niso kaki ortopedski?

se nekaj opank:

New Report

Close