Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kakšen monovec/monklja kosmato mednožje?

A ima kakšen monovec/monklja kosmato mednožje?

Vidim da se tukaj vsi brijete na polno. Evo jaz sem pa pristašica naravnega. Še kdo/katera?

Poleti in pozimi nosim krzno. Naravno!

Evo jaz se nisem še nikol v lajfu obril, razen obraz seveda. Pa kdo ma čas za brit jajca? Če me ženska hoče, me hoče kosmatega in enako želim za žensko. Če želi bit kosmata naj bo kosmata.

Jaz si brijem samo podpazduhe in noge. Obrito mednožje mi deluje pedofilsko in tudi mojemu je všeč gozdiček. Da bi se on bril, bi se mi zdelo pa prav grozno, kak dedec bi to bil. Sva pa oba že srednjih let. Stara šola, očitno tudi drugačen okus.

[/quote]

Logatec, ti?

Čakaj, da bo naletel na eno pobrito, boš hitro brila tudi ti.

[img]https://i.imgur.com/ZcGKkt3.jpg[/img]

I’m Lovin It.

hja…lepo urejena tam spodaj meni pomaga do večje želje da se ji posvetim z jezičkom

pejt raj kej pametnega počet ali pa sneg kidat

Mislim, da so dlake tam z razlogom. Vidim na FKK, da so tudi moški tam večinoma pobriti, ženske pa sploh. Tako da malo izstopam, ampak se ne sekiram. Tudi pri ženskah mi je fajn, če so malo kosmate spodaj.

Jaz kosmata svoja imam jajca,
saj to Pehto najbolj rajca
Ko zagleda dlakavega tiča
takoj na njega se učiča
tudi Pehta špranjo ima kosmato
na sramnih dlakah še drži se sralno blato
ko gre Pehta zjutraj srat iz svoje hiše
v napačno smer si svojo rit si obriše.

Na FKK res skoraj ne vidiš dlak

Na FKK res skoraj ne vidiš dlak
[/quote]

Uf. Komaja čakam.

Uf. Komaja čakam.
[/quote]

Kaj komaj čakaš?
A da boš šel na FKK plažo? A ne moreš doma v lastni bajti hodit nag? Moraš tisto svojo curo in jajca drugim kazat?

Grem brž preverit v Plečnikov podhod.

Popay

Tudi jaz!

Brijem si tiča, jajce, prsa, pazduhe, obraz. Zakaj? Zaradi higiene in ker tud sam nimam rad kosmatih pičk, riti itn…mislim da tud vecina pick ki mi naprimer zdaj lize jajca med fukom, tega ne bi pocele ce bi imel kosmata jajca. Seveda se najdejo izjeme ampak tista, ki zeli kosmata jajca lizat bo tud obrita. Medtem ko imas take, ki bi lizale jajce sam ce so kosmate pa ne glih…drugac pa ja, predvsem zaradi higiene.

Kaj komaj čakaš?
A da boš šel na FKK plažo? A ne moreš doma v lastni bajti hodit nag? Moraš tisto svojo curo in jajca drugim kazat?
[/quote]
kdo ti je pa rekel, da moraš gledat? Če greš na FKK plažo, si tam lahko nag in ne v kopalkah, kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obiskovalcev FKK plaž. Poznamo vas tekstilce, ki hodite na fkk plaže samo zjala past.

kdo ti je pa rekel, da moraš gledat? Če greš na FKK plažo, si tam lahko nag in ne v kopalkah, kot 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obiskovalcev FKK plaž. Poznamo vas tekstilce, ki hodite na fkk plaže samo zjala past.
[/quote]
Če si rad nag, pol bodi nag doma v svoji bajti. Zakaj čutiš potrebo da svoja nagravžna jajca in oveli kürac kažeš ostalim?
Dejstvo je, da hodite na FKK samo taki, ki ste grdi ko Fankeštajn. Tiste nagravžne cure in jajca kažete drug drugemu in se pretvarjate, da se sploh ne gledate. U bistvu pa tekmujete v disciplini kdo je bolj nagravžen.

Če si rad nag, pol bodi nag doma v svoji bajti. Zakaj čutiš potrebo da svoja nagravžna jajca in oveli kürac kažeš ostalim?
Dejstvo je, da hodite na FKK samo taki, ki ste grdi ko Fankeštajn. Tiste nagravžne cure in jajca kažete drug drugemu in se pretvarjate, da se sploh ne gledate. U bistvu pa tekmujete v disciplini kdo je bolj nagravžen.
[/quote]

Prasec, zakaj pa se ti ne prides kdaj? Boš pobral vse nagrade v tekmovanju.

[/quote]

A se ti je mogoče skisalo zaradi teh uvelih jajc ij jošk? Očitno hodiš na fkk samo zijala past, kot sem že napisal. Doma ostani.

A se ti je mogoče skisalo zaradi teh uvelih jajc ij jošk? Očitno hodiš na fkk samo zijala past, kot sem že napisal. Doma ostani.
[/quote]

Malo si pomešal. Ne hodim jaz na FKK, ti si tisti ki hodiš tja.
Jaz ne hodim na FKK ker nimam potrebe po razkazovanju svojih jajc in gledanju ostalih uvelih kürcev, tako kot ti.
Ti si tisti, ki čutiš potrebo, da ostalim kažeš svoje nagravžno poscavalo in na skrivaj ogleduješ poscavala drugih..

Malo si pomešal. Ne hodim jaz na FKK, ti si tisti ki hodiš tja.
Jaz ne hodim na FKK ker nimam potrebe po razkazovanju svojih jajc in gledanju ostalih uvelih kürcev, tako kot ti.
Ti si tisti, ki čutiš potrebo, da ostalim kažeš svoje nagravžno poscavalo in na skrivaj ogleduješ poscavala drugih..
[/quote]

Ti bi sel na FKK, ampak bi po pisanju sodec rekel, da si na zaprtem odelku. In kako je? Kaj imate dans za kosilo?

******, zakaj pa se ti ne prides kdaj? Boš pobral vse nagrade v tekmovanju.
[/quote]
A da naj še jaz kdaj pridem na FKK?
Po kaj pa? A da mi boš ti kazal/a svojo scalno in sralno luknjo?
Boklonej!

New Report

Close