Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kakšen monovec/monklja kosmato mednožje?

A ima kakšen monovec/monklja kosmato mednožje?

Ti bi sel na FKK, ampak bi po pisanju sodec rekel, da si na zaprtem odelku. In kako je? Kaj imate dans za kosilo?
[/quote]
Po kaj pa naj bi jaz, po tvojem, prišel na FKK? A bi mi ti rad svoj uveli kürac in tista obrita jajca pokazal?
Če bi se mi ti res tako rad nag pokazal, se lahko zmeniva enkrat. Boš tiste svoje nagravžne viseče cofe hitro pospravu v gate in si jih z ledom v lavorju pol hladil..
Imam pa danes vampe za kosilo, ko si me že vprašal.

Malo si pomešal. Ne hodim jaz na FKK, ti si tisti ki hodiš tja.
Jaz ne hodim na FKK ker nimam potrebe po razkazovanju svojih jajc in gledanju ostalih uvelih kürcev, tako kot ti.
Ti si tisti, ki čutiš potrebo, da ostalim kažeš svoje nagravžno poscavalo in na skrivaj ogleduješ poscavala drugih..
[/quote]

Naj te potolažim, da te kaj ne zadene od teh skrbi zame, da me qurci ne zanimajo. Še najmanj pa uveli. Če je pa kaka fajn piška na plaži, pa normalno, da pogledam. Ti pa pejd v samostan nune gledat.

Js mam urejeno kosmato ker moj mož ni pedofil in ga ne rajca obrita…

Naj te potolažim, da te kaj ne zadene od teh skrbi zame, da me qurci ne zanimajo. Še najmanj pa uveli. Če je pa kaka fajn piška na plaži, pa normalno, da pogledam. Ti pa pejd v samostan nune gledat.
[/quote]

Jaz ne rabim z nekim izgovorom hodit na FKK, da bi videl kakšno piško. To hodiš ti, ker drugače ne moreš videti pečke. Razen kravje.
Sicer je pa znano, da na FKK ne vidiš dobre piške, ker tam so same razvlečene, saj dobre ne rabijo hodit tja se razkazovat. Dobre bejbe svoje lule pokažejo samo izbrancem, ne pa kar vsem potrebnežem kot si ti, ki hodijo mimo.

Če bi ti jo kdaj oralno obdelal, bi bil bolj vesel, če bi bila obrita. Zakaj pa pedofil?

Če bi ti jo kdaj oralno obdelal, bi bil bolj vesel, če bi bila obrita. Zakaj pa pedofil?
[/quote]

Saj poznaš tisti pregovor: slabome kur.cu i dlaka smeta.

Tako da si ti bolj ubogi in švoh lizač, če si jo mora ženska spodaj NA NULO obrit, da ti lahko ližeš, bošček.

[/quote]
Ti lizač, če ne znaš tapravi babnici kosmate pečke polizat, pejd raje lizat liziko. Za take otroke kot si ti so lizike, kosmate pečke pa prepusti tapravim jebačem.
Jasno?

Hvala vam vsem, ki ste dali prispevek v tej temi (razen uni bedni babnici ki spet opleta s pedofilijo, ker se ji zdi to “in”)…

Tako se pa nisem že dolgo nasmejala, še posebej ne ob temi na monu…kako ste se poklali zaradi FKK plaže…to je čudovito. A se takele zabavne teme kje shranjujejo? Še bi brala (in se smejala) :))))

Ti lizač, če ne znaš tapravi babnici kosmate pečke polizat, pejd raje lizat liziko. Za take otroke kot si ti so lizike, kosmate pečke pa prepusti tapravim jebačem.
Jasno?
[/quote]

Sem ugotovil tvoje fetiše.
[img]https://i.ytimg.com/vi/HR0WgC2ObDE/hqdefault.jpg[/img]

New Report

Close