Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kdo….

A ima kdo….

…..ročno bombo?Mater,mi eno malo ščene že pol ure bevska pod oknom!
Ziher mu Franci kaže nakršen rep in se ta cucl ne more umirit!
Jebenti mu pasjo rit!Ga grem brcnit……
Sp

Daj ga…… ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Sem se mu sam pokazu,pa je mala beštija spizdila!
Franci je rešen!
😉
Sp

YEAAAAAHHHHHHHHHHHH ;))

Bravo :))

Tak delamo pravi deci!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Pravi deci…aha…pravi deci…tudi ljubijo ženske…sedaj te pa imam…poljub na lička..pa samo ne pis vec, da ti ne pase;))!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti pošljem jaz mojo psičko, ga ziher zapodi……….

Dost mam teh pasjekov,kr mi po vrtu rijejo in hodijo srat v solato!
Mater jim!
Sem hud!
Sp

Pri meni to mačke delajo…..imajo srečo, da sem mehkega srca…

Mehkega srca gor al dol……sam pr meni si pa ta živalska drhal prav izmenično podaja:
en cajt hodijo mački srat v ta frišno posejane gredice,pol pa pesjani te mačke zgonijo z vrta,in ko se podijo še vse zrijejo in na koncu v znak zmage,pa pesjani pomarkirajo vse gredice in se mi userjejo v ta mlado solato!
Ročno bombo,plizzzzzzzzzzzzzzzzz,če jo imaš!
🙂
Sp

M48….se mi zdi :)))))))))))

Najbolj vroč spomin na JLA :))))))))))))))))

Jaz sem jih nategnil in sem se zmazal…tako,da sem samo ene 14 dni po gmajnah se pustil gonit(po prvem letniku faksa)
:-)))))
In na to sem ponosen,da mi niso ukradli enega leta življenja!!!!
Sp

Kapo dol…jaz bi bil tudi ponosen.

So me fuknili v Bilečo, pa sem se šel kregat na občino…z unim brezrokavnikom iz jeansa celim pošivanim in porisanim s križi in dead metal napisi, pa badgi od Judas Priest in Iron Maiden…pa uhane sem si dal pa povedal da pojem v cerkvenem zboru in da res nimam kej počet v Bileći…pa so me odpravili, da je to čast, pivka jim materna….

Ampak vedno je kak plus…tam sem spoznal Sašota…mojega nicko-dajalca…in absolutno največjega frenda kar sem jih in jih bom imel..

Škoda,da ti ni ratalo!
Si vsaj frenda dobil…to je pa tud nekaj!
Sp

New Report

Close