Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ima kdo C.V. od Senice?

A ima kdo C.V. od Senice?

življenjepis, rodovnik, iz kakšne družine je izšel, bratje, sestre?

sem slišala govorice da je gej kresalka pa lezbijka je to res?

Na googlu ga ne najdeš.
Izhaja iz bogate lesarske koroške družine. Njegov biološki oče je zdravnik iz Celja in se ne piše Senica. Zakon se ni izšel, mama se je kasneje poročila s slovenjegraškim odvetnikom s priimkom Senica in rodila še enega sina (ki pa ne nosi očetovega priimka). Miro je bil pred leti poročen z Barbaro Menart, hčerko pesnika Menarta.

Očitno mu rihtaš službo al kako?

🙂

kolko je pa M.S. star?

star je preveč-vsaj za neumnosti ki jih počne! Kresnička pa premalo – glede na neumnosti, kijih počne!

To, ravno to me zanima – kako se je pisal ta zdravnik, in dekliški priimek matere. Kje na Koroškem?

Izhaja iz bogate lesarske koroške družine. Njegov biološki oče je zdravnik iz Celja in se ne piše Senica. Zakon se ni izšel, mama se je kasneje poročila s slovenjegraškim odvetnikom s priimkom Senica in rodila še enega sina (ki pa ne nosi očetovega priimka). Miro je bil pred leti poročen z Barbaro Menart, hčerko pesnika Menarta.

V istem peskovniku smo delali potičke, zato ne bi bilo lojalno distribuiranje informacij na forumu.
Gre za kraj ob reki Dravi. Mama je bila po mojem mnenju takrat najlepša krajanka. Njen dekliški priimek se je začel na črko P…

Če si že nehal delat potičke, povej, ali pa nehaj srat.

A se hočem morda samo delat frajerja da si delal potičke s samim Senico?

A ni Sandokan bil kakor veliki frajer? Ti pa takšna vaška opravljivka.

Pa je že takrat kazal kakšna čudna nagnenja, se je po čem odlikoval, je bil pripravljen pomagati, je bil piflar, je bil nadarjen, je rad tožaril,….?

Miro je sin dr. Vengusta iz Novega Celja in ne iz Celja da ne bo pomote, ker sta to dva različna človeka.

http://video.google.com/videoplay?docid=-3517893050732247913#

Cel kup laži. Dopustuje v Istri, ha, ha, ha…

A je to tisti ortoped?

Ma kakega Vengusta. Vengust ima sina stega okog 35 n ne tega starca.

O kakšnih posebnih nagnjenjih takrat pojma nismo imeli, tako da tudi razmišljlai nismo v tej smeri. Zavedal se je, da je “nekaj več”, vrstnike je često rad gledal zviška, posebno do punc je bil krut 🙂 Odlikoval se je kot dober učenec, bil je pa že takrat namenjen visokim ciljem.

Nekaj me pa res zanima še s to afero. A je kdo že videl v živo g. Senico po tem dogodku???

Mi smo pa žlahta po mamini strani, tako da lahko potrdim gornje navedbe. Mama je že pokojna in res se je pisala na črko P….. (6 črk), tako da vem tudi, zakaj je Miro prevzel priimek Senica.

O kakšnih posebnih nagnjenjih takrat pojma nismo imeli, tako da tudi razmišljlai nismo v tej smeri. Zavedal se je, da je “nekaj več”, vrstnike je često rad gledal zviška, posebno do punc je bil krut 🙂 Odlikoval se je kot dober učenec, bil je pa že takrat namenjen visokim ciljem.

Do punc je bil krut, pišete. Kako krut?

Ah, ni nas mučil, vendar prav gentlemanski tudi ni bil, za razliko od ostalih fantkov, ki so nas ujčkali kor princeske.
Vsekakor ni razloga, da bi v njegovem otroštvu iskali zametke tega, kar mu danes pripisujejo. Človeška domišljija je pač neskončna. Dejstvo je, da mu materialnega pomanjkanja nikdar ni bilo treba izkusiti in svojo kariero je lahko ustvarjal in nadgrajeval skladno s tem. Včasih pač denar zamegli nekatere občutljive karakterne lastnosti, a takih ljudi je na svetu na milijone, je tako? Konec koncev tudi nihče ne ve, zakaj ljudje iščejo srečo v denarju in še manj, kako pristna je taka sreča …

Saj sem razločno napisala da NE NI sin od dr. Vengusta iz bolnišnice Celje. Čisto slučajno je priimek isti. In Miro je bil od Vengusta iz Novega Celja!

New Report

Close