A ima kdo Instant Pot?
O hvala. Tega Iskrinega videvam vsepovsod, ampak opisi so nikakršni. Kakšno ima tvoj notranjo posodo, ima prevleko? Kaj pa dodatki? Nekateri imajo tisto mrežo in podstavek za soparjenje iz plastike (
[/quote]
Nima nobenih dodatkov. Posoda ima neko prevleko. Uporabljat moraš leseno kuhalnico. Sicer se lahko hitro spraska.
Nima nobenih dodatkov. Posoda ima neko prevleko. Uporabljat moraš leseno kuhalnico. Sicer se lahko hitro spraska.
[/quote]
O hvala.
Ja, jaz teh prevlek nočem ker bogve iz česa so, se spraskajo in potem bogve kaj pronica v hrano. In za vraga, prav vse ki se jih dobi pri nas imajo neke prevleke. Ne hvala, že imam avtoimuno bolezen. Sem se kar odločila za taprav Instant Pot ki ima posodo iz nerjavečega jekla in nič drugega, je že naročen.
Potem so jih pa umaknili, da jih ne bi bilo treba znižat na črni petek. Stara praksa trgovcev. Verjemi, da niso pokupljeni. Grem stavit, da bodo po koncu akcij spet na voljo.
[/quote]
Ehhh, saj jaz tudi razmišljam o tapravem instant potu, tile imajo vsi j.ebene prevleke proti sprijemanju, spodaj pa verjetno kak šit strupen material…Hec je da taprav niti ni najdražji, samo malo težje dosegljiv…
Če še kdo išče to napravo se jo zdaj da naročit iz Nizozemske (da so volumske in temperaturne enote prave za nas in pa električni priključek). https://www.instantpot.nl/en/